Neem gerust vrijblijvend contact op als je een vraag heb over onze diensten, een persvraag hebt of wanneer je Stephanie wilt boeken als spreker.

Bereik Stephanie per telefoon: 020-2117155
Of per e-mail: info[at]supastar-pr[dot]com
Business hours: maandag – vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Supastar-pr is geen traditioneel PR-bureau. Stephanie begeleidt ondernemers in het media landschap en helpt je aan het juiste verhaal én de juiste contacten. Met haar beproefde PR-formule bereiken haar klanten een miljoenenpubliek; daarbij zijn er verschillende levels van consulting en PR-support mogelijk.

Stephanie heeft mij haar PR-formule geleerd die ontzettend goed werkt! – Marcia Korenhof, webshop Aromakids.nl

De samenwerking met Stephanie heeft me behoorlijk wat exposure op radio, tv en gedrukte pers opgeleverd. De prijs/prestatie verhouding is uitstekend. Stephanie’s begeleiding vond ik uitermate plezierig, professioneel en gericht op het leveren van persoonlijk advies. – Michiel Werkman, Insparco.nl

Neem contact met ons op als je interesse hebt in een (online) programma of een PR- en media coaching traject van Stephanie en je wilt bijvoorbeeld bespreken welke optie het beste bij je past. Wij horen het ook graag als je een andere vraag hebt. Laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Website

Onderwerp*

Je bericht*

Privacyverklaring
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring (zie: https://www.supastar-pr.com/privacy-en-cookie-verklaring).

Op werkdagen reageren wij altijd binnen 48 uur. Wanneer je binnen dit tijdsbestek niet van ons hoort, neem dan s.v.p. contact op via 06-24608220 of info[at]supastar-pr[dot]com. Ondanks dat het bijna nooit voorkomt, kan het  namelijk zijn dat wij je mail niet ontvangen hebben. Wij helpen je altijd graag verder.

Adres:

Supastar-pr
Jisperveldstraat 423
1024 AV Amsterdam, The Netherlands

info@supastar-pr.com
www.supastar-pr.com
KvK-nummer 34351810
Btw-nummer NL001683092B56
Algemene voorwaarden