My Title

Persbericht: Laatste editie van Boss staat in het teken van jouw favoriete old skool tracks

Boss 5 november 2010 ParadisoAmsterdam, 25 oktober 2010 – Op vrijdag 5 november vindt alweer de laatste editie van BOSS (Baseline Old Skool Special) van het jaar plaats in Paradiso, Amsterdam. De afsluiting staat geheel in het teken van de beste Old Skool tracks die BOSS het afgelopen jaar gedraaid heeft. Wil je al je favoriete R&B, Hiphop en New Jack Swing uit de jaren ’80 en ’90 nog eens voorbij horen komen? Kom dan herinneringen ophalen tijdens de jaarafsluiting van BOSS. Geniet van de tunes van Chocomel, Mr Mike en Switch laat je avond compleet maken door de woordkunsten van MC Fit en de visuals van VJ Nitando.

BOSS is een avond waar de eerste generatie uitgaansbezoekers van Bassline hun hart kunnen ophalen met Old Skool R&B, Hiphop en New Jack Swing. Maar ook jongere generaties worden bediend tijdens een avondje BOSS. Het afgelopen jaar hebben bezoekers van alle leeftijden het feest weten te vinden. Het publiek heeft volop kunnen genieten van de afwisseling van nieuwe hits en oude krakers. Baseline is 20 jaar geleden begonnen en is dus het langslopende Hip Hop en R&B feest van Nederland. Naar deze avonden wordt door de eerste generatie bezoekers met nostalgie teruggekeken. Inmiddels is dit feest onder de naam BOSS met succes herrezen en is Paradiso de vaste thuisbasis geworden.


BOSS in 2011

In 2011 gaat BOSS haar concept uitbreiden met vernieuwende thema’s en optredens van zowel nationale- en internationale artiesten. Volg BOSS op Twitter voor het laatste nieuws: http://twitter.com/BOSSParadiso

De laatste 2010 editie van BOSS vindt plaatst op:
Vrijdag 5 November
Paradiso – Amsterdam
Deuren open: 00.00 uur
Deuren sluiten: 05.00 uur
Prijs: € 12.50,- incl. lidmaatschap

Tickets zijn te reserveren via www.ticketmaster.nl

Volg BOSS via:
Twitter : http://twitter.com/BOSSParadiso
Facebook : boss-paradiso
Hyves : http://boss-paradiso.hyves.nl

By |2016-11-01T08:44:31+00:00October 25, 2010|PR Tips & Tricks|