My Title
Kraak de mediacode verjaardagsaanbod2019-05-17T20:14:20+02:00
Wie jarig is trakteert!
 

Ontvang DIKKE KORTING + 3 BIG BIRTHDAY bonussen & VIP-ticket PR-event & meer extra’s vanwege mijn 40e verjaardag!  Dit aanbod is geldig t/m zondag 19 mei 23.59 uur.

Ja, ik doe mee en betaal in 1x! (meest voordelig)

KRAAK DE MEDIACODE ONLINE PR-TRAINING
Met PR-coach en voormalig (hoofd)redacteur Stephanie Aukes

Ben jij een ambitieuze ondernemer of vakexpert en is het jouw doel om:

 • Meer en sneller nieuwe klanten aan te trekken en meer omzet te genereren?

 • Een grotere expertstatus te verwerven zodat je de go-to business wordt op jouw vakgebied?

 • Je producten, diensten of (toekomstige) boek als warme broodjes te verkopen?

 • Vaker ingehuurd te worden als spreker?

 • Je droom uit te laten komen om media-interviews te krijgen in het NRC, Elsevier, LINDA of misschien wel de radio en televisie?

Dit is géén standaard PR- of free publicity training

Kraak de mediacode is een online free publicity training waarbij je leert hoe je waardevolle gratis publiciteit scoort voor je business zonder ook maar één persbericht te schrijven.

9 van de 10 keer heb je namelijk helemaal geen persbericht nodig om media-aandacht te krijgen (dat vertelt het reguliere PR-bureau je natuurlijk niet).

In plaats van lange, ingewikkelde persberichten deel ik mijn bewezen SUPASTAR-formule met je die ik door 15 jaar ervaring in de media ontwikkeld heb.

Dankzij deze formule verschijnen deelnemers van Kraak de mediacode bij alle soorten media, van RTL4 en de Telegraaf tot BNR Nieuwsradio of de regionale krant.

Deelnemers aan Stephanie’s trainingen verschijnen bij media als:

Media

Droom je groot? Het krijgen van gratis publiciteit in magazines, kranten, op radio, tv en bij digitale media zal jouw business direct naar een hoger niveau tillen 

Heb je niet die extra € 10.000 tot € 50.000 om een professioneel PR-bureau in te huren? Om waardevolle publiciteit te genereren, hoef je helemaal geen PR-bureau in te huren. Bespaar duizenden euro’s voor het inhuren van een PR-expert.

In 5 simpele stappen leer ik je hoe je succesvol free publicity genereert voor je business!

Ik ben verliefd geworden op free publicity omdat ik gezien en ervaren heb hoe het businesses vooruit helpt, ook ondernemers die enorm struggelen om klanten te vinden. Het kan zelfs hun grote doorbraak betekenen. Dat ondernemers succes hebben met mijn adviezen, maakt me ontzettend gelukkig.


Maak niet de fouten die ik in het begin van mijn PR-carrière maakte.

Ga direct goed van start met je PR. Ik leer je mijn beproefde PR-formule, die ik in 15 jaar ervaring met de media heb kunnen perfectioneren zodat jij niet in de valkuilen hoeft te trappen.

Wees meteen succesvol in je PR en scoor onbetaalbare free publicity voor je business!


Voor wie is dit online programma bedoeld?

Kraak de mediacode is bedoeld voor ambitieuze ondernemers zoals auteurssprekerscoachestrainersadviseurstherapeuten, creatievelingen en start ups die meer klanten willen aantrekken en de go-to business van hun branche willen worden.


Het programma past bij je wanneer je:

 • Sneller en gemakkelijker nieuwe klanten wilt aantrekken

 • Jouw impact als ondernemer om de wereld een beetje mooier, beter of gezonder te maken wilt vergroten

 • Free publicity wilt maar niet goed weet hoe je dat moet aanpakken

 • Niet goed weet waarmee je de media het beste kunt benaderen om succes te hebben

 • De media al wel eens benaderd hebt maar zonder (veel) succes

 • Je een overtreffende stap wilt maken in jouw groei als ondernemer

Dit is wat je in 5 lessen gaat leren. Je ontvangt video’s, templates, voorbeelden, checklists en schriftelijk lesmateriaal:

Les 1

PR-strategie bepalen

Wat PR is, hoe het je business helpt en hoe je je free publicity strategie kunt bepalen.

