Gezondheidsnet is gaan Sportvasten. Het gezondheidsplatform heeft de 10-daagse trainingsmethode van mijn klant getest. Lees hieronder de bevindingen.

Net getest: Sportvasten
Tien dagen sapjes en sporten

Met sportvasten train je in tien dagen je vetverbranding. Je uithoudingsvermogen verbetert, je krijgt minder zin in zoet en raakt ook nog een paar kilootjes kwijt, althans dat voorspelt de organisatie. De ene sporter zweert erbij, de ander vindt het onzin. GezondheidsNet wilde het zelf wel eens proberen. 

Sportvasten is een pittige trainingskuur en is dan ook alleen geschikt voor gezonde mensen met een behoorlijke basisconditie. Na een intakegesprek met mijn coach blijk ik een goede kandidaat te zijn. Ik loop zo’n drie keer per week hard en ben misschien nog niet 100 procent ‘bikiniproof’, maar mijn BMI is prima. Omdat ik geen overgewicht heb, is het verwachte gewichtsverlies een paar kilogram. Vanwege mijn vegetarische eetgewoontes vreest de coach dat de kuur bij mij niet zo goed zal aanslaan, maar na wat extra vitaminesupplementen kan ik van start. Lees hier het hele artikel.

Bron: http://www.gezondheidsnet.nl/voeding/artikelen/8502/net-getest-sportvasten

Gezondheidsnet tested the new trainingsmethod Sportvasten. Read the whole article here: http://www.gezondheidsnet.nl/voeding/artikelen/8502/net-getest-sportvasten (in Dutch)