My Title

Persbericht: Nieuwe Patisserie-traiteur Opera Prima op Kinkerstraat Amsterdam organiseert nieuwjaars- en openingsborrel

Opera Prima Kinkerstraat AmsterdamOpera Prima, de nieuwe patisserie-traiteur met Mediterrane invloeden op de Kinkerstraat 228 in Amsterdam, opent op zaterdag 14 januari 2012 haar deuren voor een nieuwjaars- en openingsborrel om de buurt kennis te laten maken met de lekkernijen van de winkel. Bezoekers kunnen van 4 uur ’s middags tot 7 uur ’s avonds genieten van een Argentijnse wijnproeverij gepresenteerd door een wijnexpert uit Argentinië. Ook serveert Opera Prima sparkling rosé cava “Hom la Carmela” en canapés om bezoekers een indruk geven van de specialiteiten van de winkel. De kennismakingsborrel is gratis en iedereen is welkom.

Mediterrane invloeden
Een mengelmoes van Spaanse, Italiaanse, Zuid-Amerikaanse en Franse delicatessen komen samen in Opera Prima. De winkel is geopend door de Nederlands/Spaanse eigenaar Armando Sacksioni en de Italiaanse/Argentijnse Deborah Manassero. Deborah heeft de Hoge Patisserie opleiding gevolgd en over de hele wereld mensen verwend met haar klassiek Franse taartjes. Zij is verantwoordelijk voor alle zoete lekkernijen van Opera Prima. Haar Dew taartjes zijn in geen enkele andere winkel in Amsterdam verkrijgbaar. Armando heeft jarenlang als kok gewerkt in zowel Nederland als Spanje. De hartige gerechten in de winkel zijn van zijn hand.

Iedere dag verse maaltijden en delicatessen
Iedere dag serveert Opera Prima verschillende vers gebakken taartjes zoals Charlotte Belle Helenes en Cheese Cakes. Ook zijn er verse vlees-, vis- en vegetarische maaltijden en bijzonder brood verkrijgbaar. Daarnaast biedt Opera Prima een hoogwaardige selectie oliën, azijn en Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen. De winkel heeft een oud-Franse, Parijse sfeer. “Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is iedereen welkom voor een kop koffie, bijzonder belegde broodjes, lunch of diner in onze winkel. Om mee te nemen of om bij ons op te eten. Ook kunnen mensen bij Opera Prima terecht voor high teas, privé-diners en catering,” aldus Armando Sacksioni.

Opera Prima – Patisserie-Traiteur-Catering-Delicatessen
Opera Prima is een patisserie, traiteur en catering met Mediterrane invloeden, gevestigd op de Kinkerstraat 228 in Amsterdam. Eigenaars Armando Sacksioni en Deborah Manassero ontmoette elkaar in de keuken in Spanje. Na enkele jaren samen gekookt en gebakken te hebben, besloten zij naar Nederland te verhuizen en een patisserie-traiteur in Amsterdam te openen.

Website: http://operaprima.nl
Facebook: http://nl-nl.facebook.com/OperaPrimaAmsterdam

 

By |2018-01-02T21:52:25+00:00January 2, 2012|PR Tips & Tricks|