Eerste boek dat leert Draken van mensen te beïnvloeden

Amsterdam, 30 september 2013 – Het nieuwe boek van Jeanne Bakker “Omgaan met Draken. Herken ze. Begrijp ze. Verander Ze” is nu verkrijgbaar. Bakker is beïnvloedingsexpert en een veelgevraagd trainer en spreker. Haar nieuwe managementboek is het eerste Nederlandse boek dat het DISC-gedragsstijlenmodel praktisch en toepasbaar maakt en zakenmensen leert communiceren en omgaan met lastige types, ofwel Draken van mensen zoals Bakker ze noemt. Aan de hand van heldere inzichten, handvatten en tips en een dosis humor leert de lezer vier typen Draken herkennen, begrijpen en beïnvloeden. Met als resultaat: betere relaties, minder irritaties, meer productiviteit en bovenal een betere nachtrust. Het boek is verkrijgbaar via www.managementboek.nl en www.jeannebakker.nl.

42% minder productief door tijdsverspilling aan Draken
Auteur Jeanne Bakker: “Twee jaar geleden las ik een onderzoek van psycholoog en auteur Dana Yagil en zij becijferde dat een medewerker die last heeft van een Draak 42% van zijn tijd aan deze kwestie besteedt. Bijna de helft van z’n tijd gaat op aan het proberen om de situatie op te lossen, zich er druk over maken of erover te praten met anderen. Daarom heb ik dit boek geschreven want dat is zonde! Het DISC-model, wat de vier typen gedragsstijlen Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus van mensen identificeert, biedt oplossing en staat omschreven in verschillende boeken,maar die vond ik niet toepasbaar genoeg. Daarom heb ik ‘Omgaan met Draken’ geschreven. Het boek is bedoeld voor iedereen die de Draken in z’n omgeving wil leren temmen!”

Samenvatting boek
Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die zich als een Draak gedraagt. Een vervelend, narrig en, vooral, irritant persoon. Iemand bij wie uw haren in uw nek rechtovereind gaan staan, zodra u zijn stem hoort.Hoe gaat u hiermee om? Vermijdt u de persoon zo veel mogelijk? En wat doet u als het om uw baas gaat? Of de collega met wie u veel samenwerkt? Of uw grootste klant? Deze Draak kunt u niet vermijden.Er is dan nog maar een oplossing: u moet de Draak temmen. En daar gaat dit praktische boek over: wat u kunt doen als u een niet-te-vermijden-Draak in uw omgeving hebt.

Over Jeanne Bakker
Jeanne Bakker (41) is beïnvloedingsexpert en opleidingskundige en eigenaar van Bloom Training gevestigd in Amsterdam. Zij is een veelgevraagd spreker en trainer op seminars en congressen en zit al 20 jaar in het vak. Haar aanpak kenmerkt zich door vernuft, energie, praktijkgerichtheid en humor. Haar boeken en haar optredens zijn altijd prikkelend en uitdagend. Jeanne’s eerste boek ‘Alles is niets – Sales en Marketing voor Trainers’ verscheen in 2010  en was een bestseller onder trainers en coaches. www.bloomtraining.nl | www.jeannebakker.nl | www.omgaanmetdraken.nl

Omgaan met Draken. Herken Ze. Begrijp Ze. Verander ze. van Jeanne Bakker bedraagt € 19,95. ISBN-nummer 978-90-815513-0-4. Verschijning: september 2013.

Noot voor redactie
Voor meer informatie, additioneel beeldmateriaal of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met persvoorlichter Stephanie Aukes via telefoonnummer 06-24608220 of per e-mail via info(at)supastar-pr.com.

Wilt u een recensie-exemplaar ontvangen? Wij kunnen u een pdf opsturen of het boek in papierenversie doen toekomen via bovenstaand e-mailadres.

Lage resolutie beeldmateriaal van Omgaan met Draken en Jeanne Bakker kunt u hier downloaden:
https://www.dropbox.com/sh/3it78xp0che99m1/iftaRPnx_K

Wilt u hoge resolutie beeldmateriaal ontvangen? Stuur een e-mail naar info(at)supastar-pr.com en u krijgt het beeldmateriaal direct toegestuurd

Draken in de politiek en BN’er land
Jeanne kan op basis van (recente) tv-fragmenten de verschillende drakentypes in de politiek en BN’er land duiden en uitleggen waarom mensen reageren zoals ze reageren. Denk bijvoorbeeld aan Rutte en Wilders.