Ben je een excellente ondernemer, een visionair en wil je (verder) bouwen aan jouw legacy? Als PR- en business strateeg help ik jou een onvergetelijke brand te zijn én te blijven door strategische business coaching.

Samen (her)ontdekken we jouw Inner Supastar, de aantrekkingskracht die je van nature hebt en waar klanten door aan je lippen hangen. Jouw Inner Supastar gaan we inzetten in al je PR en marketing.

Ook als je denkt dat je er al bent, of een heel eind. Be surprised. Jouw Inner Supastar bestaat uit verschillende lagen. Door die lagen te ontdekken, bouw je steeds verder en bereik je uiteindelijk je volle potentieel.

Legacy in the making laat je stappen zetten om een onvergetelijke impact te (blijven) maken. Zelfs Oprah bouwt nog steeds aan haar legacy met haar OWN Network. Jouw legacy is ook nooit af, want er zijn altijd volgende stappen. Het is een work in process, een legacy in the making.

Heb je interesse in dit Legacy in the making traject?
Dit is een zeer exclusief VIP-traject. Het is niet voor iedereen geschikt en ik ben uiterst selectief in het selecteren van klanten voor dit traject. Wil je weten of ik denk dat wij een match zijn om samen te werken aan jouw legacy? Vraag een vrijblijvende belafspraak aan.

Ja, ik wil een gratis kennismakingssessie met Stephanie!