My Title

Mooie recensies Pjotr de Musical

Dansende cast Pjotr de Musical

Op 5 juni vond de première van Pjotr de Musical plaats in de Schouwburg in Amstelveen. Pjotr de Musical is een maatschappelijk relevante musical, gebaseerd op het boek “Hallo, wie ben jij? Ik ben Pjotr”, het eerste kinderboek van Peter Bresser. Er was veel belangstelling van bezoekers en pers voor de première, de Volkskrant, het Amstelveens Stadsblad en een aantal prominente musical sites waren aanwezig. Ook vòòr de première was er al veel belangstelling van de pers. Peter Bresser, kinderboekenschrijver/musicalproducent, werd onder meer geïnterviewd door Dagblad De Pers.  De familiemusical heeft mooie recensies ontvangen. Lees hieronder een aantal quotes van de media.

“Als theateruitstapje voor het gehele gezin een aanrader!”
Musicaljournaal.nl

“De voorstelling heeft alles wat een jeugdvoorstelling nodig heeft.”……”De voorstelling heeft voor elk wat wils. Niet al te oude kinderen zullen vooral met Pjotr meeleven, voor de ouderen zijn de herkenbaarheid en de schijnbaar terloopse grappige opmerkingen de belangrijkste redenen om er ook van te kunnen genieten.”
Musicalworld.nl

“Ondanks alle zwaarmoedige onderwerpen is de voorstelling erg vrolijk en eindigt natuurlijk met een happy end”.
Mjoesical.nl

“De musical snijdt vrij zware onderwerpen aan maar gaan hier op een mooie manier mee om. De musical is voor een groot deel om te lachen en vrolijk. Maar serieuze onderwerpen worden niet gemeden en op zodanig luchtige manier benaderd dat het leerzaam en toch leuk is voor kinderen om naar te kijken.”
Musicalvibes.eu

By |2018-01-02T21:52:38+00:00June 14, 2011|PR Tips & Tricks|