In 1 dag je PR-succes uitstippelen met
Stephanie 

Wil je free publicity genereren in de media,  je naamsbekendheid vergroten en meer business genereren? Vraag dan mijn PR-strategiedag “In 1 dag PR-expert” aan. Deze dag kan geboekt worden als 1-op-1 PR-dag voor zelfstandigen of als  bedrijfstraining voor marketing- en communicatieafdelingen.  De training haalt de nieuwwaarde in jouw business, of de organisatie waarvoor je werkt, naar boven om waardevolle media-aandacht te krijgen.

Tijdens de training leer ik je de fijne kneepjes van het PR-vak én deel ik mijn beproefde SUPASTAR PR-formule zodat je na de training keer op keer in de media kunt blijven verschijnen (zonder ook maar een PR-bureau te hoeven inhuren).

In één live dag ontdekt je hoe je specifiek met jouw bedrijf, of het bedrijf waarvoor je werkt, succesvol in de krant, (online) magazines of op tv of radio komt.

Je krijgt alle individuele aandacht om te leren hoe je free publicity genereert aan de hand van mijn bewezen SUPASTAR PR-formule. Zo vergroot je je bekendheid en wordt je aantrekkelijker voor nieuwe klanten. Jij staat in de media en je concurrent niet. De naamsbekendheid, geloofwaardigheid en het vertrouwen dat je creëert persaandacht helpt je meer omzet te genereren.

free publicity, media-aandacht, pr campagne

Een klant van Supastar-pr bij Editie NL.

Tijdens deze dagtraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

Hoe je jouw bedrijf, product of idee ‘verkoopt’ aan de media

• Je leert hoe je jouw bedrijf, specialisme of idee op een boeiende manier binnen 10 seconden omschrijft zodat de media direct meer van je wil weten.

• Je leert dé manier hoe je de media jouw nieuws, verhaal of idee voorlegt zodat je de free publicity krijgt die je wilt.

• Je leert via welke media je jouw ultieme klant/doelgroep optimaal bereikt. Via welke kranten, bladen, radioprogramma’s, televisieprogramma’s en online magazines en hoe je aan hun contactgegevens komt.

Jouw PR-succesformule

• Je leert op welke onderwerpen journalisten altijd zitten te wachten en hoe je daar slim op kunt inspelen

• Je gaat naar huis met minimaal twee onderscheidende onderwerpen om free publicity voor jouw business te kunnen genereren en twee kant-en-klare mails of één persbericht over je dienst of product zoals een boek, om de media te kunnen overtuigen aandacht aan jou en je business te besteden. De praktijk laat zien dat we door de brainstorm meestal zoveel ideeën krijgen, dat je van de ideeën een PR-jaarkalender kunt maken.

Media-aandacht, free publicity, pr campagne, supastar-pr, stephanie aukes

Een klant van Supastar-pr bij Pauw & Witteman.

Wat levert het je op?

Na deze dag weet je precies hoe je keer op keer waardevolle media-aandacht voor jezelf en je bedrijf kunt genereren. Je weet welke radio- en televisieprogramma’s, (online) magazines en kranten jouw ultieme klant/doelgroep bereiken en welke media aandacht besteedt aan jouw vakgebied, producten of diensten. Je gaat naar huis met een kant-en-klaar media-aanvalsplan en onderscheidende onderwerpen waarmee je de media kunt overtuigen aandacht aan jou en je bedrijf te besteden. Je leer hoe je follow up doet om meer media-aandacht te verzekeren en je krijgt een naslagwerk met voorbeelden, templates, scripts en checklists.  De free publicity die je genereert draagt bij aan een grotere landelijke- en of regionale naamsbekendheid, meer klanten en meer omzet.

De exclusieve PR-dag is 1-op-1 met de ondernemer of wordt incompany gegeven voor marketing- en communicatieafdelingen van bedrijven. 1-op-1 dagen vinden in principe plaats in de omgeving van Amsterdam en zijn inclusief heerlijke hapjes en drankjes. Wil je de dag online doen? Ook dat is mogelijk.

Klanttestimonials

In het begin twijfelde ik over de investering van een PR-dag. Als echte starter is mijn budget klein en vroeg ik mij of het ook voldoende zou opleveren. Ik ben blij dat ik de keuze gemaakt heb om deze stap wel te nemen. Stephanie heeft mij geleerd hoe je de aandacht kan trekken van journalisten. Deze techniek heb ik vervolgens ook toegepast om potentiële klanten/ samenwerkingspartners te benaderen. Door de cursusdag heb ik mijn pitch over mijn unieke dienst om patronen te visualiseren in 3D kunnen aanscherpen.

