Free publicity expert en media coach Stephanie Aukes van PR-bureau Supastar-pr in Amsterdam.Ontmoet PR- en business strateeg Stephanie Aukes

Mijn missie?

Ambitieuze ondernemers, CEO’s, leiders en vakexperts begeleiden naar de business en het leven waarnaar zij verlangen: 10x meer impact, inkomen en vrijheid.

Samenwerken met mij betekent dat je je volledig potentieel gaat zien en benutten. Ik help je strategisch te bouwen aan jouw legacy met PR.

Ik ben de bedenker van The Amplify Effect, een bewezen PR-methode om keer op keer redactionele aandacht te krijgen van journalisten zodat je jouw visie, boodschap en business een wereldbereik krijgt.

 

Hart & ziel

Ik heb +15 jaar ervaring in de PR en journalistiek, onder andere als hoofdredacteur en interviewer. Ik heb aan de bakermat gestaan van succesvolle bedrijven als Sportvasten, Goose VPN en het grote succes van internetondernemer Simone Levie.  Ik ben sinds 2007 in business, eerst part time naast mijn vaste baan maar sinds 2010 als fulltime ondernemer.

Mijn klantenlijst is heel divers en internationaal. Ik heb ik gewerkt vele uitmuntende zzp’ers, (tech) start-ups, (bestselling) auteurs, sprekers, directeuren, managers, radio- en televisie persoonlijkheden, (Amerikaanse) muzikanten en visionaire ondernemers die met mijn begeleiding grote sprongen in de zichtbaarheid van hun business hebben gemaakt. Met hart & ziel zet ik mij in om iedere klant te helpen aan meer impact, inkomen en vrijheid.

Loop jij voorop in de markt?

Ik werk graag met uitmuntende ondernemers, visionairs, leiders, vakexperts en vernieuwende ondernemers die voorop (willen) lopen in de markt. Ik begeleid ondernemers in het maken van strategische keuzes en leer ondernemers mijn bewezen PR-formule waardoor zij een ijzersterke positie in de markt en media verwerven. Zo verschijnen mijn klanten bij media als Een Vandaag, Nieuwsuur, FD, Libelle, Linda, Flair, Vrouw.nl, Telegraaf en het voormalige RTL Late Night. En zelf word ik regelmatig geïnterviewd en zie je mij bij media als BNR Nieuwsradio, Algemeen Dagblad, Telegraaf, VIVA en LINDA.

Amerika

Ik reis meerdere keren per jaar af naar Amerika om de nieuwste PR- en marketingstrategieën te leren. Amerika loopt 4-5 jaar vooruit op ons als het gaat om PR en online markering. Ik werk continu aan mezelf als mens, als ondernemer en aan mijn kennis. Ik word intensief gecoacht door Amerikaanse en Nederlandse topondernemers om een nog betere PR-coach en marketingstrateeg te zijn voor mijn klanten.

PR & hoofdredactie

Ik studeerde af in Communicatie Management en Public Relations (HBO). Ik ben hoofdredacteur geweest van een muziek magazine en woordvoerder, persvoorlichter en communicatieadviseur bij auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra. Ik heb nieuwsitems geschreven als redacteur voor diverse (internationale) blogs en print magazines en heb bekende nationale en internationale artiesten geïnterviewd. Al deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik de taal van journalisten écht spreek. En dat levert mijn klanten supa resultaten op.

Dit ben ik…

Ik ben een echte foodie én vegetariër (voor de dieren en gewoon omdat het beter is voor de wereld). Ik loop graag, en dan vooral in New York. Shoppen in de Big Apple. Daarnaast ben ik verliefd op Brazilië: de zon, de mensen, het eten en de muziek. Aan de universiteit in São Paulo heb ik een half jaar Public Relations en Film Production mogen studeren.

Ik ga graag naar concerten en optredens van mijn favoriete soul en hiphop artiesten. Ik woon in Eindhoven (sinds juli 2017), daarvoor 14 jaar in Amsterdam en 5 jaar in Den Haag. In mijn Stratumse appartement woon ik samen met mijn twee allerliefste huiskonijnen, Punkie en Baby Cakes. Ik houd zielsveel van dieren. Ik ben hooggevoelig en zeer intuïtief (wat ik ook in mijn business gebruik en wat mij helpt in mijn succes en het succes van mijn klanten).

Ik lees of luister iedere dag naar business boeken via Storytell om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben gefascineerd door alle mogelijkheden om via het internet een explosieve business groei te realiseren. Zo is het geven van webinars voor mij een geweldige klantenmagneet en grote inkomstenbron.

Ik doneer aan verschillende organisaties die zich inzetten voor het welzijn van dieren. Zo steun ik de Wakker Dier en Proefdiervrij met een maandelijkse bijdrage. Ook doneer ik aan Stichting Konijnenbelangen,  en spaar ik Air Miles voor Stichting AAP. Toen ik nog in Amsterdam woonde werkte ik als vrijwilliger bij de Konijnenopvang. Iedere vrijdag verzorgde ik zo’n 50 gedumpte konijnen. Ik red nog steeds regelmatig verwaarloosde of gedumpte dieren.

Toekomstige klanten

Klanten met wie ik graag samen werk zijn tomeloos ambitieus, visionair, uitmuntend in wat zij doen en willen de overtreffende stap maken in hun groei. Heb je interesse in PR- of business coaching en explosieve groei in je business door slimme PR- en online marketingstrategieën in te zetten?

Neem contact met mij op!