Les 2

De mediacode kraken

Hoe de media werkt. Wat nieuwswaarde heeft en hoe je daar slim op kunt inspelen.

Les 3

Mediapitch maken

Hoe je een goed mediabericht schrijft (een persbericht is helemaal niet nodig!): een mail- en telefoonscript.

Les 4

Perslijst maken

Beslissen aan wie je je verhaal pitcht, hoe je aan de contactgegevens van journalisten komt en hoe je met journalisten netwerkt op social media.

Les 5

Free publicity campagne lanceren

Hoe je follow up geeft aan je mediapitch, welke slimme PR-strategieën die je nog meer kunt doen om het meeste uit je free publicity campagne te halen en je maakt een jaarkalender voor nieuwe PR-acties.

Wat zeggen klanten?

“Kraak de mediacode heeft me al veel media-interviews opgeleverd!”

Stephanie’s online free publicity programma Kraak de mediacode heeft me al veel media-interviews opgeleverd. In mijn regio word ik op straat zelfs herkend door mijn interviews met lokale kranten of bladen. Echt heel leuk.
Wat ik prettig vond aan Stephanie’s programma was dat ze alles helder en stap voor stap uitlegde. Met de mediatemplates en Stephanie’s persoonlijke support kon ik gemakkelijk mijn eigen verhalen maken voor de media. Ze hielp me ook met het schrijven van mediapitches, het bedenken van ideeën om aan redacties en journalisten voor te leggen en legde uit hoe en wanneer je de media het beste kunt benaderen. Ik had niet verwacht dat ik de training zo leuk zou vinden. Het heeft me doen ontdekken dat ik het geven van interviews geweldig vind.
Ik ben dan ook blij met de bekendheid die ik tot nu toe gekregen heb en dat ik wat ik geleerd heb altijd kan blijven toepassen voor mijn business. Binnenkort kom ik ook op TV. Dat stond altijd al op mijn moodboard, en nu komt mijn wens uit!

Antje Boek, Coach voor hoogbegaafden, AntjeBoek.nl

“Stephanie weet waar ze het over heeft.”

Stephanie weet echt waar ze het over heeft. Ze is eerlijk en ervaren waardoor je kansen gaat zien en pakken maar ook zorgt dit ervoor dat je geen tijd, geld en energie steekt in kansloze persberichten en acties.

Dolly Heuveling, droomdoelen- en meditatiecoach, Dolly.nl

“Wij behaalden een mediawaarde van € 310.000!”

Stephanie is met haar bedrijf Supastar-PR zeer succesvol in het trainen en begeleiden van ondernemers bij het realiseren van free publicity en PR. Ze heeft ons onder meer geholpen om meer dan € 310.000 aan mediawaarde te genereren rondom de Dag van de ZZP’er!

Jeroen Sakkers, founder Victor MundiVictorMundi.com

“Dankzij Kraak de mediacode kwamen mijn stoutste dromen uit”

Juni 2016 – Een half uur voor Stephanie haar gratis webinar ging geven, had ik mij aangemeld. Met schroom want wie ben ik om met mijn verhaal in de media te komen, dacht ik. Enthousiast reageerde zij om mijn bedrijfsnaam Taboeparels. Toen had ik even een moment van blijheid. Ik hoorde haar vol passie vertellen over hoe je de media kan bereiken met haar 7 pr-tips. Interessant, dacht ik. Maar ga ik dit ook kunnen? Snel besloten om mee te doen met haar Kraak de Media Code training. De tips, de werkbladen/lijsten en natuurlijk haar professionele hulp in de besloten facebookgroep hebben mij vleugels gegeven. In mijn stoutste dromen had ik niet kunnen bedenken wat er nu allemaal gebeurt; mijn verhaal op Vrouw.nl – artikel over eenzaamheid in Trouw – interview over de Kracht van de Liefde… En dat allemaal in 3 maanden.
Wie echt in de media wil komen, raad ik je aan om Stephanie Aukes en haar trainingen te leren kennen.

Vera VanderVesse, Taboedoorbreekster & Mindful Analyst, Taboeparels.nl

Over PR- en business strateeg Stephanie Aukes

Het is mijn missie om gedreven zelfstandige professionals, kennisondernemers, vakexperts en kleine ondernemers te leren hoe zij een miljoenenpubliek kunnen bereiken, gemakkelijker en sneller klanten kunnen aantrekken en dé autoriteit op hun vakgebied kunnen worden. Ik leer ondernemers dit aan de hand van mijn beproefde SUPASTAR-formule. Dit doe ik niet alleen met mijn 15 jaar ervaring in de PR maar ook mijn redactionele ervaring draagt daaraan bij. Zo voerde ik onder meer de hoofdredactie van een muziek magazine.

