Deurbel.nl, free publicity, media-aandacht, persbericht, publiciteit, pr-bureau amsterdam, supastar-prDigitale deurbeltrend uit Frankrijk nu ook in Nederland

Amsterdam, 11 september 2013 – Op je smartphone, waar ook ter wereld, zien wie er thuis of op kantoor aanbelt, met de bezoeker praten en de deur open doen? Dat is nu mogelijk met de smartphone video-intercom van Deurbel.nl. Het bedrijf introduceert deze nieuwe trend uit Frankrijk waar ruim 400.000 woningen reeds aangesloten zijn op het intercomsysteem. Bewoners worden op hun eigen smartphone gebeld zodra er iemand aanbelt. Thuis wachten op een pakketje is hiermee verleden tijd. Wanneer de pakketdienst aanbelt, kunnen bewoners via hun mobieltje direct doorgeven bij welke buren zij het pakketje afgeleverd willen hebben.

Hoe werkt het?
De bezoeker belt aan op het intercompaneel van Deurbel.nl bij de voordeur. De intercom belt het eerste opgegeven telefoonnummer van de bewoner. Neemt de bewoner na vier keer overgaan niet op, dan belt de intercom het tweede opgegeven telefoonnummer. De smartphone van de bewoner gaat over en geeft live videobeeld wanneer de bewoner opneemt. De bewoner kan de bezoeker te woord staan, de voordeur openen of andere instructies geven. De telefoonnummers die de intercom belt, kunnen online gemakkelijk ingeven en gewijzigd worden.

Voordeurbel op smartphone
Deurbel.nl biedt als eerste in Nederland een smartphone video-intercom aan die contact maakt met de mobiele of vaste telefoon van bewoners. Het belsysteem werkt op het GSM/3G netwerk en de bewoner of VVE hoeft niet meer dan één intercompaneel aan te schaffen. Frédéric Meershoek van Deurbel.nl: “Een intercomsysteem in een appartement of woonhuis is na zo’n 15 jaar aan vervanging toe. Met het systeem van Deurbel.nl is een speciaal intercomtoestel in iedere woning niet meer nodig. Dus geen gedoe met bedrading en onderhoud. Het intercompaneel wordt online beheerd en er wordt bij ons een abonnement voor onbeperkte communicatie afgesloten. Doordat Deurbel.nl veel minder materiaal, arbeidsuren en onderhoud vergt, zijn de kosten veel lager dan bij reguliere intercomsystemen.”

Beschikbaarheid
Op dit moment is Deurbel.nl beschikbaar voor gebouwen vanaf 6 kantoren of woningen. Vanaf december 2013 is Deurbel.nl leverbaar voor alle eengezinswoningen, praktijken en kantoren met eigen opgang. Beeldbellen is mogelijk op Android smartphones met frontcamera. Naar verwachting wordt er begin 2014 een 4G intercompaneel voor de iPhone ontwikkeld. Deurbel.nl is een initiatief van het Amsterdamse bedrijf Nelec, specialist met 20 jaar ervaring in videofoons. www.nelec.comwww.deurbel.nl

Noot voor redactie
Voor meer informatie en interviewaanvragen kunt u contact opnemen met persvoorlichter Stephanie Aukes op telefoonnummer 06-24608220 of per e-mail info[at]supastar-p[dot]com.

Lage resolutie beeld belpaneel en smartphone:
https://www.dropbox.com/sh/uk5opzzwy88umb3/kje35UQFfd

Voor hoge resolutie en additioneel beeldmateriaal, stuur een e-mail naar info[at]supastar-p[dot]com. Ik stuur u dan een link naar meer en direct te downloaden hoge resolutie beeldmateriaal.