Mijn klant, start-up MyCardWallet, is geïnterviewd door De Telegraaf. Het interview verscheen op de “DFT Ondernemen” pagina in de rubriek “Starter van de week”. Het mooiste was, was dat mijn klant vertelde dat de aanmeldingen aan de hand van dat artikel bij hen binnen stroomden. Geweldig, daar doen we het genereren van free publicity voor!

Ook verscheen het artikel online en als hoofdartikel in de DFT nieuwsbrief van de Telegraaf onder de titel “Digitale klantenbinding”. Daarnaast kan ik ook nog melden dat Fred Diepeveen, één van de oprichters van MyCardWallet, geïnterviewd is door Havenstad FM, de radiozender van Groningen. Dat was aan de hand van het opiniestuk dat in het Dagblad van het Noorden stond. Het mooie sneeuwbaleffect van gratis publiciteit.

“Starter van de week” in De Telegraaf

free publicity, pr campagne, pr coach, pr expert, pr advies, pr consult, pr expert, pr agent amsterdam, pr amsterdam, pr agency amsterdam, beste pr bureau

Lees het hele artikel online op Telegraaf.nl HIER.

Bron: Telegraaf, 1 maart 2016.

DFT Nieuwsbrief van De Telegraaf

free publicity, pr campagne, pr advies, free publicity campagne, free publicity tips, pr advies, persbericht advies, pr bureau amsterdam, pr agency, pr firm, pr expert,

Bron: DFT Ondernemen nieuwsbrief, 4 maart 2016.

Havenstad FM
Fred Diepeveen werd geïnterviewd in het programma Lunchradio op 24 februari 2016. Hier is het radioprogramma terug te luisteren.