free publicity, publiciteit, pr campagne, pr expert, pr deskundige, pr advies, pr bureau amsterdam, pr agency, pr firm, beste pr bureau, best pr firmAls de bank een ziekenhuis is, is de afdeling Bijzonder Beheer de intensive care. Hier komen ondernemers terecht die in financiele problemen verkeren. De belofte van de bank is, om die ondernemers weer op te lappen, zodat ze de afdeling weer gezond kunnen verlaten.  

Ondernemers die met Bijzonder Beheer te maken hebben, of hebben gehad, hebben echter heel andere ervaringen met de ‘geneesheren’ van de bank. Volgens hen drijft de bank hen juist bewust richting, en soms zelfs over het randje van de afgrond. Volgens ondernemers is Bijzonder Beheer alles behalve een ziekenboeg. Zo vergeleek de Nederlandse Vereniging voor ontwikkelaars en Bouwondernemers (NVB) de afdeling onlangs met ‘een pijnbank in een martelkamer’.

Mijn klant Michiel Werkman komt bij Een Vandaag aan het woord over zijn kijk op Bijzonder Beheer als oud-bankier, auteur van ‘Rotbanken’ en financieringsexpert voor ondernemers.

Vanavond om 18.15 uur op Nederland 1.

Meer over de inhoud van de uitzending lees je HIER.

Daarnaast is Michiel Werkman morgen als expert uitgenodigd voor een hoorzitting over Bijzonder Beheer in de Tweede Kamer.

Update: Bekijk hieronder de aflevering. Geschat wordt dat maar liefst 15% van de Nederlandse bedrijven in Bijzonder Beheer zit! 

sitestat

Bron: 15 april 2015, Een Vandaag.