Maak jij je zorgen over de zomer? Is dat bij jou altijd een periode met weinig klanten en dus weinig inkomsten? Geeft dat je kopzorgen? No more!

Doe mee met de Big Business Summer in juni zodat je deze zomer veel meer klanten kunt verwelkomen en je extra geld hebt om uit te geven aan de leuke dingen in de zomer: je vakantie naar de zon, cocktails op het strand of dansen tot zonsopgang.

Op een laagdrempelige manier kun je met mij kennis maken en samen met mij en andere ambitieuze ondernemers jouw business nog deze zomer naar the next level tillen. Let op: er is beperkt plek, dus meld je NU aan om je plek te verzekeren.

Wat krijg je als je meedoet?

1) 3x online Mastermind Q&A:
Gedurende de maand juni ontmoeten we elkaar 3x online voor een mastermind met een groep ambitieuze ondernemers. Data: 3, 11 en 20 juni.

Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem. Je kunt je vraag vooraf stellen en het antwoord in de opname terugkijken. Ook kun je je vraag in de besloten Facebookgroep stellen. Kun je geen van deze data, laat het me weten, dan kijk ik of er een oplossing is.

2) Besloten Facebookgroep:
In een besloten Facebookgroep kun je feedback vragen en geven, je voortgang delen en jouw (concept) Big Business Summer Actieplan bespreken. Ik ben regelmatig in de groep aanwezig om je feedback te geven.

3) Big Business Summer Actieplan werkboek
Je ontvangt het Big Summer Business werkboek dat je helpt om jouw zomerdoelen te stellen, je actieplan uit te werken en een planning te maken zodat je jouw droomresultaten kunt behalen.

BONUS: GRATIS TICKET VOOR MIJN VERJAARDAGSEVENT
Als je meedoet, krijg je een gratis ticket voor mijn BIG 40 verjaardagsevent op vrijdag 28 juni van 11.00 – 15.00 uur bij FAB aan de Kerkstraat 16 in het centrum van Eindhoven. We gaan live met elkaar masterminden om je die extra push te geven om van de zomer 2019 je beste zomer ooit te maken. Je wordt verwend met heerlijke authentieke Californische drankjes en hapjes zoals je die nog nooit geproefd hebt én ik neem je mee in de Amerikaanse  The Sky Is The Limit mindset die je gaat helpen om door te breken in jouw succes.

 

 

Hoe werkt het als je meedoet?

Na je aanmelding ontvang je per e-mail een aantal vragen over je business zodat ik weet waar je nu staat en waar je heen wilt met je business.

Ik bekijk je website om je beter te leren kennen zodat ik je tijdens de sessies op de beste manier kan helpen.

Tijdens iedere Mastermind Q&A kun je een vraagstuk inbrengen en daar krijg je feedback op van mij en andere deelnemers.

Je krijgt slimme strategieën specifiek voor jouw business aangereikt. De ene strategie werkt namelijk voor de één heel goed en voor de ander absoluut niet.

Met alle tips en strategieën ga je een Big Business Summer Actieplan maken om deze zomer vet veel te kunnen verdienen.

Voor wie?

Voor wie is Big Business Summer bedoeld? Dit traject is voor jou wanneer je:

– groot denkt en droomt

– (nóg) groter wilt ondernemen

– een doener bent en gaat voor jouw doelen

– je niet klaagt als het even tegenzit maar direct op zoek gaat
naar oplossingen

– je geen starter meer bent

– je kwaliteit levert

– jezelf een expert op jouw gebied vindt

– je verantwoordelijkheid neemt voor jouw succes

 

 

 

Stephanie Aukes PR-expert, webinar expert, personal brand positioning expert

Wie ben ik?

Mijn naam is Stephanie Aukes, PR- en business strateeg. Ik begeleid succesvolle, ambitieuze ondernemers en vakexperts een schaalbaar bedrijf te bouwen dat consistent klanten en leads oplevert, ook wanneer je slaapt of op vakantie bent. Ik geloof namelijk niet in harder werken, maar in slimmer werken met een effectief marketingsysteem, zodat je waanzinnig verdient in minder tijd. Wil je 10x meer impact, inkomen en vrijheid? Ik help je om groots te ondernemen in de helft van de tijd door mijn slimme PR- en marketing strategieën toe te passen.

 

Wat klanten zeggen over werken met mij:

Stephanie’s begeleiding heb ik ervaren als heel betrokken en een geweldig klankbord. Daarnaast heb ik het samenwerken met haar gewoon heel erg leuk gevonden. In het bijzonder ben ik Stephanie dankbaar dat zij de ‘extra mile’ voor je gaat in het krijgen van goede resultaten.

Nikolien Martina-Doorenbos, Moms&More

Stephanie is persoonlijk, aanmoedigend, enthousiast maar geeft je ook kritische feedback als dat nodig is. Ze wil dat je goed scoort. Niet twijfelen, gewoon een van haar programma’s doen!

Marcia Korenhof, Aromakids 

Stephanie is je grootste cheerleader!

Hailey Noa, Purpose & Inner Transformation Coach

Stephanie is creatief, kritisch maar vooral echt betrokken bij je succes.

Cassim Leeuwenburgh

Stephanie’s begeleiding vond ik uitermate plezierig, professioneel en gericht op het leveren van persoonlijk advies! Ik heb Stephanie van harte aan meerdere ondernemers aanbevolen en dat zal ik zeker blijven doen.

Michiel Werkman, auteur Rotbanken

De samenwerking met Stephanie was top! Wil je je naamsbekendheid een boost geven en meer sales genereren, bel dan zeker met Stephanie!

Jeanne Bakker, trainer en auteur Omgaan met Draken

 

Je investering

Voor het laagdrempelige bedrag van € 497 ex. btw kun je meedoen. Daarvoor krijg je een maand lang advies, feedback en aanmoediging om jouw doelen te behalen.

 

 

 

Let op! Er is zeer beperkt plek, dus meld je NU aan om je plek te verzekeren. De bovenstaande aanmeldbutton werkt zolang er plek is. Is er geen plek meer? Dan kun je mij het beste een mailtje sturen zodat ik je op de wachtlijst kan zetten.

P.s. Heb je vragen? Bel me gerust op 06-24608220 of stuur me een mailtje.

Let’s do this!

handwriting-fonts