My Title

Alicia Keys, Usher en Drake grootste kanshebbers Soul Train Awards

Soul Train Awards 2010
Het wordt de meest soulvolle avond van Amerika genoemd. De Soul Train Awards. Ieder jaar worden deze awards uitgereikt aan de beste soul en r&b artiesten. De uitreiking vindt eind volgende maand plaats en de nominaties zijn inmiddels bekend. Alicia Keys en Usher zijn de absolute koplopers met allebei vier nominaties. Rapper / zanger Drake volgt met drie nominaties.

R&B superster R. Kelly zal de awardshow openen met een veelbelovende act. Daarnaast betreden ook NeYo, Cee-Lo, Keyshia Cole, Rick Ross, Erykah Badu, Eric Benet, Chrisette Michele, Lalah Hathaway, Faith Evans, Janelle Monae, Gyptian, Freddie Jackson, Jeffrey Osborne, Tamia en Tank het podium. Dit jaar morgen Anita Baker en Ron Isley de ‘Legend Award’ in ontvangt nemen. De artiesten die deze avond op het podium staan zullen ook een eerbetoon brengen aan deze twee grootheden.

Oscar genomineerden acteurs Terrence howard en Taraji P. Henson presenteren de avond. De awardshow vindt plaats op zondag 28 november en wordt uitgezonden op Centric en BET. Helaas kunnen wij deze zenders hier niet ontvangen maar uiteraard informeren wij jullie welke artiesten een award in de wacht slepen! Natuurlijk kun je de awardshow wel terug zien op www.bet.com. Wanneer we de winnaars bekend maken, ontvang je van ons ook een linkje waar je de show online kunt zien.

Wil je nog optredens terug zien van de Soul Train Awards van vorig jaar? Ga dan naar:
http://www.bet.com/specials/soultrainawards09/

Bekijk op Quality Time Online de gehele lijst van genomineerden en categorieën. Klik hier.

By |2016-11-01T08:44:31+00:00October 26, 2010|PR Tips & Tricks|