Worstel je met je boodschap, je positionering in de markt en weet je niet hoe je jezelf onderscheidend online kunt profileren? Haal je te weinig klanten uit je website en wil je via je site meer omzet genereren? Met deze 1-op-1 dag ga je jouw inner Supastar ontdekken en laten zien op je website en online social media profielen. Daarmee leg je een stevig fundament om gezien te worden als dé expert op jouw gebied zodat je de go-to-business van jouw branche kunt worden. 

In 1 dag ontdek je jouw inner Supastar en hoe je je daarmee onderscheidend kunt profileren op een manier die jouw ideale klant raakt. Ik leer je de taal van je klant spreken. Jouw boodschap vertalen we samen naar een positionering waarbij je de markt claimt. We schrijven daarbij passende overtuigende webteksten. Door te laten zien wat jij in huis hebt en waar je voor staat, trek je eerder nieuwe klanten aan, genereer je meer business en word je gezien als dé expert die je bent. Bovendien maak je jezelf daarmee ook aantrekkelijk voor de pers. Na deze dag ben je er ook helemaal klaar voor om free publicity te genereren.

Wat houdt de 1-op-1 dag concreet in?
• Ik ga je uitgebreid vragen stellen over jou als persoon, je drive, je bedrijf, producten en diensten om jouw inner Supastar te ontdekken
• Op basis van deze vragensessie én een analyse van je ideale doelgroep (her)schrijven we samen de belangrijkste teksten van je website: je homepage, je aanbodpagina en jouw bio voor op je ‘over mij’ pagina zodat dit alles past bij jouw Supastar positionering.
• Je krijgt zo nodig advies over je huidige aanbod en het proces dat klanten doorlopen om uiteindelijk een aankoop bij je te doen (sales funnel)
• Je krijgt feedback hoe je je website nog verder kunt optimaliseren
• Je krijgt antwoord op de vraag hoe je jezelf het beste online kunt laten zien; welke social media voor jou het meest geschikt is en hoe je social media kunt inzetten om je missie en doelen waar te maken
• We schrijven samen een ‘van het scherm afspattend’ social media profiel dat je op al je profielen kunt gebruiken
• We brainstormen over ideeën voor bijvoorbeeld een onweerstaanbare gratis weggever die je op je site kunt zetten zodat je doorlopend leads kunt krijgt
• Deze dag heeft niet per definitie een vast stramien, ik wil je geven wat je nodig hebt om je business naar the next level te tillen

Wat levert het je op?
Je laat geen geld meer liggen door een slechte website of een onduidelijk online profiel. Potentiële klanten die op jouw website komen, weten direct waar je voor staat en waarom ze juist bij jou klant moeten worden. Je betovert ze als het ware met jouw inner Supastar. Door een onweerstaanbare online profilering trek je sneller klanten aan en word je tevens interessant voor journalisten en redacties. De weg is dan ook vrij om optimale free publicity te krijgen voor jouw bedrijf en expertise. Wat is er mooier dan dat je spontaan wordt gebeld door klanten (en journalisten) die met je in zee willen omdat ze zo enthousiast zijn geworden door wat jij vertelt met je website? 

Bonus
Na deze dag kun je binnen 4 weken gebruik maken van een 30 minuten business coaching zodat je het maximale haalt uit je website en inzet van social media.

De 1-op-1 dag vindt plaats op locatie in de omgeving van Eindhoven en is compleet verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes.

Testimonials

Stephanie heeft mij in korte tijd ongelooflijk veel geleerd over mijn websites en PR. Hierdoor zijn ze veel klantgerichter en meer overtuigend geworden. Iets waar ik zelf veel langer over zou hebben gedaan om te bereiken, of misschien wel niet was gelukt dan. Het heeft me ook een flinke boost gegeven in mijn groei als ondernemer.

Sagitta Peters, interieuradviseur en loopbaancoach

Stephanie leert je alle tricks en tips om zichtbaar te worden en jezelf te vestigen als expert in jouw gebied.

Hailey Noa, Soul purpose & inner transformation coach

Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo goed kan schrijven als Stephanie Aukes.

Voormalig leidinggevende Marketing- en Communicatie Buma/Stemra

De stijl, wijze en samenwerking met Stephanie’s omschrijf ik als: empathisch, vol toewijding en focus. Hiermee weet ze haar werk tot een overstijgend eindresultaat te brengen. Haar warme, open instelling maakt samenwerken met Stephanie tot een feest!

Sjieka van Rooijen van Stichting Estafettemars Tegen Kindermishandeling

Meer weten?
Wil je weten of deze dag voor jouw geschikt is? Boek een korte telefonische kennismaking met mij.

Ja, ik wil een gratis kennismakingssessie met Stephanie!