Amsterdam, 28 december 2010 – Na vijf succesvolle edities van Black Music Special, organiseert CG een nieuwe editie met optredens van Amerikaanse R&B-sterren Jeremih, Lloyd en Hiphop artiest Tyga op vrijdag 4 februari 2011 vanaf 23.00 uur in The Sand Amsterdam. In de aanloop naar Valentijnsdag, staat deze 6e editie van Black Music Special in het teken van het pre-Valentijnsgevoel. Het feest, een combinatie van sensuele urbanmuziek én optredens van drie populaire, mannelijke R&B/Hiphop artiesten, brengt je alvast in de stemming voor Valentijnsdag.

Rapper Tyga zet de toon van de avond. De jonge MC is getekend bij Lil Wayne’s Cash Money Records. Hij kreeg erkenning voor zijn debuutsingle “Coconut Juice” en is met Chris Brown genomineerd voor een Grammy voor de single “Deuces”.
R&B zanger Lloyd  gaat al geruime tijd mee in de internationale muziekindustrie. Hij heeft reeds vier albums uitgebracht. Op dit moment is de single “Lay It Down”, van zijn nieuwe album King of Hearts, een top 10 hit in Amerika. Lloyd bereikte in veel landen de nummer 1 positie met zijn bijdrage aan Young Money’s “Bedrock”.
R&B artiest Jeremih brengt de avond naar een climax; de zanger staat bekend om zijn gepassioneerde optredens en teksten. “Ik kan op elk moment een geweldig seksnummer maken, zonder zelfs ook maar één lichaamsdeel te noemen of iets te zeggen dat ze op de radio wegbliepen. Op de een of andere manier heb ik dat vermogen,” aldus Jeremih. Hij is bekend van het nummer “Birthday Sex” dat wekenlang op nummer 1 stond in de Amerikaanse R&B/Hiphop hitlijst en op nummer 4 in de Billboard lijst. 


Dj’s
Voor de juiste pre-Valentijnssfeer, draaien de Dj’s van de avond hartstochtelijke R&B en Hiphop. De line-up bestaat uit Dj’s Irwan, Flava, The Freshmen, Nicky Fouquet, Mitchell Supreme en Kid Q. De avond wordt gehost door MC Aries.

Ticketinformatie
Early-bird tickets a € 15,00 ex.fee (500 stuks beschikbaar) en normale tickets a € 24,50 ex.fee zijn verkrijgbaar bij SeeDance 0900-1353 (45cpm), Free Record Shop en online via www.seedance.nl.

VIP Silver, Gold & Platinum
Voor deze romantische editie van Black Music Special zijn drie VIP arrangementen beschikbaar. Een Platinum VIP arrangement bestaat onder meer uit: private table, private butler, sushi, garderobe service, finger food, flessen drank en softdrinks naar keuze, 2 VIP parking plekken, VIP entree en garderobe service. Voor meer informatie over de VIP arrangementen klik hier.
  Silver VIP tickets € 75 ex. fee zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen.

Meer Black Music Special’s in 2011
Black Music Special is hét Urban Event van Nederland en wordt georganiseerd door CG. Door de grote vraag naar optredens van R&B en Hiphop artiesten in Nederland, worden er in 2011 meer Black Music Specials georganiseerd in The Sand Amsterdam. Tijdens vorige Black Music Special edities traden op: Sean Paul, Salt ‘n Peppa, Next, Horace Brown, Jagged Edge, J. Holiday, Pleasure P, Marques Houston en Sisqo.