Ik heb samengewerkt met beginnende en bestselling auteurs, radio- en televisie persoonlijkheden, innovatieve start-ups, (internationale) muziekgrootheden, zelfstandige professionals en kleine ondernemers die met free publicity grote sprongen in hun business hebben gemaakt. Mijn klanten verschenen eerder bij media als: RTL Late Night, Een Vandaag, Nieuwsuur, FD, Libelle, Linda, Flair, Vrouw.nl en Telegraaf. En zelf ben ik geïnterviewd door media als BNR Nieuwsradio, Algemeen Dagblad, Telegraaf, VIVA, Libelle en Linda (zie foto).

In 2015 behaalde ik de top 3 van de beste adviseurs van Nederland tijdens de ZZP-er van het jaar awards. Ik kijk er naar uit om mijn insiders kennis met je te delen zodat je de go-to business Supastar kunt worden.

Nog meer ervaringen…

“Dankzij Stephanie’s inzichten en tips ben ik nu gastblogger voor de populaire website Vivonline.nl van presentatrice/health coach Vivian Reis en in mei sta ik zelfs op de cover van het blad GezondNU en met een hoofdartikel in het blad.”

Ik heb jarenlang gebruik gemaakt van diverse PR-bureaus wat mij als kleine ondernemer veel geld heeft gekost en helaas vaak niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Daarom wilde ik graag mijn eigen PR gaan doen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik mijn zelfbedachte producten ook het beste zelf kan promoten. Alleen kende ik de kneepjes van het vak nog niet. Stephanie leert je hoe je journalisten en bloggers het beste kunt benaderen voor het beste free publicity resultaat. Ze helpt mee met het schrijven van de berichten aan journalisten en leert je hoe je dit zelf zonder haar hulp ook kunt blijven doen, voor in mijn geval nieuwe producten in mijn webshop met gezondheidsproducten voor kinderen. Ze heeft mij haar PR-formule geleerd die keer op keer ontzettend goed werkt! Ik kreeg onder meer een artikel in KEK Mama, Lijfblad, BN de stem en sta op talloze (mama)blogs. Dankzij Stephanie’s inzichten en tips ben ik nu gastblogger voor de populaire website Vivonline.nl van presentatrice/health coach Vivian Reis en in mei sta ik zelfs op de cover van het blad GezondNU en met een hoofdartikel in het blad. Stephanie is persoonlijk, aanmoedigend, enthousiast maar geeft je ook kritische feedback als dat nodig is. Ze wil graag dat je goed scoort in de media en dat het je helpt met meer naamsbekendheid en sales. Dus niet twijfelen, gewoon een programma bij Stephanie gaan doen!

Marcia Korenhof, kinderaromatherapeut en webshopeigenaar, Aromakids.nl

“Door de landelijke media-aandacht zag ik een toename in de verkoop van mijn boek ‘Rotbanken’ en afgeleid daarvan bekendheid uitmondend in boekbesprekingen, een concrete consultancy opdracht en verschillende leads.”

De samenwerking met Stephanie heeft me behoorlijk wat exposure in de verschillende media (radio, gedrukte pers en TV) opgeleverd. Onder meer een interview bij Nieuwsuur, het Financiële Dagblad en aandacht in diverse regionale kranten. Indrukwekkend waren het snel geregelde interview bij BNR en de nadrukkelijke exposure op Spout. De media contacten bieden mij nu ook voor mijn opdrachtgevers relevante extra ‘lijntjes’ met (onderzoek)journalisten. Uiteraard merkte ik een fikse toename in de verkoop van mijn boek ‘Rotbanken’ en afgeleid daarvan bekendheid uitmondend in boekbesprekingen, een concrete consultancy opdracht en verschillende leads. Ik heb Stephanie van harte aan meerdere ondernemers aanbevolen en dat zal ik zeker blijven doen. De geleverde prijs/prestatie verhouding is uitstekend. Stephanie’s begeleiding vond ik uitermate plezierig, professioneel en gericht op het leveren van persoonlijk advies!

