Weet jij hoe je het aanpakt om het maximale resultaat te halen uit je media benadering? Nee? Of niet precies? Je bent niet de enige en dat is nu juist ook het grootste probleem als ondernemers de media gaan opzoeken.

Ik kom veel ondernemers tegen die ontzettend teleurgesteld zijn omdat hun PR-acties niets of nauwelijks iets hebben opgeleverd.

Zo zonde als je uren, of zelfs dagen, bezig bent geweest met je media aanpak, maar het lukt je uiteindelijk niet om publiciteit te krijgen.

Hoe komt dit?

Een van de grootste fouten die ondernemers maken, is dat zij niet precies weten hoe en waarmee zij journalisten het beste kunnen benaderen.

Het komt namelijk heel nauw op welke manier en met welk verhaal je een journalist benadert.

Als jij net het verkeerde zegt of schrijft of net de verkeerde toon aanslaat (zonder dat je het zelf doorhebt), kan dat betekenen dat je bij dat medium nooit meer gratis publiciteit kunt regelen.

In het allerergste geval vertellen ze het aan collega-journalisten van andere media….en dan zijn je kansen ook daar verkeken.

Ik spreek regelmatig met journalisten (ben zelf ook hoofdredacteur geweest) en de verhalen die ik hoor, zijn soms echt pijnlijk hoe het onbewust fout kan gaan in het contact dat ondernemers met journalisten zoeken.

Ik vind het zonde voor de ondernemer die zó zijn best heeft gedaan, en misschien echt nieuwswaarde heeft maar het verkeerde verhaal vertelde.

Ik vind het ontzettend jammer voor de ondernemer die net de verkeerde woorden gebruikte of niet de juiste toon aansloeg waardoor journalisten afhaken.

Je wilt niet op de blacklist komen van je favoriete media en dat je je kansen verkijkt om bijvoorbeeld in de LINDA, Elsevier of het NRC te komen.

Redactionele aandacht is zo’n geweldig middel om in 1 klap heel veel ogen op jouw business, product of dienst te krijgen.

Als jij het best bewaarde geheim in jouw branche bent, heeft niemand wat aan je.

Helaas verkoopt een goede dienst of product zich niet vanzelf. Je moet aan je zichtbaarheid blijven werken. ALTIJD.

Media-aandacht geeft je de exposure die je bedrijf verdient.

En ik weet het, het kan best wel spannend zijn om de media op te zoeken.

Je voelt misschien wel kriebels in je buik terwijl je dit leest, maar ik kan je helpen om met zelfvertrouwen en met de juiste verhalen en toon de media te benaderen zodat je geweldige media-aandacht krijgt.

Bedenk wat één artikel in jouw regiokrant of een krant als de Telegraaf al voor jouw business kan betekenen?

Ik gun jouw business een doorbraak met geweldige publiciteit.

Als je er klaar voor bent om mijn hulp te krijgen zodat je geen onnodige fouten maakt en je het maximale haalt uit je mediabenadering, neem dan contact met mij op. Ik kijk graag hoe ik je kan helpen.