My Title

Spreker

Spreker2018-07-02T11:34:13+00:00

Regelmatig word ik gevraagd om presentaties en lezingen te geven over free publicity in de media, webinars of een unieke positionering/branding. Heb je een event of workshop zijn de onderwerpen gratis publiciteit, een onderscheidende positionering in de markt of de inzet van webinars als marketingtool interessant voor jouw doelgroep? Nodig mij uit als spreker. In 2017 behaalde ik de tweede plaats als beste spreker onder zo’n 20 andere sprekers tijdens de Dag van de ZZP’er.

Voorbeeld inhoud van een dergelijke lezing:

Zo scoor je voor je business free publicity in de media

• Leer hoe je gemakkelijk met je kop in de krant komt; ook jij!
• Op welke informatie journalisten altijd zitten te wachten
• Waarom free publicity veel meer effect heeft dan adverteren
• Hoe je door free publicity je naamsbekendheid vergroot, meer klanten aantrekt en meer omzet genereert

Ik sta voor zowel kleine als grote groepen. Heb je specifieke wensen? Laat het me weten.

Over Stephanie Aukes
Stephanie Aukes van Supastar-pr is PR- en publiciteitsdeskundige en helpt ondernemers al meer dan 15 jaar succesvol met het genereren van media-aandacht op radio, televisie, print en online waardoor zij hun expertstatus vergroten én onweerstaanbaar worden voor klanten en meer business genereren. Stephanie’s klanten verschenen in media als: Telegraaf, Pauw & Witteman, Financieel Dagblad, Linda, Metro, Flair, BNR radio, AT5, SBS6, RTL4, VROUW Magazine, Trouw, Libelle, Viva, Sprout, DWDD, Radio 2 en Management Team en grote online platformen als Vrouw.nl, Nu.nl, Sante.nl en Chicklit.nl. Stephanie heeft onder meer gewerkt met bestselling boekauteurs, lifestyle experts, business coaches, trainers, radio- en televisiepresentatoren, goede doelen en ondernemers op het gebied van gezondheid. Daarnaast is Stephanie een online marketing enthousiast en expert op het gebied van verkoopwebinars.

Klinkt interessant? Nodig mij dan uit als spreker voor je event, netwerkbijeenkomst of bijvoorbeeld online training, webinar of podcast! Boek een gratis kennismakingsconsult met mij.

Testimonials

Stephanie helpt je een BN-er te worden!

Jolanda van Henningen, vrouw-en-haar-netwerk.nl

Bedankt voor je inspiratie. Ik maak schilderijen en schrijf nu een boek over schilderen. Hoe je zelf beter kunt leren schilderen. Jouw tips komen zeker van pas als het boek straks af is!

Kunstenares Roos van der Meijden, roosvandermeijden.nl

Stephanie Aukes is een enthousiaste deskundige mediaexpert die je heel veel kan leren.

Francine ten Hoedt, trickline.nl

Wat een leuk mens en wat een stap aan inside information en tips. Ik kan niet wachten om alles in actie te gaan brengen, want dat werpt geheid zijn vruchten af.

Thamara Zijlstra, blueberrydynamic.nl 

Stephanie leert je in de schoenen van een journalist te stappen. Het is een eye-opener dat ik hem juist kan helpen met mijn nieuws in plaats van andersom.

Titia de Vries, claritycoaching.nl

Boek een gratis 15-minuten kennismakingsgesprek met Stephanie!