My Title

Persbericht: EuroCollege opent in 2014 vestiging in Eindhoven

Voorlichtingsdag 30 november in hotel Park Plaza Gelderopseweg

Rotterdam, 18 september 2013 – EuroCollege Management School, een particuliere mbo- school, opent op 1 augustus 2014 een vestiging in het centrum van Eindhoven. Het gaat om twee mbo+ opleidingen die versneld in twee jaar worden gegeven: Evenementen & Hotelmanagement en International Business & Sales. Er is plaats voor 35 leerlingen. Ouders en studenten kunnen kennismaken met de school tijdens de Onderwijsbeurs Zuid op 27 en 28 september in het Beursgebouw in Eindhoven. EuroCollege is hoofdsponsor van de beurs. Daarnaast organiseert EuroCollege zeven voorlichtingsdagen in hotel Park Plaza aan de Geldropseweg. De eerste is op 30 november 2013 en de tweede op 25 januari 2014 van 11.00 – 13.00 uur.

EuroCollege aanpak
EuroCollege staat bekend om zijn aanpak: in de lessen zijn laptops en mobiele telefoons strikt verboden. Discipline, structuur, boeken en goede docenten zijn de sleutelwoorden. Er is veel aandacht voor het ontwikkelen van een stevige mentaliteit. Studenten volgen 5 dagen per week les, studeren op school en krijgen indien nodig steunlessen. De lesdagen duren van 8.30 uur tot 16.30 uur met een uitloop tot 18.00 uur. Een groep telt maximaal 16 studenten. In de zomer lopen de studenten stage en in het tweede jaar doen zij een real life-project.

Motivatie telt
Edu van de Walle, directeur EuroCollege: “Wij stellen hogen eisen onze studenten. Ze moeten gemotiveerd zijn en hard willen werken en presteren. Tijdens een intakegesprek, dat ik met iedere potentiële student heb, toets ik daarop. Alleen studenten die ambitieus zijn en bereid zijn te knokken worden toegelaten op onze school.”

Over EuroCollege
EuroCollege  is een kleinschalige business school en hotel-, eventmanagement met een duidelijke aanpak: No pain, no gain. Doelgericht werken de studenten, docenten en begeleiders hard en resultaatgericht. Dit levert een hoog slagingspercentage op: 80% van de studenten slaagt versneld. Daarbij komt dat de studenten afstuderen met een winnaarsmentaliteit. EuroCollege is enige school in Nederland met dit principe. De school heeft een vestiging in Rotterdam (mbo & hbo) en Amsterdam (mbo) en opent in 2014 een vestiging in Eindhoven. www.eurocollege.nl

Noot voor redactie
Voor meer informatie, interviewaanvragen en additioneel beeldmateriaal kunt u contact opnemen met persvoorlichter Stephanie Aukes op telefoonnummer 06-24608220 of e-mail info

[at]supastar-pr.com
By |2018-01-02T21:51:32+00:00September 18, 2013|PR Tips & Tricks|