My Title

Genevieve Magazine interviewt Dianne te Mebel

Dianne te MebelGenevieve Magazine is een online magazine over fashion, lifestyle, beauty en food. Het magazine interviewde mijn klant Dianne te Mebel, voor wie ik een persbericht heb geschreven en verstuurd, over haar oplossing tegen haaruitval. Lees het artikel hieronder.

De oplossing tegen haarverlies
Iedereen verliest dagelijks een hoeveelheid haar. Je hoeft dus niet te schrikken wanneer je in je doucheputje of kam een aantal haren vindt. Maar wat doe je bij buitensporig haaruitval? Valt er überhaupt wat te doen tegen haarverlies?

Kaalheid is een schrikbeeld voor zowel vrouwen als mannen. Maar kun je haaruitval voorkomen? De manier hoe we ons haar behandelen zal zeker invloed hebben op het haarverlies. Door al het föhnen kan het bijvoorbeeld flink beschadigen.

Volgens kapster Diane te Mebel is chemisch haarkleuren ook zeer slecht voor het haar. Te Mebel: “Door het overmatig gebruik hiervan hebben veel mensen last van beschadigd en futloos haar zonder glans.” Ze is oprichtster van kapsalon ‘De Groenste Kapper’ te Amsterdam. Ze wil aan iedereen duidelijk maken dat chemische producten niet alleen slecht zijn voor het haar maar evenals voor de gezondheid. In haar kapperszaak maken ze dan ook alleen gebruik van biologische en duurzame producten. Lees het volledige interview hier.

Bron: Genevieve Magazine

By |2018-01-02T21:52:13+00:00April 23, 2012|PR Tips & Tricks|