Free publicity expert en media coach Stephanie Aukes van PR-bureau Supastar-pr in Amsterdam.Ontmoet PR- en media strateeg Stephanie Aukes

Mijn missie?

Ambitieuze ondernemers, change-makers en leiders die goed willen doen in de wereld…begeleiden naar 1000x meer impact, exposure en sales. Samen dat steentje bijdragen om het verschil te maken.

Samenwerken met mij betekent dat we strategisch bouwen aan de legacy van jouw merk met PR.

Ik ben de bedenker van The Amplify Effect, een bewezen PR-methode om keer op keer redactionele aandacht te krijgen van journalisten zodat je jouw producten, bedrijf en visie een wereldbereik krijgt.

 

Hart & ziel

Ik heb +15 jaar ervaring in de PR en journalistiek, onder andere als hoofdredacteur en interviewer. Ik heb aan de bakermat gestaan van succesvolle bedrijven als Sportvasten, Goose VPN en het grote succes van internetondernemer Simone Levie.  Ik ben sinds 2007 in business, eerst parttime naast mijn vaste baan maar sinds 2010 als fulltime ondernemer.

Mijn klantenlijst is heel divers en internationaal. Ik heb gewerkt (tech) start-ups, horeca(concepten), (bestselling) auteurs, vegan merken, bedrijven in de gezondheidsbranche, sprekers, directeuren, marketing/communicatie managers binnen bedrijven, radio- en televisie persoonlijkheden, (Amerikaanse) muzikanten en visionaire ondernemers die met mijn begeleiding grote sprongen in de zichtbaarheid van hun business hebben gemaakt. Met hart & ziel zet ik mij in om iedere klant te helpen aan een miljoenenpubliek zodat hun business exponentieel kan groeien het verschil kan maken.

Loop jij voorop in de markt?

Ik werk graag met change-makers, visionairs, leiders, experts en vernieuwende ondernemers die voorop  lopen in de markt. Ik begeleid ondernemers in het maken van strategische keuzes en leer ondernemers mijn bewezen PR-formule waardoor zij een ijzersterke positie in de markt en media verwerven. Zo verschijnen mijn klanten bij media als Een Vandaag, Nieuwsuur, FD, Libelle, Linda, Flair, Vrouw.nl, Telegraaf en het voormalige RTL Late Night. En zelf word ik regelmatig geïnterviewd en zie je mij bij media als BNR Nieuwsradio, Algemeen Dagblad, Telegraaf, VIVA en LINDA.

Amerika

Ik reis regelmatig naar Amerika om de nieuwste PR- en marketingstrategieën te leren. Amerika loopt 4-5 jaar vooruit op ons als het gaat om PR en online markering. Ik werk continu aan mezelf als mens, als ondernemer en aan mijn kennis. Ik word intensief gecoacht door Amerikaanse en Nederlandse topondernemers  en coaches om een nog betere PR-coach en marketingstrateeg te zijn voor mijn klanten.

PR & hoofdredactie

Ik studeerde af in Communicatie Management en Public Relations (HBO). Ik ben hoofdredacteur geweest van een muziek magazine en woordvoerder, persvoorlichter en communicatieadviseur bij auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra. Ik heb nieuwsitems geschreven als redacteur voor diverse (internationale) blogs en print magazines en heb bekende nationale en internationale artiesten geïnterviewd. Al deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik de taal van journalisten écht spreek. En dat levert mijn klanten supa resultaten op.

Dit ben ik…

Ik ben een echte foodie én eet plantaardig (voor de dieren en  omdat het beter is voor de wereld). Ik loop graag, en dan vooral in New York. Shoppen in de Big Apple. Daarnaast ben ik verliefd op Brazilië: de zon, de mensen, het eten en de muziek. Aan de universiteit in São Paulo heb ik een half jaar Public Relations en Film Production mogen studeren.

Ik ga graag naar concerten en optredens van mijn favoriete soul en hiphop artiesten. Ik woon in Amsterdam met mijn twee allerliefste huiskonijnen, Punkie en Baby Cakes. Ik houd zielsveel van dieren. Ik ben hooggevoelig en zeer intuïtief (wat ik ook in mijn business gebruik en wat mij helpt in mijn succes en dat van mijn klanten).

Ik doneer aan verschillende organisaties die zich inzetten voor het welzijn van dieren. Zo steun ik de Wakker Dier en Proefdiervrij met een maandelijkse bijdrage. Ook doneer ik aan Stichting Konijnenbelangen, ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme en spaar ik Air Miles voor Stichting AAP. Daarnaast heb ik mijn ingezet als vrijwilliger bij de voormalig Konijnenopvang in Amsterdam. Iedere vrijdag verzorgde ik zo’n 50 gedumpte konijnen. Ik red nog steeds regelmatig verwaarloosde of gedumpte dieren.

Bekijk hieronder een video waar ik geïnterviewd wordt door vegan powerhouse influencer Ellen Jansen voor haar show Plantaardige Praat.

Toekomstige klanten

Klanten met wie ik graag samen werk zijn ambitieus, visionair, uitmuntend in wat zij doen en willen de wereld mooier of beter maken. Heb je interesse in een solide, betrokken partner in PR en publiciteit?

Neem contact met mij op!