Na het volgen van de PR-dag ben ik meteen aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn! In de grootste krant van Nederland De Telegraaf en op hun website stond Pattern Solutions in de rubriek Starter van de Week met een groot stuk en een foto. Ook De Ondernemer van het AD heeft een mooi stuk met foto geplaatst. Verder heb ik een pagina groot artikel gehad in het vakblad voor de denimbranche, JeansCult, met een vakinformatie stuk over 3D. Een maand lang stond ik met een stuk op de website van Textilia een toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals. Daarnaast heb ik ook in 2 plaatselijke kranten, Haarlemmermeers Dagblad en Informeer, gestaan met een stuk over mijn bedrijf. Dit alles heeft mijn omzet een boost gegeven van 50%!

Ik heb de begeleiding van Stephanie als zeer prettig ervaren. Ik voelde direct een positieve klik tussen ons. Stephanie heeft mij ook laten inzien om lef en een uitgesproken mening te hebben. Het handboekje vond ik erg fijn om thuis nog te hebben. Hierdoor kon ik na de cursusdag ook goed aan de slag met de handvaten die Stephanie mij heeft geboden. Ik kan iedere ondernemer dit aanbevelen. Wees van te voren bewust over wat je wil vertellen aan de pers zodat je hier meteen handen en voeten aan kan geven. Ik ben Stephanie dankbaar dat zij mij het vertrouwen heeft gegeven dat mijn dienst uniek en nieuwswaardig is.

Kitty Verdel, Patternsolutions.nl

Je kunt PR natuurlijk uitbesteden (voor heel veel geld) maar van Stephanie heb ik geleerd dat het zelf opbouwen van persrelaties slimmer is en dat het je meer kan opleveren. De free publicity resultaten tot nu toe hebben mij al veel goeds gebracht. Een goed voorbeeld hiervan is een stuk dat ik kreeg in de Libelle. Hierdoor benaderde een oude bekende en twee nieuwe klanten mij. Dat leverde me direct een extra omzet op van € 3500. En dat is waar we het natuurlijk voor doen! Het is een kwestie is van bijhouden, aanhouden en vooral blijven proberen. Door een training te volgen bij Stephanie leer je precies hoe je het moet bijhouden en hoe je de pers moet benaderen. De naamsbekendheid van mijn bedrijf HMC Reservations en mijn omzet is door Stephanie’s training direct aantoonbaar gegroeid!”

Renée de Winter, HMC Reservations.nl

Stephanie heeft me in 1 dag geleerd hoe ik keer op keer free publicity kan krijgen voor onze vereniging, mijn bedrijf en expertise. Ze heeft me uitgelegd hoe je journalisten het beste kunt benaderen en waarmee. Dat was echt een eye-opener! En Stephanie’s voorspelling dat het direct zou gaan lukken, kwam nog uit ook. Bij mijn eerste contact was het raak: we krijgen een artikel in een fantastisch magazine precies in onze doelgroep. Ik raad dus zeker aan haar training “In 1 dag PR-expert” te doen want de toon is gezet!

Lisette Goes, bestuurslid van imageprofessionals.nl  en image consultant van colourbusiness.nl

Ik had al wel een beetje ervaring met het benaderen van vakbladen en kranten, dus ik vroeg me in eerste instantie af of de VIP-dag met Stephanie voldoende nieuwe informatie en inzichten zou bieden. Al snel bleek dat er voor mij nog veel winst te behalen viel. Stephanie heeft me op het spoor gebracht van heel veel nieuwe relevante media en bovendien hebben we invalshoeken verzonnen. Hierdoor zat ik na de dag vol nieuwe ideeën om mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk heb ik nu een column op de site van de popunie en op een fotografie-website en werd ik onlangs geïnterviewd voor het Financieel Dagblad. Ik merk dat dat het aantal aanmeldingen voor mijn Ezine heeft laten stijgen en zou anderen dus zeker aanraden om met Stephanie te gaan werken als je je mailinglijst wilt vergroten.

Maaike van Steenis, www.gemstoneprojecten.nl

Stephanie weet echt waar ze het over heeft. Ze is eerlijk en ervaren waardoor je kansen gaat zien en pakken maar ook zorgt dit ervoor dat je geen tijd, geld en energie steekt in kansloze persberichten en acties.

Dolly Heuveling, www.bureaudolly.nl

Meer weten?

Wil je weten of deze dag bij jouw product, dienst of expertise past? Neem contact met mij op.

Dit traject is een van de meest exclusieve manieren om met mij te werken. Je kunt ook deelnemen aan mijn online training.

Neem contact op als je vragen hebt over dit programma.