My Title

Donell Jones komt volgende maand met nieuw album ‘Lyrics’

Donell Jones presenteert op 28 september zijn nieuwe album ‘Lyrics’.
De eerste single heet ‘Love Like This’ en is een klassiek slow-tempo Donell nummer: zwoel, aanstekelijk met meeslepende lyrics.

“Girl I know you’re scared of love but you never had a love like this
I know you’ve been hurt before but you never had a love like this…”
Love Like This – Donell Jones

‘Lyrics’ komt uit op zijn label CandyMan Music en is alweer Donell’s zesde album. De man gaat al wat jaartjes mee en heeft een trouwe schare fans weten op te bouwen. En dat is niet gek want Donell weet wat zijn publiek wil horen en staat garant voor kwaliteit. QT interviewde hem afgelopen maart nog over zijn album ‘The Lose Ends’ dat eind vorig jaar verscheen. Heb je dat interview gemist? Lees het hier dan als nog. ‘Love Like This’ is hier via iTunes te downloaden.

We nemen je even mee terug naar hoe het allemaal begon. Donell is geboren op 22 mei 1973 in Chicago en heeft geen makkelijke jeugd gehad. Donell: “Ik stond onder druk van mijn leeftijdgenoten en ging met de verkeerde mensen om. Ik was omringd door het geweld van gangs. De mentaliteit was keihard. Mijn muziek heeft me uit dat leven weg weten te halen.” Gelukkig besloot Donell zich niet bij een gang aan te sluiten maar om muziek te maken. En liedjes schrijven; dat kan hij. In 1995 schreef hij voor Usher het nummer ‘Think Of You’ en voor r&b groep 702 het nummer ‘Get It Together’. Ook schreef hij voor Madonna, Jade, Brownstone en Silk. In 2006 verscheen zijn debuutalbum ‘My heart’. Zijn grote doorbraak kwam met de release van zijn tweede album ‘Where I Wanna Be’. Het nummer ‘U Know What’s Up’ met Lisa ‘Left-Eye’ Lopes bereikte de nummer 1 positie in de Hot R&B/Hip-Hop Singles & Tracks Chart in Amerika en de titeltrack ‘Where I Wanna Be’ klom naar nummer 2 in diezelfde charts. Zijn derde album ‘Life Goes On’ bereikte de nummer 2 positie in de Billboard 200 chart en ook zijn andere albums behaalden hoge posities in de hitlijsten.

Houd Donell Jones in de gaten via: www.facebook.com/donelljones96 of www.myspace.com/donelljones

Je kunt hem ook volgen op Twitter: http://twitter.com/donelljones96

By |2016-11-01T08:44:33+00:00August 24, 2010|PR Tips & Tricks|