Werk je op een communicatie-, PR- of marketingafdeling of ben je MKB-er en wil je (meer) gratis publiciteit genereren voor je bedrijf? Of ben je  manager van een afdeling en wil je dat een medewerker de PR gaat oppakken of verbeteren? 

Ik geef incompany PR- en publiciteitstrainingen aan PR-medewerkers en marketingafdelingen. De focus daarbij ligt op het creëren van nieuwswaarde voor de organisatie zodat daarmee (meer) gratis publiciteit gegenereerd kan worden.

Free publicity is vaak het ondergeschoven kindje op de communicatie afdeling. Als communicatiedeskundige heb je vaak een veelomvattend takenpakket en schiet het opbouwen van een relatie met de pers er vaak bij in (ik spreek uit ervaring).

Inmiddels heb ik 15 jaar ervaring met het opbouwen en onderhouden van persrelaties om gratis publiciteit te genereren. Van tech bedrijven, start ups, gevestigde namen tot kleine MKB-bedrijven. Alle soorten bedrijven heb ik geholpen om meer bekendheid te krijgen door hen te leren hoe zij succesvol persaandacht kunnen genereren.

Mijn kracht ligt het in het maken van nieuws. Omdat ik precies weet wat journalisten willen, ik ben zelf namelijk ook hoofdredacteur geweest, kan ik precies aanvoelen wat werkt en hoe een organisatie keer op keer gratis publiciteit kan krijgen.

Ik train en coach individuele medewerkers en hele afdelingen om de gewenste free publicity resultaten van de organisatie te behalen. Ook geef ik mediatrainingen en help ik met de voorbereiding van media-interviews.

Wil je een enkele PR-training volgen, een eenmalige PR-campagne lanceren of een gehele PR-jaarplanning maken en daarbij de beste resultaten behalen? 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Ja, ik wil een gratis kennismaking met Stephanie!