Persoonlijk klantwervend webinar VIP-traject:

In 1 dag de belangrijkste elementen van jouw klantwervende webinar uitwerken + follow up sessies en e-mailsupport om binnen vier tot acht weken je eerste webinar met succes te lanceren.

Gemiddeld moet een potentiële klant 7x me je in contact zijn om met je in zee te gaan. Een webinar slaat al die stappen over. Je klant zegt veel eerder “ja” omdat ze je leren kennen tijdens zo’n webinar en overtuigt raken dat jij diegene bent om hen verder te helpen. Maar je moet de kijker wel weten te overtuigen: de opbouw en je inhoud moet perfect afgestemd zijn om te kunnen verkopen.

Als je om je heen kijkt, zie je dat super succesvolle online ondernemers een webinar hebben én dat het hun ultieme verkoopkanaal is. Succesvolle webinars geven is een techniek die je kunt leren. Als je de verkooptechnieken van een webinar onder de knie hebt, is de weg vrij om duizenden euro’s aan leads en klanten binnen te halen. Dat doet mijn webinar voor mij. Inmiddels ook op de automatische piloot. Als je webinar namelijk en bewezen succesvol is, kun je het ook automatisch afdraaien en dat is wat ik nu doe.

Je loopt met een webinar voorop in de markt

Ben je een ondernemer die voorop wil lopen in zijn/haar markt en wil je de mogelijkheden die het internet je biedt, benutten om meer klanten te krijgen?

80% van mijn omzet van dit jaar heb ik te danken aan het geven van gratis webinars ofwel online seminars. Een geweldige klantmagneet!

Webinars staan, volgens het Content Marketing Institute, zelfs op de tweede plaats van meest effectieve contentmarketingstrategieën onder marketeers in Amerika.

Als je in Nederland met webinars start, loop je voor op de massa. Je bent dan een zogenaamde ‘early adopter’.

Waar de meeste ondernemers op vastlopen is het maken van het perfecte webinarscript: hoe maak je een webinar dat authentiek is én verkoopt? Ook denken zij dat het geven van een webinar technisch ingewikkeld is: dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Ik neem je in dit traject aan de hand om alles van A tot Z op te zetten.

Wat levert het webinar VIP-traject je op?

Aan het einde van de startdag ga je naar huis gaat met een opzet van het voor jouw perfecte webinar én een concreet actieplan om je perfecte script verder af te maken.

Als je al eerder webinars gegeven hebt, of je heb al een concept webinarscript liggen, dan gaan we dat script nóg veel beter maken.

Na de dag komen we nog een halve dag samen om een geweldige verkooptekst voor jouw webinar en online advertentietekst te schrijven + de advertentie technisch in werking te zetten zodat je ‘leads’ binnen haalt die jouw webinar gaan kijken.

We hebben daarna nog 4 geplande telefonische coachingssessies over alle onderwerpen waar je vragen over hebt zoals de techniek en feedback op je eerste live webinar.

Wat komt er aan bod tijdens het traject?

– Het onderwerp inclusief killer titel voor je webinar bedenken

– Een goed beeld van de kennis die je wilt gaan delen
(de waarde die je geeft)

– Ik deel de perfecte opbouw met je (wat ik geleerd heb van de
guru’s en voor mij heel goed werkt) zoals o.a: hoe schakel
je van de ‘kenniscontent’ over op een natuurlijke en
aansprekende manier over op het verhaal van je (betaalde)
aanbod, zonder dat het dus ongemakkelijk voelt

– Je (betaalde) aanbod bepalen

– Hoe werf je (de juiste) deelnemers voor je webinar?

– Hoe kies je jouw webinarsoftware partner en hoe maak je een vliegende start met de techniek?

– Het schrijven van onweerstaanbare verkoopteksten om kijkers voor je webinar te genereren

– Uitleg over online adverteren: hoe werkt dat? We zetten samen je eerste online advertentie live 

– Feedback op je eerste live webinar, je script en antwoord op technische vragen


Wat krijg je precies als we aan de slag gaan?

•  1,5 VIP-dag voor jou (en evt. je zakenpartner) in Eindhoven

•  Werkboek ‘Het perfecte webinarscript’

•  Follow up sessies (4x) en e-mailssupport

• De basics van een online advertentiekanaal op kijkers voor je webinar te werven

•  Feedback op je allereerste (live) webinar


Bonus

Je kunt lid worden van besloten Webinar Supastar Business Community op Facebook om te kunnen sparren en connecten met andere ondernemers die webinars (willen gaan) geven.

 

Stephanie Aukes PR-expert, webinar expert, personal brand positioning expert

Wie ben ik?

Mijn naam is Stephanie Aukes en ik ben expert op het gebied van PR en online marketing. Webinar zijn voor mij de grootste klantmagneet. 80% van mijn omzet komt voor uit webinars. Mijn webinars leveren mij tienduizenden euro’s aan omzet op. Het geven van goed verkopende webinars is echter niet gemakkelijk. Er zit een techniek achter. Dit is een Amerikaanse techniek die ik uitvoerig bestudeerd heb, en vertaald heb naar de Nederlandse markt. Ondernemers worstelen met name met een goed script dat écht klanten aantrekt, of ze hebben geen idee waar moeten beginnen in het opzetten van een succesvol webinar. Laat mij je aan de hand nemen. Let’s do this together!

Dit is alleen voor ondernemers die…

…een droom hebben om online succesvol te zijn en daarvoor alles op alles willen zetten, om daarna op de automatische piloot leads en klanten binnen te halen. Heb jij een ‘sky is the limit’ mentaliteit en ben je bereid om keihard te werken om de nr 1 op jouw vakgebied te worden, dan nodig ik je van harte uit om in gesprek te gaan.

Ja, ik wil graag een startgesprek aanvragen of je mij kunt helpen met het opzetten van een klantwervend webinar.

Groet,

handwriting-fonts