Free publicity expert en media coach Stephanie Aukes van PR-bureau Supastar-pr in Amsterdam.Ontmoet PR-expert, online marketing enthousiast en spreker Stephanie Aukes

Mijn missie?
Ambitieuze ondernemers helpen aan een  onderscheidend verhaal dat niet alleen klanten aantrekt, maar ook free publicity in de media oplevert. Ik leer ondernemers de taal van hun klant én die van journalisten spreken. Free publicity voor je business kan je doorbraak betekenen. Net als dat je klanten weet te raken met je verhaal op je website of tijdens een verkoopwebinar. PR, positionering en (online) marketing, daar help ik ondernemers graag bij.

Hart & ziel
In 2007 begon ik met mijn eigen business, Supastar-pr. Inmiddels heb ik 15 jaar ervaring in het PR-vak. Daarnaast ben ik mijzelf gaan ontwikkelen op het gebied van online marketing. De online wereld is zo boeiend en ik ben gek op alle nieuwe innovatieve apps en tools die gelanceerd worden. Zo zijn het geven van gratis webinars een geweldige klantenmagneet voor mij.

Mijn klantenlijst is heel divers. Ik heb ik gewerkt vele (tech) start-ups, (bestselling) auteurs, zpp’ers, sprekers, directeuren, radio- en televisie persoonlijkheden, (Amerikaanse) muzikanten en beginnende ondernemers die met een free publicity grote sprongen in hun business hebben gemaakt. Met hart & ziel zet ik mij in om iedere klant in de spotlight te krijgen.

I love start ups, adviseurs, trainers, coaches, auteurs & kleine ondernemers die groot willen worden
Ik werk graag met start-ups, auteurs, sprekers, coaches, trainers en ambitieuze MKB-bedrijven die voorop willen lopen in de markt. Ik begeleid en leer ondernemers mijn bewezen PR-formule waardoor deelnemers van mijn online programma’s verschijnen bij media als RTL Late Night, Een Vandaag, Nieuwsuur, FD, Libelle, Linda, Flair, Vrouw.nl en Telegraaf. En zelf ben ik geïnterviewd door media als BNR Nieuwsradio, Algemeen Dagblad, Telegraaf, VIVA en Linda. Ook help ik MKB’ers en ZZP’ers met positioneringsvraagstukken als: hoe onderscheid ik me in een concurrerende markt en hoe wordt ik dé go-to-expert op mijn vakgebied. Daarnaast help ik ondernemers die voorop willen lopen in hun markt, het perfecte webinarscript te maken zodat hun webinars daadwerkelijk klanten opleveren. Zie mijn diverse klantenlijst. Zo heb ik media-aandacht gegenereerd voor het concept Sportvasten, de GOOSE VPN app en succesvol internetonderneemster & inspirator Simone Levie.

PR & hoofdredactie
Ik studeerde af in Communicatie Management en Public Relations (HBO) en heb ook ervaring in de media. Zo ben ik hoofdredacteur geweest van een muziek magazine en woordvoerder, persvoorlichter en communicatieadviseur bij auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra. Ik heb nieuwsitems geschreven als redacteur voor diverse (internationale) blogs en print magazines en heb bekende nationale en internationale artiesten geïnterviewd. Al deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik de taal van journalisten écht spreek. En dat levert mijn klanten supa resultaten op.

What I love…
Ik ben een echte foodie én vegetariër (voor de dieren en gewoon omdat het beter is voor onze aarde). Ik houd gelukkig ook van lopen. En dan vooral in New York. Shoppen in de Big Apple. Daarnaast ben ik verliefd op Brazilië: de zon, de mensen, het eten en de muziek. Aan de universiteit in São Paulo heb ik een half jaar Public Relations mogen studeren.

Ik ga graag naar concerten en optredens van mijn favoriete soul en hiphop artiesten. Ook zing ik zelf graag. Ik heb weer zangles en ben op zoek naar een jazz, soul, funk bandje om in te zingen. Dus als je iets weet? Ik woon trouwens in Eindhoven (sinds juli 2017), daarvoor 14 jaar in Amsterdam en 5 jaar in Den Haag. Ik woon in Eindje samen met mijn twee allerliefste huiskonijnen, Punkie en Baby Cakes.

Ik doneer aan verschillende organisaties die zich inzetten voor het welzijn van dieren. Zo steun ik de Wakker Dier en Proefdiervrij met een maandelijkse bijdrage. Ook doneer ik aan Stichting Konijnenbelangen,  en spaar ik Air Miles voor Stichting AAP.

Toekomstige klanten
Klanten met wie ik graag samen werk zijn innovatief, sociaal-maatschappelijk bewust of willen de wereld een stukje mooier of beter maken (op wat voor manier dan ook). Óf zijn simpelweg een feestje om mee samen te werken.

Zie je een mogelijke samenwerking wel zitten?

Boek een gratis kennismakingsconsult met mij!