Bucketlist business items 2019

Het is alweer eind 2018. Tijd om je bucketlist voor je business erbij te nemen. Wat heb je dit jaar kunnen afstrepen en wat staat er nog op voor volgend jaar?

Wil je in 2019 bijvoorbeeld echt eens dat felbegeerde interview in de krant  scoren, een klantgenererend webinar opzetten of een online cursus (af)maken?

Waar kan ik je in 2019 bij helpen om jouw business naar the next level te krijgen?

Hier een aantal ideeën…

Ontvang 1 maand (of 2 of 3) mijn hulp om jouw bucketlist project te realiseren. Misschien is het iets dat je al heel lang wilt maar lukt het je niet om er een start mee te maken. Of het lukt je niet om je project af te ronden of er een groot succes van te maken.

Ik kan je helpen. Hoe? We ontmoeten elkaar online en/of op locatie voor een vliegende start. We spreken elkaar eens per week of per twee weken, afhankelijk van wat je wilt bereiken. We maken een tijdlijn met things-to-do zodat je snel voortgang boekt.

Door met mij samen te werken, ik ben jouw cheerleader en adviseur, ontstaat er een energie die je direct in de actiestand zet. Dat geeft je een kick en een enorm gevoel van voldoening want je realiseert iets dat dichtbij je hart ligt en wat je met de wereld wilt delen.

Ik help je om in de juiste flow te komen om meer en sneller jouw bucketlist item voor elkaar te krijgen, met meer plezier en focus dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

We gebruiken onze tijd samen precies voor wat jij nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld een (of twee of drie) van de onderstaande bucketlist items realiseren….

  • Find your message: In een dagdeel vind je jouw essentiële verhalen en boodschappen (inclusief jouw signatuurverhaal) die jouw unieke persoonlijkheid, leven en missie laten zien. Na deze intensieve sessie heb je jouw 6 meest belangrijke boodschappen die jou verbinden aan jouw doelgroep. Je kunt deze boodschappen gebruiken voor je website (om je te onderscheiden), je media optredens, social media en tijdens aquisitiegesprekken. Het geef je richting en focus en helpt je om je expertstatus te vergroten. Het kan het begin zijn voor het schrijven van een boek, het starten met media-aandacht en het aantrekken van veel meer klanten.
  • Een sterk online profiel: Haal je te weinig klanten uit je website en wil je via je website meer omzet genereren? Worstel je met je positionering: vind je het lastig om een hoge prijs te vragen voor jouw aanbod of heb je je aanbod nog niet helemaal helder. Slaat het niet aan zoals je gehoopt had? Ik help je de taal van je klant te spreken en je aanbod af te stemmen op jouw ideale klant, op je site en op social media. Leg online een stevig fundament om gezien te worden als dé expert van jouw branche.
  • Media-benadering voor gratis publiciteit: we bedenken samen een nieuwswaardige invalshoek om in de media te komen, we maken daarvoor een e-mail of persbericht, selecteren daar de juiste media bij die jouw doelgroep bereikt. Het persbericht kan ik voor je versturen via mijn persberichtverzendservice. Ik leer je wat je kunt doen als follow up voor een zo’n groot mogelijk succes.
  • Mediatraining: ik stoom je klaar voor het geven van succesvolle media-interviews. Voor de lancering van je boek, het pitchen van investeerders tijdens een radioprogramma, een podcast of andere media optredens. We doen een rollenspel waarin o.a. aan bod komen: te verwachten vragen, verrassende vragen en lastige vragen. Je leert omgaan met lastige situaties tijdens een interview zodat je niet uit balans raakt en zelfverzekerd jouw boodschap aan het publiek kan overbrengen.
  • Online cursus/programma: we brainstormen over het onderwerp en de titel. We maken een schets van de inhoud en ik help je bij het kiezen van het beste platform en de techniek om je online training te maken. Zelfs heb ik twee succesvolle online programma’s ontwikkeld. De derde en vierde zijn onderweg.
  • Verkoopwebinar: wil je een online programma verkopen, een product of andere aanbod doen aan een grote groep mensen via een webinar? Ik help je met het perfecte webinarscript, het kiezen voor de juiste techniek, strategie en funnel en technische set up zodat jouw webinar je klanten gaat opleveren. Mijn eigen webinar verkoopt als een trein. Ik heb een continue stroom van klanten die bij mij binnen komen dankzij de steengoede copywriting van mijn Facebookadvertenties (kan ik je ook bij helpen) en mijn webinar.
  • Lead magnet: ik begeleid je om een gratis online weggever te creëren die je e-maillijst doet groeien. We bedenken een sterkte titel en maken een opzet voor de inhoud. Ik help je met follow up mails (je funnel) die leiden naar je aanbod: om met jou in gesprek te gaan of direct in te gaan op je betaalde aanbod.
  • Of ik help je met iets anders dat je wilt bereiken. If you can dream it, you can do it. Laten we in gesprek gaan of ik de juiste partner in crime voor je ben om jouw bucketlist item nu eens eindelijk te realiseren.

Wil jij je doelen realiseren? Ik deel mijn kennis en ervaring en je krijgt mijn steun, aanmoediging en volop inspiratie tijdens een 1 – 3 maanden traject zodat je focus behoudt en ook echt gaat realiseren wat je (al zo lang) wilt.

Dit is jouw kans om je unieke zelf te laten zien en anderen te raken met jouw boodschap.

Boek een korte telefonische kennismaking in mijn agenda om te zien of we een match zijn om samen van jouw bucketlistproject in 2019 een succes te maken.

Op een 2019 met véél afgevinkte bucketlist items!