Inmiddels heeft Michiel nog veel meer free publicity gekregen, kijk maar op http://www.sparringpower.nl/in-de-media.html

Michiel Werkman, auteur Rotbanken en voormalig zakelijk bankier, Insparco Sparring Power

“Het allerbeste aan het programma vond ik dat zij mij hebt geleerd hoe ik zelf de taal van de media kan spreken. Het omgaan met de media is niet vanzelfsprekend en met Stephanie’s begeleiding en goede tips & tricks heb ik en mijn bedrijf echt landelijke zichtbaarheid gekregen.”

Door Stephanie Aukes’ programma heb ik de taal van de media leren spreken. Daardoor weet ik nu wat voor de media interessant is en wat niet, wanneer en hoe ik de media het beste kan benaderen, hoe ik om ga met interviews, hoe journalisten en redactie mij kunnen vinden en hoe ik een relatie met hen opbouw. Concreet heeft mij dit diverse artikelen in regionale en landelijke dagbladen opgeleverd, ben ik als coach voor werkende moeders in diverse bladen te zien geweest. Ook blog ik nu voor een landelijk magazine voor moeders. Daarnaast weten journalisten mij nu ook te vinden voor commentaar op actualiteiten. Zie op http://www.momsandmore.nl/over/in-de-media een overzicht van de free publicity.
Stephanie’s begeleiding heb ik ervaren als heel betrokken en een geweldig klankbord. Daarnaast heb ik het samenwerken met haar gewoon heel erg leuk gevonden. Het allerbeste aan het programma vond ik dat zij mij hebt geleerd hoe ik zelf de taal van de media kan spreken in plaats van dat een PR-bureau het voor je doet. Hierdoor kan ik nu na het volgen van je programma de ingeslagen weg ook zelf belopen.
Ik raad ambitieuze ondernemers aan een programma van Stephanie te doen! Het omgaan met de media is niet vanzelfsprekend en met Stephanie’s begeleiding en goede tips & tricks heb ik en mijn bedrijf echt landelijke zichtbaarheid gekregen. In het bijzonder ben ik Stephanie dankbaar dat zij de ‘extra mile’ voor je gaat in het krijgen van goede resultaten!

Nicolien Martina-Doorenbos, coach voor werkende moeders, MomsAndMore.nl

“Eén artikel in de Libelle leverde mij al een extra omzet op van € 3.500! Door een training te volgen bij Stephanie leer je precies hoe je het moet bijhouden en hoe je de pers moet benaderen. De naamsbekendheid van mijn bedrijf HMC Reservations en mijn omzet is door Stephanie’s training direct aantoonbaar gegroeid!”

Je kunt PR natuurlijk uitbesteden (voor heel veel geld) maar van Stephanie heb ik geleerd dat het zelf opbouwen van persrelaties slimmer is en dat het je meer kan opleveren. De free publicity resultaten tot nu toe hebben mij al veel goeds gebracht. Een goed voorbeeld hiervan is een stuk dat ik kreeg in de Libelle.
Hierdoor benaderde een oude bekende en twee nieuwe klanten mij. Dat leverde me direct een extra omzet op van € 3500. En dat is waar we het natuurlijk voor doen! Het is een kwestie is van bijhouden, aanhouden en vooral blijven proberen. Door een training te volgen bij Stephanie leer je precies hoe je het moet bijhouden en hoe je de pers moet benaderen. De naamsbekendheid van mijn bedrijf HMC Reservations en mijn omzet is door Stephanie’s training direct aantoonbaar gegroeid!

Renée de Winter, eigenaar HMC Reservations, Reservations.nl

Deelnemers aan Stephanie’s trainingen verschijnen bij media als:

Media

Veelgestelde vragen

Hoe zien de lessen en werkvormen eruit?2017-09-30T13:53:29+02:00

Iedere les bestaat uit een video met beeldmateriaal waarin ik stap-voor-stap uitleg hoe je free publicity kunt krijgen. Bij de lessen zitten schriftelijke invulopdrachten, templates, voorbeelden en checklists. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met verschillende leervormen.

Wat heb ik technisch nodig om het programma volgen?2017-10-03T20:16:58+02:00

Om dit programma te kunnen doen, heb je een computer, laptop of tablet nodig met toegang tot het internet.

