Het perfecte webinarscript werkboek voor winstgevende webinars

Wil je klantwervende webinars geven of geef je al webinars maar haal je er geen of weinig klanten uit? Dan is dit werkboek voor jou. Het werkboek helpt je om stap voor stap jouw klantwervende webinar op te zetten aan de hand van het maken van het perfecte script dat verkoopt. Dit webinarscript scheelt je uren aan tijd en duizenden euro’s aan investering om te leren wat echt werkt. Het uitzoekwerk heb ik namelijk voor je gedaan. Je hoef je niet meer af te vragen of je webinaropzet wel goed (genoeg) is, want mijn werkboek neemt je aan de hand een perfect script te maken. Met deze scriptopzet voor mijn webinars genereer ik tienduizenden euro’s aan inkomsten en krijg ik op de automatische piloot klanten voor mijn (online) programma’s.

Ben jij deskundig op jouw gebied?

Ben je een expert op jouw vakgebied en krijg je altijd veel dezelfde vragen van (potentiële) klanten? Een webinar is een ideaal middel om veel mensen in 1x te bereiken en te helpen met bepaalde vraagstukken. Bovendien is het een interessante manier om je autoriteit te bevestigen en je business te laten groeien.

Webinars kunnen daarnaast een geweldige klantenmagneet zijn. Zo heb ik 90% van mijn omzet te danken aan het geven van gratis webinars ofwel online seminars.

Webinars staan zelfs op de tweede plaats van meest effectieve contentmarketingstrategieën onder marketeers in Amerika (bron: Content Marketing Institute).

In dit werkboek help ik je door alle fasen van een verkopend webinar heen.

Het helpt je het perfecte webinarscript opstellen: hoe je een webinar geeft dat authentiek is én verkoopt.

Werkboek
‘Het perfecte webinarscript’ 

Wat levert het werkboek je op?

Het werkboek helpt je aan de perfecte opzet van het voor jouw perfect verkoopwebinar én een concreet actieplan om je perfecte script verder af te maken.

Als je al webinars geeft, of je heb al een concept webinarscript gemaakt, dan gaan we dat script nóg veel beter maken.


Wat komt er aan bod in het werkboek?

– Het onderwerp inclusief killer titel voor je webinar bedenken

– Een goed idee welke kennis je gaat delen (de waarde die je geeft aan de kijker)

– Ik deel de perfecte opbouw van een webinar (wat ik geleerd heb van de
webinarguru’s én wat mij continue leads en klanten oplevert op de automatisch piloot).
Zoals bijvoorbeeld: hoe en wanneer je je betaalde aanbod doet. Welke woorden gebruik je op welk moment?

– Je (betaalde) aanbod bepalen en de prijsstrategie daarvan

– Hoe kies je jouw webinartool en hoe maak je een vliegende start met de techniek?


Wat krijg je concreet als je ervoor gaat?

•  Het do-it-yourself ‘Het perfecte webinarscript’ werkboek waardoor je snel meters maakt in het opzetten van je webinar.

• Je kunt het allemaal wel zelf uit gaan zoeken, maar dat kost je velen uren en euro’s. Dit is een Nederlandstalig werkboek, gericht op de Nederlandse en Belgische markt.

• Bonus: je kunt lid worden van besloten Facebookgroep Webinar Supastar Business Community om te kunnen sparren en connecten met andere ondernemers die webinars (willen gaan) geven.

• Additionele optie: mijn persoonlijke hulp tijdens een 1-op-1 dag en/of Zoom sessies om je het extra zetje en de zekerheid te geven dat jouw webinar perfect is om klanten te werven

Reacties van ondernemers die kozen voor mijn support na afloop van een dagtraining:

Superkrachtige, vindingrijke PR-coach die je met grote betrokkenheid verder wilt helpen in je eigen proces. Dank je wel voor deze fijne dag.

Percy van de Werve, Studio Inside Out

Stephanie is echt een expert. Ze vertelt vanuit haar brede ervaring en laat je zien hoe een webinar werkt en hoe je jezelf als expert kunt gaan profileren via webinars!

Linde ten Broek, Soulstories

Stephanie is zeer hartelijk, ervaren en wil je het beste geven.

Sylvia Heistek, De Succeswinkel

 

Dit vonden deelnemers het beste aan mijn persoonlijke hulp:

“De opbouw en de titel samen bedenken met daarbij het aansluitende aanbod. Heerlijk brainstormen en alle hulp voor ideeën. De puzzelstukjes die op z’n plaats vallen en het krijgen van zicht op wat je te brengen hebt. De overzichtelijkheid van de dag en het werkboek met alle webinarfasen die ervoor zorgen dat een verkopend webinar gewoon moet lukken.”

Stephanie Aukes PR-expert, webinar expert, personal brand positioning expert

Wie ben ik?

Mijn naam is Stephanie Aukes en ik ben expert op het gebied van PR. Doordat webinars voor mij tienduizenden euro’s aan klanten opleveren en er 24/7 op de automatische piloot leads binnen komen voor mijn (online) programma’s, wil ik mijn kennis graag hoe je dat doet graag met andere ambitieuze ondernemers delen. Veel ondernemers worstelen met een goed script dat écht klanten aantrekt of weten niet waar ze moeten beginnen in het opzetten van een succesvol webinar. Laat mij je aan de hand nemen als jouw webinarcoach.


Je investering

Voor slechts  € 147 ontvang je het werkboek ‘Het perfecte webinarscript’ en ga je een vliegende start maken met jouw webinar. Geen ‘guess work’ meer maar direct concrete stappen om een écht klantwervend webinar op te zetten.

Kies uit deze twee mogelijkheden om dit te bereiken:


Optie 1. Het Perfecte Webinarscript werkboek
Je eenmalige investering voor dit webinar werkboek is € 147 ex. btw. Na je aanmelding, ontvang je het werkboek direct in je mailbox.

Ja, ik kies voor het werkboek!

 

 

Optie 2. Het Perfecte Webinarscript werkboek + 1-op-1 VIP webinaradvies
Wil je dat ik met je meedenk over jouw webinartitel, de inhoud van je webinarscript, het werven van kijkers enzovoorts, kies dan voor deze optie. Je eenmalige investering voor het werkboek + mijn 1-op-1 advies is € 1500 ex. btw. In een ochtend of middag ( + voorbereidend gesprek en huiswerk) stoom ik je telefonische of op locatie in Eindhoven, klaar voor webinarsucces.

 

Ja, ik kies voor het werkboek + 1-op-1 support!

 

 

Zodra je je aanmeldt, ontvang je het webinar werkboek in je inbox Je kunt meteen aan de slag. Heb je voor de 1-op-1 VIP-optie gekozen, dan neem ik z.s.m. contact met je op om onze sessie te plannen.

Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje.

Op jouw succes,

handwriting-fonts