Free publicity training PR-expert

KRAAK DE MEDIACODE

Premium free publicity training voor zelfstandigen & MKB

In 5 videolessen + werkboeken en templates leer je mijn beproefde SUPASTAR-formule waarmee reeds honderden ondernemers waardevolle publiciteit in de media (krant, radio, online, magazines en TV) hebben gerealiseerd.

In deze online training deel ik al mijn publiciteitsgeheimen die ik in 15 jaar tijd heb opgedaan in de PR en journalistiek. Daardoor krijgen deelnemers persaandacht bij media als RTL Late Night, Trouw, Editie NL, RTL Nieuws, Pauw, BNR Nieuwsradio, Elsevier, Parool, Eindhovens Dagblad en meer.

Als je echt het maximale wilt halen uit je contacten met de media, en je moe bent van het schrijven van persberichten die niets opleveren, leer dan mijn SUPASTAR-formule die werkt. En daar zijn persberichten niet voor nodig.

Leer mijn doeltreffende simpele manier van media-aandacht genereren door middel van de online PR-training Kraak de mediacode.

Lees meer
Mediatraining

SUCCESVOL MEDIA-INTERVIEWS GEVEN
Mediatraining voor ondernemers en managers 

Yes! Je hebt een interview gescoord. Maar wat nu? Je hebt waarschijnlijk vragen als:

  • Hoe kom je erachter wat een journalist gaat vragen?
  • Wat zijn de do’s en don’ts in het omgaan met journalisten?
  • Hoe bereid je je voor?
  • Kun je eisen stellen?
  • Hoe beantwoord je lastige vragen?
  • Hoe zorg je dat je met zelfvertrouwen een interview geeft en er het meeste uit haalt?
  • Hoe haal je klanten uit de interviews die je doet?

Dit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens deze online mediatraining. Ga je dus media-interviews geven, of geef je ze al en levert het je niet op wat je wilt, volg dan mijn mediatraining.

Wil je ook 1-op-1 interview support van mij? Je kunt kiezen voor die extra optie.

Lees meer

Wil je liever 1-op-1 PR-support van mij óf met je gehele team? Kijk dan naar mijn PR-consultancy aanbod.