Word jij de go-to-expert van jouw branche?

Hey ondernemer!

Moet 2017 jouw jaar worden? Is het jouw bedoeling volgend jaar dé go-to-expert van jouw branche te worden?

Eigenlijk zou ik dit jaar geen gratis online PR-training meer geven, maar omdat ik zoveel mailtjes kreeg met de vraag wanneer ik de training weer zou geven én het feit dat het zoveel oud-deelnemers free publicity heeft opgeleverd, heb ik besloten om op 15 december om 10.00 uur toch nog een training te doen! Want dan kun je 2017 goed starten en écht werken aan je expertstatus. De training heet 7 PR-strategieën om gratis publiciteit te krijgen.

Klik hier voor meer info en aanmelden voor dit gratis webinar.

Ik had het over je expertstatus vergroten in 2017 maar wist je dat je 2016 ook nog uit kan gaan met een free publicity knaller?

Ik kreeg een uur na de gratis training eind september een mailtje van emotieve regressietherapeut Herma Starreveld uit Alkmaar.

Zifree publicity na mijn gratis PR-training j was zo geïnspireerd geraakt dat ze na afloop van de training direct de redactie van het Noord-Hollands dagblad belde. En de journalist was zo enthousiast over het idee dat Herma voorlegde, dat ze direct een “JA” kreeg. Een week later stond ze met een hele pagina in de krant! Zie de afbeelding (en als je erop klikt kom je op haar site en kun je het hele artikel lezen).

Vorige week zocht ik nog even contact met Herma om te horen wat het interview haar concreet opgeleverd heeft. Ze reageerde als volgt: “Het artikel heeft met 13 of 14 nieuwe klanten opgeleverd, natuurlijk zijn er ook alweer een paar afgevallen maar ik heb nu een volle praktijk met een lange wachtlijst!”

Dit soort berichten, daar doe ik het voor!  

Ik hoop dat ik jou net als Herma kan inspireren en op ideeën kan brengen hoe jij gratis in de media kunt komen.

Ook al zou mijn training je maar één artikel of interview opleveren, dan is het het dubbel en dik waard want als Herma had moeten betalen voor deze ruimte in haar regionale krant was zij vele duizenden euro’s kwijt geweest.

Daar komt nog bij dat free publicity veel geloofwaardiger is dan adverteren. Je bouwt echt aan experstatus en wordt een stuk aantrekkelijker voor nieuwe klanten.

Klik hier voor meer info en aanmelden voor de gratis training.

P.s. I Na afloop van de training kun je me inhoudelijke vragen stellen over jouw PR via de privéchat.

P.s. II Mocht je denken dat de training ook interessant is voor een vriend, vriendin of kennis,  deel de aanmeldlink dan gerust op social media.

Tot snel!

Groet,

Stephanie