Free publicity training PR-expert

KRAAK DE MEDIACODE

Premium free publicity training voor zelfstandigen & MKB

In 5 videolessen + werkboeken en scripts leer je mijn beproefde SUPASTAR-formule waarmee reeds honderden ondernemers waardevolle publiciteit in de media (krant, radio, online, magazines en TV) hebben gerealiseerd.

In deze online training deel ik al mijn publiciteitsgeheimen die ik in 15 jaar tijd heb opgedaan in de PR en journalistiek. Daardoor krijgen deelnemers persaandacht bij media als RTL Late Night, Trouw, Editie NL, RTL Nieuws, Pauw, BNR Nieuwsradio, Elsevier, Parool, Eindhovens Dagblad en meer.

Als je echt het maximale wilt halen uit je contacten met de media, en je moe bent van het schrijven van persberichten die niets opleveren, leer dan mijn SUPASTAR-formule die werkt. En daar zijn persberichten niet voor nodig.

Leer mijn doeltreffende simpele manier van media-aandacht genereren door middel van de online PR-training Kraak de mediacode.

Lees meer
Mediatraining

SUCCESVOL MEDIA-INTERVIEWS GEVEN
Mediatraining voor ondernemers en managers 

Yes! Je hebt een interview gescoord. Maar wat nu? Je hebt waarschijnlijk vragen als:

  • Hoe kom je erachter wat een journalist gaat vragen?
  • Wat zijn de do’s en don’ts in het omgaan met journalisten?
  • Hoe bereid je je voor?
  • Kun je eisen stellen?
  • Hoe beantwoord je lastige vragen?
  • Hoe zorg je dat je met zelfvertrouwen een interview geeft en er het meeste uit haalt?
  • Hoe haal je klanten uit de interviews die je doet?

Dit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens deze online mediatraining. Ga je dus media-interviews geven, of geef je ze al en levert het je niet op wat je wilt, volg dan mijn mediatraining.

Wil je ook 1-op-1 interview support van mij? Je kunt kiezen voor die extra optie.

Lees meer
Het perfecte webinarscript werkboek voor winstgevende webinars

HET PERFECTE WEBINARSCRIPT
Voor meer verkopen tijdens webinars  

Wil je een webinar opzetten om klanten te werven? Heb je geen idee waar je moet beginnen of geef je al webinars maar haal je er geen of weinig klanten uit? Bespaar uren aan tijd en grote investeringen om te leren welke inhoud zorgt dat een webinar een geweldige leadgenerator wordt.  Ik heb dat werk namelijk al voor je gedaan. Ik heb het geleerd van Amerikaanse guru’s en vertaalt naar een webinarscript voor de Nederlandse en Belgische markt. Met mijn werkboek hoef je je niet meer af te vragen of je webinaropzet wel goed (genoeg) is, want ik neem je aan de hand om een perfect script te maken. Met deze scriptopzet voor mijn webinars genereer ik tienduizenden euro’s aan inkomsten en krijg ik op de automatische piloot klanten voor mijn (online) programma’s.

Ga aan de slag met mijn werkboek ‘Het Perfecte Webinarscript’ en maak van je webinar een echte verkoopmachine.

Wil je ook 1-op-1 webinarsupport van mij? Dat kan ook. Kies dan voor die extra optie.

Lees meer

Wil je liever 1-op-1 PR-support van mij óf met je gehele team? Kijk dan naar mijn PR-consultancy aanbod.