Contact Stephanie

Contact Stephanie 2017-08-08T14:31:09+00:00

Als je een vraag hebt over één van de free publicity programma’s of PR-trainingen, je wilt Stephanie Aukes boeken als spreker of je bent journalist, neem gerust vrijblijvend contact op.

Bereik Stephanie per telefoon: 06-24608220
Of per e-mail: info[at]supastar-pr[dot]com
Business hours: maandag – vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Supastar-pr is geen traditioneel PR-bureau. Stephanie leert ondernemers haar beproefde PR-formule zodat zij een miljoenenpubliek kunnen bereiken via de media; daarbij zijn er verschillende levels van support mogelijk.

Wij werken voor het grootste deel online (uitgezonderd exclusieve support trajecten). Met een team van Supastars, is het ons doel om ambitieuze ondernemers een boost in hun business te laten ervaren met PR.

Stephanie heeft mij haar PR-formule geleerd die ontzettend goed werkt! – Marcia Korenhof, Aromakids.nl

De samenwerking met Stephanie heeft me behoorlijk wat exposure op radio, tv en gedrukte pers opgeleverd. De prijs/prestatie verhouding is uitstekend. Stephanie’s begeleiding vond ik uitermate plezierig, professioneel en gericht op het leveren van persoonlijk advies. – Michiel Werkman, Insparco.nl

Notabene: Deze contactpagina is niet bedoeld om een een afspraak met Stephanie Aukes te maken. Als je interesse hebt om met Stephanie samen te werken en wilt bespreken, of en hoe zij je het beste kan helpen, boek een gratis kennismakingsconsult.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Website

Onderwerp*

Je bericht*

Op werkdagen reageren wij altijd binnen 48 uur. Wanneer je binnen dit tijdsbestek niet van ons hoort, neem dan s.v.p. contact op via 06-24608220 of info[at]supastar-pr[dot]com. Ondanks dat het bijna nooit voorkomt, kan het  namelijk zijn dat wij je mail niet ontvangen hebben. Wij helpen je altijd graag verder.

Adres:
Supastar-pr
P. Czn. Hooftlaan 19
5611 NW  Eindhoven, The Netherlands
info@supastar-pr.com
www.supastar-pr.com
KvK-nummer 34351810

GRATIS WORKSHEET DOWNLOAD: 
Maak een 
succesvolle
PR-strategie
in 5 simpele
stappen.


close-link
Ontvang mijn gratis worksheet: Maak een succesvolle PR-strategie in 5 simpele stappen.