My Title

Een sterk online profiel in 1 dag

Een sterk online profiel in 1 dag2018-11-03T20:50:55+00:00

 

Spreek de taal van je klant en trek gemakkelijker en sneller nieuwe klanten aan met afgestemde PR

 

Worstel je met je boodschap en weet je niet hoe je jezelf onderscheidend online kunt profileren? Haal je te weinig klanten uit je website en wil je via je site meer omzet genereren? Met deze 1-op-1 dag help ik je de taal van je klant te spreken. Daarmee leg je een stevig fundament om gezien te worden als dé expert op jouw gebied zodat je de go-to-business van jouw branche kunt worden. 

In 1 dag krijg je helder hoe je jezelf onderscheidend kunt profileren op een manier die jouw doelgroep raakt. Jouw boodschap vertalen we samen naar overtuigende webteksten en een online social media profiel. Door je te onderscheiden trek je eerder nieuwe klanten aan, genereer je meer business en word je gezien als dé expert die je bent. Bovendien maak je jezelf daarmee ook aantrekkelijk voor de pers. Na deze dag ben je er ook klaar voor om free publicity te genereren, mocht je dit willen.

Wat houdt de 1-op-1 dag concreet in?
• Ik ga je uitgebreid vragen stellen over jou als persoon, je drive, je bedrijf, producten en diensten
• Op basis van deze vragensessie  én een analyse van je doelgroep (her)schrijf ik de belangrijkste teksten van je website: je homepage, de aanbodpagina en de ‘over mij’ pagina.
• Je krijgt zo nodig advies over je huidige aanbod en het proces dat klanten doorlopen om uiteindelijk een aankoop bij je te doen (sales funnel)
• Je krijgt feedback over je complete website en ik geef tips deze nog verder te optimaliseren
• Je krijgt antwoord op de vraag hoe je jezelf het beste online kunt laten zien; welke social media voor jou het meest geschikt is en hoe je social media kunt inzetten om je doelen te bereiken
• Ik schrijf een goed social media profiel voor je dat je op al je social media profielen kunt gebruiken
• En tot slot mag je me natuurlijk al je vragen stellen over PR en (online) profilering

Wat levert het je op?
Je laat geen geld meer liggen door een slechte website of een onduidelijk online profiel. Potentiële klanten die op jouw website komen, weten direct waar je voor staat en waarom ze juist bij jou klant moeten worden. Door een overtuigende online profilering trek je sneller klanten aan en word je tevens interessant voor journalisten en redacties. De weg is dan ook vrij om optimale free publicity te krijgen voor jouw bedrijf en expertise. En zeg nou eerlijk…wat is er mooier dan dat je spontaan wordt gebeld door klanten (en journalisten) die met je in zee willen omdat ze zo enthousiast zijn geworden door wat jij uitstraalt met je website? Daar help ik je graag bij.

De 1-op-1 dag vindt plaats op locatie in de omgeving van Eindhoven (elders is bespreekbaar) en is compleet verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes.

Bonus
Na deze dag kun je binnen 4 weken gebruik maken van een 30 minuten PR-coaching zodat je het maximale haalt uit je website en inzet van social media.

Meer weten?
Wil je weten of deze dag voor jouw geschikt is? Boek een telefonische kennismaking met mij.