Neem gerust vrijblijvend contact op als je een vraag hebt over exclusieve PR- en business coaching, een online programma of wanneer je Stephanie wilt boeken als spreker.

Bereik Stephanie per telefoon: 085-0027560
Of per e-mail: info[at]supastar-pr[dot]com
Business hours: maandag – vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Supastar-pr is geen traditioneel PR-bureau. Stephanie leert ondernemers haar beproefde PR-formule zodat zij een miljoenenpubliek kunnen bereiken; daarbij zijn er verschillende levels van begeleiding en business coaching mogelijk.

Stephanie heeft mij haar PR-formule geleerd die ontzettend goed werkt! – Marcia Korenhof, Aromakids.nl

De samenwerking met Stephanie heeft me behoorlijk wat exposure op radio, tv en gedrukte pers opgeleverd. De prijs/prestatie verhouding is uitstekend. Stephanie’s begeleiding vond ik uitermate plezierig, professioneel en gericht op het leveren van persoonlijk advies. – Michiel Werkman, Insparco.nl

Als je interesse hebt in een (online) programma of een business coaching traject van Stephanie en je wilt bespreken wat het beste bij je past, vraag dan via deze pagina een gratis kennismakingsgesprek aan. Het onderstaande formulier is uitsluitend bedoeld voor overige vragen, opmerkingen of spreker aanvragen.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Website

Onderwerp*

Je bericht*

Privacyverklaring
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring (zie: https://www.supastar-pr.com/privacy-en-cookie-verklaring).

Op werkdagen reageren wij altijd binnen 48 uur. Wanneer je binnen dit tijdsbestek niet van ons hoort, neem dan s.v.p. contact op via 06-24608220 of info[at]supastar-pr[dot]com. Ondanks dat het bijna nooit voorkomt, kan het  namelijk zijn dat wij je mail niet ontvangen hebben. Wij helpen je altijd graag verder.

Adres:
Supastar-pr
P. Czn. Hooftlaan 19
5611 NW  Eindhoven, The Netherlands
info@supastar-pr.com
www.supastar-pr.com
KvK-nummer 34351810
Algemene voorwaarden