My Title

Online PR-trainingen

Online PR-trainingen2018-10-19T21:45:33+00:00
Free publicity training PR-expert

Kraak de mediacode is een premium online free publicity training speciaal voor zelfstandige professionals waarin je in 5 videolessen, inclusief werkboeken, templates en checklists, leert op een succesvolle free publicity campagne te lanceren. Ik deel al mijn publiciteitsgeheimen die ik in 15 jaar tijd heb opgedaan in de PR en journalistiek. Ik deel mijn SUPASTAR PR-FORMULE waarmee honderden ondernemers waardevolle publiciteit in de media (krant, radio, online, magazines en TV) hebben gerealiseerd. Denk aan persaandacht bij RTL Late Night, Trouw, Editie NL, RTL Nieuws, Pauw, BNR Nieuwsradio, Elsevier, Parool, Eindhovens Dagblad en meer. Als je echt het maximale wilt halen uit je contacten met de media, en je moe bent van het schrijven van persberichten die niets opleveren, leer dan mijn PR-formule die werkt (en daar zijn persberichten niet voor nodig). Lees meer over Kraak de mediacode.

Mediatraining

Succesvol media-interviews geven is een online mediatraining voor ondernemers en managers die media interviews (willen gaan) geven en daar het meeste uit willen halen. Yes! Je hebt een interview gescoord. Maar wat nu? Hoe kom je erachter wat ze gaan vragen? Wat zijn de do’s en don’ts in het omgaan met journalisten? Hoe bereid je je voor? Kun je eisen stellen? Hoe beantwoord je lastige vragen? Hoe zorg je dat je met zelfvertrouwen een interview geeft en er het meeste uit haalt? Hoe haal je klanten uit de interviews die je doet? Dit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens deze online mediatraining. Ga je dus media-interviews geven, of geef je ze al en levert het je niet op wat je wilt, volg dan mijn training. En wil je ook 1-op-1 interview support van mij? Je kunt kiezen voor die extra optie. Lees meer over deze mediatraining.

Heb je interesse in één van deze online programma’s. Vraag een belafspraak aan om te kijken of het programma bij je doelen en ambitie past. Wil je liever (meer) PR-support van mij? Kijk dan op de PR-consultancy pagina.

Ja, wil een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.