Masterclass 'Het perfecte webinarscript voor meer verkoop tijdens je webinar'

Wil je klantwervende webinars geven of geef je al webinars maar haal je er geen of weinig klanten uit? Dan is dit de masterclass voor jou. Samen zetten we jouw klantwervende webinar op met het perfecte webinarscript dat verkoopt. 

Ben jij deskundig op jouw gebied?

Ben je een expert op jouw vakgebied en krijg je altijd veel dezelfde vragen van (potentiële) klanten? Een webinar is een ideaal middel om veel mensen in 1x te bereiken en te helpen met bepaalde vraagstukken. Bovendien is het een interessante manier om je autoriteit te bevestigen en je business te laten groeien.

Webinars kunnen daarnaast een geweldige klantenmagneet zijn. Zo heb ik 90% van mijn omzet te danken aan het geven van gratis webinars ofwel online seminars.

Webinars staan zelfs op de tweede plaats van meest effectieve contentmarketingstrategieën onder marketeers in Amerika (bron: Content Marketing Institute).

In deze exclusieve masterclass deel ik mijn ervaring in het geven van webinars en help ik je door alle fasen van een verkopend webinar heen.

Ik help je het perfecte webinarscript opstellen: hoe je een webinar geeft dat authentiek is én verkoopt.

Masterclass
‘Het perfecte webinarscript’ 

Wat levert de webinar masterclass je op?

Aan het einde van de dag ga je naar huis gaat met een opzet van het voor jouw perfecte webinar én een concreet actieplan om je perfecte script verder af te maken.

Als je al webinars geeft, of je heb al een concept webinarscript gemaakt, dan gaan we dat script nóg veel beter maken.


Wat komt er aan bod tijdens de masterclass?

– Het onderwerp inclusief killer titel voor je webinar bedenken

– Een goed idee welke kennis je gaat delen (de waarde die je geeft aan de kijker)

– Ik deel de perfecte opbouw van een webinar (wat ik geleerd heb van de
webinarguru’s én voor mij heel goed werkt). Zoals bijvoorbeeld: hoe en wanneer je
je betaalde aanbod doet. Welke woorden gebruik je op welk moment?

– Je (betaalde) aanbod bepalen en de prijs daarvan

– Ik deel hoe je de (de juiste) deelnemers werft voor je webinar

– Hoe kies je jouw webinartool en hoe maak je een vliegende start met de techniek?


Wat krijg je concreet als je meedoet?

•  1-op-1 masterclass óf in een kleine groep

•  Werkboek ‘Het perfecte webinarscript’

•  1-op-1 follow up coaching en/of webinar Q&A in de groep mogelijk

• Bonus: je kunt lid worden van besloten Facebookgroep Webinar Supastar Business Community om te kunnen sparren en connecten met andere ondernemers die webinars (willen gaan) geven.


Je investering

Je investering is afhankelijk van of je kiest voor 1-op-1 support of support in een kleine groep. Vraag een gratis kennismaking met mij aan om te bespreken wat het beste bij je past.

 

Eerste reacties van deelnemers aan het einde van de dag:

Superkrachtige, vindingrijke PR-coach die je met grote betrokkenheid verder wilt helpen in je eigen proces. Dank je wel voor deze fijne dag.

Percy van de Werve, Studio Inside Out

Stephanie is echt een expert. Ze vertelt vanuit haar brede ervaring en laat je zien hoe een webinar werkt en hoe je jezelf als expert kunt gaan profileren via webinars!

Linde ten Broek, Soulstories

Stephanie is zeer hartelijk, ervaren en wil je het beste geven.

Sylvia Heistek, De Succeswinkel

 

Dit vonden deelnemers het beste aan de dag:

“De opbouw en de titel samen bedenken met daarbij het aansluitende aanbod. Heerlijk brainstormen en alle hulp voor ideeën. De puzzelstukjes die op z’n plaats vallen en het krijgen van zicht op wat je te brengen hebt. De overzichtelijkheid van de dag en het werkboek met alle webinarfasen die ervoor zorgen dat een verkopend webinar gewoon moet lukken.”

Stephanie Aukes PR-expert, webinar expert, personal brand positioning expert

Wie ben ik?

Mijn naam is Stephanie Aukes en ik ben expert op het gebied van PR. Doordat webinars voor mij tienduizenden euro’s aan klanten opleveren en er 24/7 op de automatische piloot leads binnen komen voor mijn (online) programma’s, wil ik mijn kennis graag hoe je dat doet graag met andere ambitieuze ondernemers delen. Veel ondernemers worstelen met een goed script dat écht klanten aantrekt of weten niet waar ze moeten beginnen in het opzetten van een succesvol webinar. Laat mij je aan de hand nemen als jouw webinarcoach.

Let’s see if we can do this together!

Ja, ik wil een gratis kennismaking met Stephanie om te kijken of de masterclass ‘Het perfecte webinarscript’ bij mij past.

Groet,

handwriting-fonts