Op 8 november geef ik een Masterclass over free publicity voor netwerkorganisatie Meerbusiness in Amsterdam. Ondernemers en managers die willen weten hoe je gratis media-aandacht krijgt, zijn van harte welkom.

Meerbusiness schreef het volgende over de masterclass op hun website:
Tijdens deze masterclass leert persvoorlichter Stephanie Aukes van Supastar-pr je hoe je free publicity genereert. Wat triggert een journalist om aandacht te besteden aan jouw bedrijf? Hoe breng je jouw bedrijf onder de aandacht van de media? Wat zijn de do’s en don’ts in de omgang met de pers? Stephanie deelt haar jarenlange ervaring als succesvol persvoorlichter en vertelt hoe free publicity kan bijdragen aan de groei en winst van ieder bedrijf.

In 2007 richtte Stephanie Supastar-pr op en specialiseerde zich in het genereren van free publicity. Het verschijnen in de media, draagt bij aan het aantrekken van meer klanten en het genereren van meer omzet en winst. Stephanie regelt onder meer free publicity bij media als: Financieel Dagblad, Telegraaf, Pauw & Witteman, BNR radio, DWDD, AT5, VROUW Magazine, Libelle, Viva en Management Team.

Programma op 8 november:

Welkom en kennismaking: 16.00 uur
Start programma: 16.30 uur
Netwerk borrel: 17.30- 18.00 uur

Voor leden en introducees is deze Masterclass kosteloos, niet leden betalen € 75,-

Aanmelden voor de masterclass kan hier.

Locatie: Bezoekadres:
Noorderakerweg 90
1069 LW Amsterdam

Routebeschrijving: Op de A-9 neemt u de afslag Badhoevedorp/Amsterdam-Osdorp. U volgt de borden Amsterdam-Osdorp. Na de brug over de Ringvaart bij de eerste stoplichten slaat u rechtsaf. U bent nu op “De Alpen”. Het gebouw ziet u na ong. 350 meter aan de rechterkant. De ingang vindt u op de Noorderakerweg.