De PR-campagne voor het Proefhotel-concept van Hans en Nel was een groot succes. Het eerste wapenfeit was BNR die Hans maar al te graag in de studio uitnodigde om te vertellen over het idee achter het Proefhotel en EditieNL reageerde ook al snel dat ze een item gingen maken.

Daarna ging het heel hard. Het Algemeen Dagblad wilde een interview: het artikel verscheen ook nog eens in 7 andere regionale kranten zoals het Eindhovens Dagblad en het Dagblad van het Noorden, Hans werd geïnterviewd door Gerard Ekdom in zijn populaire programma Ekdom in de Ochtend en het nieuws over het Proefhotel bereikte zelfs België. Hans en Nel kregen een interview-artikel in het dagblad Het belang van Limburg.

Ook bij de digitale media wordt het nieuws goed opgepakt. Zo publiceerde onder meer HospitalityManagement.nl en BedandBreakfastnieuws.nl een artikel en staat er een interview met Hans en Nel op deOndernemer.nl.

Free publicity, pr campagne, pr advies, pr consult, pr amsterdam, pr bureau amsterdam, pr agency amsterdam, best pr agency, pr tips, persbericht schrijven

Bron: Eindhovens Dagblad, 23 juni 2016.

Daarnaast toonde twee van de grootste media-outlets interesse om een reportage te maken als de eerste proefhoteliers zich aandoen.

Ik ben super blij dat Hans en Nel zo veel aandacht hebben gekregen van de media voor hun ‘Ik vertrek’-uitproberen concept, maar zeg nou zelf…het is ook een genieus concept met echte nieuwswaarde!

Wil je meer weten over het Proefhotel en een verslag lezen hoe zij de media-aandacht ervaren hebben, ga naar Proefhotel.nl