Heb jij al een sales funnel? Een funnel is het proces dat een potentiële klant bij jou doorloopt dat aanzet om klant bij jou te worden. Met een goede sales funnel kun je je bedrijf enorm laten groeien. Je kunt daarbij het internet slim gebruiken om automatisch leads of zelfs verkopen binnen te krijgen. Hoe gaaf is dat?

Ik heb nu zo’n 2,5 jaar een goede sales funnel in mijn bedrijf geïmplementeerd. En ik ben ook steeds meer gaan automatiseren in die funnel. Dit zorgt ervoor dat ik meer tijd heb om mijn klanten te bedienen, mijn business verder te ontwikkelen én dat ik meer vrije tijd heb #iloveit

Als mijn klanten in de media komen door mijn 1-op-1 PR-advies of online PR-training, wil ik natuurlijk dat het het zoveel mogelijk business oplevert. Of iemand daadwerkelijk klanten krijgt door de media-aandacht staat of valt met een goed aanbod én het proces dat een potentiële klant bij jou doorloopt om uiteindelijk klant te worden. Is dat goed geregeld, dan haal je er het meeste uit.

Daarom heb ik sales funnel en marketing expert Esther Megens geïnterviewd over het bouwen van een goede sales funnel. Ook heb ik haar gevraagd wat volgens haar de grootste fout is die ondernemers maken op het gebied van marketing. Bekijk het video-interview hierboven.

Wil je meer tips van Esther over het opzetten van een sales funnel? In een gratis online training van ruim een uur, deelt zij nog veel meer tips Je kunt je hier aanmelden: https://brand-booster.lpages.co/online-training-funnels

Heb jij al een sales funnel? Werkt het voor jou? Leuk als je je ervaring deelt in een reactie hieronder.