Supastar-pr werd door Brainlux gevraagd een pakkende en heldere foldertekst te schrijven voor Brainwave Therapie. Brainwave Therapie is nieuw in Nederland en zorgt ervoor dat de balans in de hersenen verbetert wordt. Lees hieronder de foldertekst.

Wat is Brainwave Therapie?
Brainwave Therapie is een revolutionaire manier die het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert voor een betere gezondheid, geestelijke balans en ontspanning. Het is een klinisch bewezen, medicijnloze methode uit Amerika die ervoor zorgt dat de hersenen weer in balans komen. Meer balans in de hersenen verbetert het vermogen om te denken, handelen, leren en herinneren.

Voor wie?
Brainwave Therapie is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Het is effectief bij onder meer: kinderen met leer- of gedragsproblemen, studenten die hun concentratievermogen willen verbeteren, iedereen die beter wil presteren en creativiteit en persoonlijke effectiviteit willen verhogen.

Brainwave Therapie is bewezen effectief bij klachten als:

–        depressie
–        burn-out
–        chronische pijn
–        fibromyalgie
–        slapeloosheid
–        PTSS
–        PMS
–        ADD
–        ADHD
–        dementie
–        Alzheimer
–        autisme

Hoe werkt het?
Door middel van Audio Visuele Entrainment (AVE), een Neurotechnologische toepassing van licht en geluid, worden de hersenen entrained om weer met de gewenste hersenfrequentie te gaan werken. Deze methode ondersteunt en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en zorgt voor balans in de hersenen. De technologie wordt door toonaangevende klinieken, artsen en psychologen toegepast over de hele wereld, omdat het een snel, veilig en effectief alternatief is voor farmaceutische benaderingen.

De behandeling
De therapie bestaat uit een drietal (of meer) sessies. In de eerste sessie krijg je uitleg over de apparatuur en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. In de daaropvolgende twee sessies wordt het opgestelde plan geëvalueerd en indien nodig aangepast. Op deze manier behaal je maximaal effect van de Brainwave Therapie. Het behandelplan kan dagelijks thuis gevolgd worden.

Resultaat: Meer balans, betere gezondheid
Brainwave Therapie verbetert te geestelijke balans, de gezondheid, stimuleert het denkvermogen en zorgt voor meer ontspanning. Je waarneming wordt vergroot, je geheugen verbetert en je kunt je gemakkelijker concentreren. Je slaapt beter en je bent weerbaarder tegen stress. De therapie zorgt ervoor dat je met meer voldoening en vreugde in het leven staat.

Over Brainlux
Brainlux, centrum voor hersensynchronisatie, is opgericht door Chris Veltman, een ervaren Brainwave en Audio Visueel Entrainment Therapeut en Integral Empowerment Coach. Met een Boeddhistisch filosofische achtergrond weet hij als geen ander hoe belangrijk mentale processen zijn in onder meer organisatie en zelfontwikkelingsprocessen. BrainLux is de eerste Brainwave Therapie praktijk in Nederland.

Wil je meer weten over Brainwave Therapie? Bezoek de website www.brainlux.nl

Tekst door: www.supastar-pr.com