My Title

(Big Boy) Caprice op Mixtape Goodfellas nu gratis te downloaden

CapriceVanaf vandaag is de nieuwe mixtape van Dj’s Goodfellas “Soulsurvivors 1” met o.a. (Big Boy) Caprice gratis te downloaden op hun website: www.goodfellas.nl of via deze directe link op de FunX website:

Free download Soulsurvivors mixtape by Goodfellas ft Caprice

Caprice is een van de vele Nederlandse artiesten die hun medewerking hebben verleend aan de mixtape. Caprice heeft een speciale, nog nooit eerder uitgegeven versie van zijn hit “Insecure” aangeleverd, geproduceerd door Controverse. Laat je verassen met wat de Goodfellas met de track gedaan hebben.

Verwacht verder nieuw en exclusief HipHop, Rnb, Dancehall en Reggae materiaal aan elkaar gemixt door The Goodfellas. Naast Caprice zijn onder meer te horen: Sjaak, Dicecream, K-Liber, Brace, Salah Edin, Dio, Kempi, QF, Jiggy Dje, Tim Beumers, Amo-lab, Immo, Blaxtar, Nina, Jay Colin, Men Of Honor, Rocks, Ghetto Flow, Rotjoch, Darryl en Ziggi.

De mixtape is gratis te downloaden op: www.goodfellas.nl, via de FunX website of verkrijgbaar achter de draaitafels van de heren, mocht je ze in de club tegen het lijf lopen!

By |2016-11-01T08:44:35+00:00May 5, 2008|PR Tips & Tricks|