Sorry, het event is uitverkocht! Het enige dat je nog kunt doen, is mij een mailtje sturen, mocht er iemand uitvallen. Mail me op info at supastar – pr. com

Wil je deze zomer automatisch leads en klanten krijgen terwijl je zelf op vakantie bent?

Kom naar het Big Business Summer verjaardagsevent op vrijdag 28 juni in het centrum van Eindhoven. Ik ben namelijk 40 geworden en dat vier ik graag samen met jou met dit speciale event.

Wat gaan we doen? We gaan in kleine groepjes masterminden en een actieplan maken hoe jij deze zomer, terwijl je op het strand ligt, automatische leads en klanten binnenkrijgt voor je bestaande aanbod.

Op een laagdrempelige manier kun je met mij kennis maken en jouw business nog deze zomer naar the next level tillen.

Let op! Het event vindt plaats in een kleine setting om ervoor te zodat er voor iedereen genoeg aandacht is. Er is dus beperkt plek. Meld je NU aan om je plek te verzekeren. 


 

Je gaat…

  • een doorbraak realiseren in jouw mindset over wat er mogelijk is voor jou en je business
  • Je gaat ontdekken hoe je meer impact, inkomen en vrijheid kunt ervaren in je leven en business
  • super slimme PR- en marketingstrategieën brainstormen hoe jij deze zomer, terwijl je op het strand ligt, automatische leads en klanten binnen krijgt voor je aanbod
  • een Big Summer Business actieplan maken om de  strategieën te implementeren in jouw business

 

Je krijgt…

• Geweldige PR- en marketingideeën aangereikt om deze zomer automatisch leads en klanten binnen te krijgen voor je bestaande aanbod.

Samen met andere ambitieuze ondernemers ga je masterminden in kleine groepjes.

Voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen: het maken van een verkoopfunnel, een winstgevend webinar opzetten, je expertstatus vergroten, emailmarketing, media-aandacht, de inzet van social media en hoe jij bepaalde aspecten van je business meer kunt automatiseren, zodat jij je klanten beter kunt bedienen en meer vrije tijd en inkomsten hebt. Het internet biedt zoveel mogelijkheden om meer business te krijgen. Jij gaat zien welke kansen je laat liggen zodat je die ten volste kunt gaan benutten.

Met alle tips en strategieën ga je een Big Business Summer Actieplan maken om deze zomer veel meer te kunnen verdienen.

• Big Business Summer Actieplan werkboek.

Je ontvangt het Big Summer Business werkboek dat je helpt om jouw zomerdoelen te stellen, je actieplan uit te werken en een planning te maken zodat je jouw droomresultaten kunt behalen.

• Heerlijke authentieke Californische drankjes en hapjes die je nog nooit eerder (zo lekker) geproefd hebt. 

Ik ben het menu nog aan het samenstellen met de chef, maar denk aan: tostada’s, sliders, home made drankjes zoals ice tea, ginger ale en pink lemonade.

Ik neem je geheel in Amerikaanse stijl mee in de The Sky Is The Limit mindset die je gaat helpen om door te breken naar next level succes.

 

 

Locatie, datum & tijd

Ik ontvang je graag op vrijdag 28 juni om 11 uur bij FAB aan de Kerkstraat 16 in het centrum van Eindhoven. Het event duurt tot 15 uur.

De locatie is gemakkelijk te bereiken met de trein via station Eindhoven alsook per auto. Als je met de auto komt kun je het beste parkeren in parkeergarage De Heuvel of Stadhuisplein.

 

 

Voor wie?

Voor wie is het Big Business Summer event bedoeld? Dit event is voor jou wanneer je:

– groot denkt en droomt

– (nóg) groter wilt ondernemen en meer inkomen, impact en vrijheid wilt ervaren

– je meer en gemakkelijker klanten wilt aantrekken voor je aanbod

– het internet optimaal wilt benutten in je klantenwerving

– je interesse heb om je verkoopproces (verder) te automatiseren

– een doener bent en gaat voor jouw doelen

– je niet klaagt als het even tegenzit maar direct op zoek gaat
naar oplossingen

– je kwaliteit levert

– je er klaar voor bent om jouw expertstatus te claimen

– je verantwoordelijkheid neemt voor jouw succes

 

 

 

Stephanie Aukes PR-expert, webinar expert, personal brand positioning expert

Wie ben ik?

Mijn naam is Stephanie Aukes, PR- en business strateeg. Ik begeleid succesvolle, ambitieuze ondernemers en vakexperts een schaalbaar bedrijf te bouwen dat consistent klanten en leads oplevert, ook wanneer je slaapt of op vakantie bent. Ik geloof namelijk niet in harder werken, maar in slimmer werken met een effectief PR- en marketingsysteem, zodat je waanzinnig verdient in minder tijd. Wil je 10x meer impact, inkomen en vrijheid? Ik help je om groots te ondernemen in de helft van de tijd door mijn slimme PR- en marketing strategieën toe te passen.

 

Wat klanten zeggen over werken met mij:

Stephanie’s begeleiding heb ik ervaren als heel betrokken en een geweldig klankbord. Daarnaast heb ik het samenwerken met haar gewoon heel erg leuk gevonden. In het bijzonder ben ik Stephanie dankbaar dat zij de ‘extra mile’ voor je gaat in het krijgen van goede resultaten.

Nikolien Martina-Doorenbos, Moms&More

Stephanie is persoonlijk, aanmoedigend, enthousiast maar geeft je ook kritische feedback als dat nodig is. Ze wil dat je goed scoort. Niet twijfelen, gewoon een van haar programma’s doen!

Marcia Korenhof, Aromakids 

Stephanie is je grootste cheerleader!

Hailey Noa, Purpose & Inner Transformation Coach

Stephanie is creatief, kritisch maar vooral echt betrokken bij je succes.

Cassim Leeuwenburgh

Stephanie’s begeleiding vond ik uitermate plezierig, professioneel en gericht op het leveren van persoonlijk advies! Ik heb Stephanie van harte aan meerdere ondernemers aanbevolen en dat zal ik zeker blijven doen.

Michiel Werkman, auteur Rotbanken

De samenwerking met Stephanie was top! Wil je je naamsbekendheid een boost geven en meer sales genereren, bel dan zeker met Stephanie!

Jeanne Bakker, trainer en auteur Omgaan met Draken

 

Je investering

Bestel nu je ticket voor slechts 197,- ex. btw vóór dinsdag 25 juni 11:00 uur als je erbij wilt zijn. Er zijn nog slechts 3 tickets beschikbaar.

 

 

 

Let op! Er is zeer beperkt plek, dus meld je NU aan om je plek te verzekeren. De bovenstaande aanmeldbutton werkt zolang er plek is. Is er geen plek meer? Dan kun je mij het beste een mailtje sturen zodat ik je op de wachtlijst kan zetten, voor het geval er iemand niet kan.

P.s. Heb je vragen? Bel me gerust op 06-24608220 of stuur me een mailtje.

Let’s do this!

handwriting-fonts