Wat wil je leren over klantwervende webinars?

90% van mijn omzet dit jaar, kwam voort uit het geven van gratis webinars. Ik ben enorm onder de indruk van de kracht van webinars: hoe snel je het vertrouwen wint van de kijker, je de gunfactor krijgt en er daardoor direct bestellingen geplaatst worden.

Op veler verzoek, organiseer ik daarom met een kleine, selectieve groep een webinartraining op 1 februari 2018 in Eindhoven. Een pilot training met als focus: steengoede content die verkoopt!

Wil je me helpen?
Heb je wel eens nagedacht over wat een webinar voor je business kan betekenen of geef je al webinars? Zou je dan deze 5 vragen willen beantwoorden? Dat helpt me om de beste webinartraining te ontwikkelen.

Verloting coaching call
Onder de inzendingen verloot ik een telefonische PR/online marketing coaching call van 30 minuten met mij onder de deelnemers die uiterlijk 31 december 2017 reageren. Klik HIER om naar de korte vragenlijst te gaan.

P.s. Als je interesse hebt om mee te doen met de pilot, die ik zal geven tegen een speciaal tarief, neem dan contact met me op. Je kunt je interesse ook onderaan de vragenlijst laten weten. Update: je vindt hier meer info over de webinar workshop.

Thanks for your help!

Groet,

Stephanie Aukes