Eerlijk? Dat weet je eigenlijk nooit. Het is een kwestie van ervaren. Wel is het belangrijk dat je online zichtbaar bent met een website of dat die binnenkort online gaat. En dat hoeft echt niet de meest flitsende website te zijn, het is in ieder geval belangrijk dat je online te vinden bent.

Dit zal je misschien ook geruststellen: de media is niet per definitie op zoek naar ondernemers die al de meeste ervaring hebben. Ze zijn ook juist vaak op zoek naar starters.  Het allerbelangrijkste is  dat je een goed verhaal hebt (en daar ga ik je mee helpen;-), dat je een bepaalde deskundigheid hebt, dat je een innovatief product verkoopt of een expertise hebt waar ze iets aan hebben voor hun publicaties en programma’s.

De media is ook altijd op zoek naar nieuwe deskundigen, experts en ondernemers met vernieuwende producten of ideeën om mee samen te werken. Je hoeft daarvoor per definitie niet de beste expert te zijn.

De media werkt graag samen met ondernemers waarmee het fijn samenwerken is, die interessant commentaar kunnen geven, goede tips etc. en daar ga ik je met deze training mee helpen. Ik help jou om die autoriteit te worden op jouw vakgebied, je hoeft dat dus niet al te zijn ;-)