Hoe weet ik of deze training bij me past?2017-10-03T20:13:30+02:00

Het programma is waardevol als je een ambitieuze ondernemer bent die meer mensen wil bereiken met zijn of haar business en 100% committed is om ervoor te gaan. Als je nog niet genoeg klanten hebt, als je nog te onzichtbaar bent of simpelweg meer omzet wilt genereren. Free publicity kan je onzichtbaarheid in één klap veranderen. Media-aandacht overtuigt nieuwe klanten eerder om met je in zee te gaan. Je kunt je exposure in de krant bijvoorbeeld meenemen naar gesprekken met prospects, delen in je nieuwsbrief, op social media en je website. Je stijgt expertstatus en autoriteit, zelfs met slechts één artikel. In mijn training leg ik uit hoe de media werkt. Wat nieuwswaarde heeft, hoe je aan de juiste contactgegevens komt van journalisten en redacties en hoe je de media kunt verleiden om aandacht aan je business te besteden. Je hebt je investering zo terugverdiend.

Hoe weet ik of ik er klaar voor ben om in de media te komen?2017-10-03T20:24:13+02:00

Eerlijk? Dat weet je eigenlijk nooit. Het is een kwestie van ervaren. Wel is het belangrijk dat je online zichtbaar bent met een website of dat die binnenkort online gaat. En dat hoeft echt niet de meest flitsende website te zijn, het is in ieder geval belangrijk dat je online te vinden bent.

Dit zal je misschien ook geruststellen: de media is niet per definitie op zoek naar ondernemers die al de meeste ervaring hebben. Ze zijn ook juist vaak op zoek naar starters.  Het allerbelangrijkste is  dat je een goed verhaal hebt (en daar ga ik je mee helpen;-), dat je een bepaalde deskundigheid hebt, dat je een innovatief product verkoopt of een expertise hebt waar ze iets aan hebben voor hun publicaties en programma’s.

De media is ook altijd op zoek naar nieuwe deskundigen, experts en ondernemers met vernieuwende producten of ideeën om mee samen te werken. Je hoeft daarvoor per definitie niet de beste expert te zijn.

De media werkt graag samen met ondernemers waarmee het fijn samenwerken is, die interessant commentaar kunnen geven, goede tips etc. en daar ga ik je met deze training mee helpen. Ik help jou om die autoriteit te worden op jouw vakgebied, je hoeft dat dus niet al te zijn ;-)

Wanneer kan ik beginnen met de training?2018-05-11T13:27:09+02:00

Je kunt meteen beginnen met de training. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je automatisch de inloggegevens toegestuurd voor de online leeromgeving.

Is dit programma aftrekbaar van de belasting?2018-05-12T11:30:52+02:00

Ja, de kosten van dit programma kun je aftrekken als studiekosten.

Moet ik goed kunnen schrijven om deze training te doen?2017-10-03T20:27:05+02:00

Nee! We gaan slechts hele korte mails/telefoonscripts maken. Je krijgt van mij kant-en-klare voorbeelden/templates van wat voor mij, in mijn 15 jaar ervaring met de media, werkt. Mijn tone-of-voice kopieer je simpelweg en je schrijft er een paar zinnen bij om het jouw verhaal te maken. Hoe je dat doet, ga ik je leren. Een persbericht schrijven gaan we trouwens per definitie niet doen. Dat heb je namelijk helemaal niet nodig om in de media te komen. Nee, echt niet.

Wat is de tijdsinvestering van het programma?2017-09-30T16:00:49+02:00

Je kunt het programma geheel in je eigen tempo doorlopen. Het zijn 5 lessen met ieder een video van tussen de 30-45 minuten. Daarnaast krijg je bij iedere les een werkboek. De ervaring heeft geleerd dat de meeste deelnemers ongeveer 2 uur tijd besteden aan een les. Afhankelijk van je eigen werktempo kan dat natuurlijk meer of minder zijn.

Hoe lang krijg ik toegang tot de training?2017-09-30T16:00:40+02:00

Je krijgt voor onbepaalde tijd toegang tot de lessen, dus als je even geen tijd hebt, kun je op een later moment gewoon de draad weer oppakken.

Vinden de media mij wel interessant?2018-05-11T21:32:23+02:00

Herken je je in de volgende uitspraak? Als jij iets aanbiedt waarmee je mensen helpt, op wat voor manier dan ook, dan is het je morele verplichting om bekender te worden zodat je meer mensen kan bereiken en helpen. Als je je hierin herkent, dan ben je ook interessant voor de media. De media wil namelijk ook mensen helpen: aan nieuws, een ander denkbeeld, een vernieuwend idee, goede tips en ga zo maar door.

