Hello free publicity fans!

Deze zomer ben ik geinterviewd door top business coach Nanette van Wezel voor haar online video serie waarin ze experts interviewt. Zij stelde mij de vraag: hoe kom je bij Humberto Tan, De Wereld Draait Door (DWDD) of Pauw aan tafel? Ze stelde me juist die vraag omdat veel van haar klanten en ondernemers in haar netwerk hiervan dromen. Wat is nu het aller slimst om te doen om aan tafel te komen bij een van deze talkshows? Ik deel mijn nummer 1 tip! Tevens geef ik nog een aantal direct toepasbare tips om aan de slag te gaan met free publicity. Dat miljoenenpubliek voor jouw bedrijf zit namelijk op je te wachten, wat weerhoudt je nog om met publiciteit aan de slag te gaan? Go for it! Bekijk het video-interview hieronder.


Het free publicity succes van mijn klant Nikolien…

Stephanie Aukes met klant Nikolien Martina op de foto na de VIP-dag van het 5-maanden free publicity programmaStephanie Aukes met klant Nikolien Martina op de foto na de VIP-dag van het 5-maanden free publicity programma.

Heb je hulp nodig om (meer) free publicity te krijgen? Iemand die je stap voor stap in het proces begeleidt? Kijk dan eens naar mijn Supastar free publicity 5-maanden programma. Coach voor werkende moeders, Nikolien Martina-Doorenbos, volgt mijn programma en behaalt overweldigende resultaten! Zo is ze nu vaste columnist voor één van de populairste blogs voor moeders en staat keer op keer in de krant. Kijk zelf maar hier op haar site. Intussen is Nikolien een bekendheid onder journalisten en weten ze haar als expert te vinden voor quotes. Dat artikel over ouderschapsverlof en Netflix in de Telegraaf? Diegene die in dat artikel commentaar gaf, dat was Nikolien!

P.s. Ik wil iedereen bedanken die op mijn gestemd heeft en/of een testimonial heeft geschreven voor mijn kans de Freelancer of the Year award te winnen. Ik sta in de top 3 van de categorie “Advies & Consultancy” en op de 28e plek in de lijst van 100 beste zelfstandige professionals van Nederland! Ik ben super trots want er deden bijna 10.000 zelfstandige professionals mee!

Groet,

Stephanie Aukes