Als je een vraag hebt over één van de PR-programma’s of interesse hebt in support bij webinars of positioneringsvraagstukken, neem gerust vrijblijvend contact op.

Bereik Stephanie per telefoon: 06-24608220
Of per e-mail: info[at]supastar-pr[dot]com
Business hours: maandag – vrijdag 09.00 – 17.00 uur

Supastar-pr is geen traditioneel PR-bureau. Stephanie leert ondernemers haar beproefde SUPASTAR PR-formule zodat zij een miljoenenpubliek kunnen bereiken; daarbij zijn er verschillende levels van support mogelijk.

Stephanie heeft mij haar PR-formule geleerd die ontzettend goed werkt! – Marcia Korenhof, Aromakids.nl

De samenwerking met Stephanie heeft me behoorlijk wat exposure op radio, tv en gedrukte pers opgeleverd. De prijs/prestatie verhouding is uitstekend. Stephanie’s begeleiding vond ik uitermate plezierig, professioneel en gericht op het leveren van persoonlijk advies. – Michiel Werkman, Insparco.nl

Als je interesse hebt om met Stephanie samen te werken en je wilt bespreken, of en hoe zij je het beste kan helpen, boek dan via deze pagina een gratis kennismakingsconsult. Het onderstaande formulier is uitsluitend bedoeld voor overige vragen of opmerkingen.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Website

Onderwerp*

Je bericht*

Privacyverklaring
Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring (zie: https://www.supastar-pr.com/privacy-en-cookie-verklaring).

Op werkdagen reageren wij altijd binnen 48 uur. Wanneer je binnen dit tijdsbestek niet van ons hoort, neem dan s.v.p. contact op via 06-24608220 of info[at]supastar-pr[dot]com. Ondanks dat het bijna nooit voorkomt, kan het  namelijk zijn dat wij je mail niet ontvangen hebben. Wij helpen je altijd graag verder.

Adres:
Supastar-pr
P. Czn. Hooftlaan 19
5611 NW  Eindhoven, The Netherlands
info@supastar-pr.com
www.supastar-pr.com
KvK-nummer 34351810