Feestmuts

MIJN VERJAARDAGSAANBOD TER ERE VAN MIJN 40e VERJAARDAG:

Toegang tot het online programma Kraak de mediacode
+ 3 GEWELDIGE VERJAARDAGSBONUSSEN:

Verjaardagsbonus 1:

3x online MASTERMIND Q&A groepssessie met Stephanie op 3, 11 en 20 juni. Kun je er niet bij zijn, dan kun je je vraag vooraf insturen en de opname terugkijken.


Verjaardagsbonus 2:

Toegang tot mijn online programma SUCCESVOL MEDIA-INTERVIEWS GEVEN t.w.v. € 497


Verjaardagsbonus 3:
Exclusief voor de eerste 10 deelnemers!

VIP-ticket voor mijn PR-verjaardagsevent in het centrum van Eindhoven. We gaan LIVE MASTERMINDEN voor een slimme zomerstrategie zodat jouw business deze zomer geen slappe hap is, maar BIG BUSINESS betekent.

Ik ga je daarnaast verwennen met spectaculaire drankjes en lekkernijen zoals je die nog nooit geproefd hebt.

SAVE THE DATE: VRIJDAG 28 JUNI VAN 11.00 – 15.00 UUR 

+ EN NOG 5 EXTRA BONUSSEN:

Bonus 1: Landelijke persadressenlijst belangrijke media t.w.v. € 500
Bonus 2: Nieuwswaardechecklist t.w.v. € 300
Bonus 3: Hot item lijst t.w.v. € 300
Bonus 4: Media pitch templates/scripts t.w.v. € 500
Bonus 5: Toegang tot de PR Supastars Business Facebookgroep

Je investering is slechts € 1497 (meest voordelig) i.p.v. € 4997 t/m zondag 19 mei 23.59 uur 

Doe mee voor dit speciale aanbod verdwijnt want het komt niet meer terug! 

KRAAK DE MEDIACODE B-DAY AANBOD GELDIG T/M ZONDAG 19 MEI

1497ex. btw
 • Toegang tot Kraak de mediacode
 • Verjaardagsbonus 1:
  3x online Mastermind Q&A groepssessie met Stephanie in juni
 • Verjaardagsbonus 2:
  Toegang tot Succesvol media-interviews geven t.w.v. € 497
 • Verjaardagsbonus 3:
  VIP-ticket voor mijn PR-verjaardagsevent op 21 juni in Eindhoven voor 1e 10 deelnemers
 • Extra bonussen:
  Landelijke persadressen lijst belangrijke media t.w.v. € 500
  Hot item lijst t.w.v. € 300
  Media pitch templates t.w.v. € 500
  Nieuwswaardechecklist t.w.v. € 300
  Toegang tot de PR Supastars Business Facebookgroep

KRAAK DE MEDIACODE B-DAY AANBOD GELDIG T/M ZONDAG 19 MEI

3 x 597ex. btw
 • Toegang tot Kraak de mediacode
 • Verjaardagsbonus 1:
  3x online Mastermind Q&A groepssessie met Stephanie in juni
 • Verjaardagsbonus 2:
  Toegang tot Succesvol media-interviews geven t.w.v. € 497
 • Verjaardagsbonus 3:
  VIP-ticket voor mijn PR-verjaardagsevent op 21 juni in Eindhoven voor 1e 10 deelnemers
 • Extra bonussen:
  Landelijke persadressen lijst belangrijke media t.w.v. € 500
  Hot item lijst t.w.v. € 300
  Media pitch templates t.w.v. € 500
  Nieuwswaardechecklist t.w.v. € 300
  Toegang tot de PR Supastars Business Facebookgroep

Let’s go, soon-to-be Supastar!

Zodra je je aanmeldt, worden de inloggegevens voor de online leeromgeving automatisch voor je aangemaakt en naar je e-mail gestuurd.

Je kunt dus direct beginnen met het de lessen en je houdt voor onbepaalde tijd toegang.

Wil je me nog iets vragen of iets overleggen?

Bel me gerust op 06-24608220 of stuur me een mail via dit contactformulier of info[at]supastar-pr[punt]com

Hartegroet,

Stephanie Aukes