Schiphol-Rijk, 6 november 2012 – Talent4Success heeft zich aangesloten bij Career Star Group, een bedrijf dat wereldwijd in de top 3 staat van outplacement- en loopbaanbegeleidingsbureaus. Talent4Success heeft als officiële partner van Career Star Group de exclusieve rechten verworven om opdrachtgevers van Career Star Group in de Benelux te bedienen. De samenwerking met Career Star Group stelt Talent4Success in staat om bedrijven en hun werknemers in Nederland, België en Luxemburg te helpen in hun zoektocht naar nieuwe carrièrestappen in binnen- en buitenland. In de Benelux kunnen klanten van Talent4Success terecht bij kantoren in 30 steden.

Doordat Talent4Success nu deel uitmaakt van Career Star Group, kunnen klanten die gevestigd zijn in meerdere landen gebruik maken van één aanspreekpunt voor al hun carrière verandering- en talentontwikkelingsvraagstukken. Career Star Group bedient op jaarbasis gemiddeld 100.000 klanten en beschikt over 470 kantoren in 44 landen. Charel Jelles, directeur Talent4Success: “Wij zijn erg trots dat wij nu onderdeel uitmaken van een wereldspeler als Career Star Group en dat wij hen gaan vertegenwoordigen in de gehele Benelux. Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten een wereldwijd netwerk van kennis en expertise bieden.” Bev White, voorzitter van Career Star Group: “Talent4Success is een autoriteit in de branche en levert al vele jaren eersteklas diensten aan klanten. We zijn dan ook verheugd dat Charel en zijn team Career Star Group in de Benelux gaat vertegenwoordigen”.

Succesratio 84%
Talent4Success en Career Star Group leveren outplacement- en loopbaanbegeleidingstrajecten in alle sectoren en op alle werk- en denk niveaus: van programma’s voor productie medewerkers, LBO/MBO-, HBO/WO- tot en met het Executive level. Alle programma’s zijn individueel en in groepen leverbaar. 84% van de klanten maakt binnen het door Talent4Success uitgezette traject een passende vervolgstap in hun carrière.

Over Talent4Success
Talent4Success is een loopbaanbegeleidingsbureau gespecialiseerd in outplacement, loopbaanontwikkeling, assessments en coaching. Talent4Success levert wereldwijde diensten aan opdrachtgevers en hun werknemers. Het partnerschap met Career Star Group zorgt ervoor dat er altijd kantoorlocaties in de buurt van opdrachtgevers en hun medewerkers aangeboden kunnen worden. Talent4Success is als enige Nederlandse talent management organisatie op Europees niveau gecertificeerd en aangesloten bij de Association of Career Firms Europe. Talent4Success is erg begaan met de ontwikkeling van gehandicapte sporters en steunt daarom het Fonds Gehandicapten Sport met een financiële bijdrage.