My Title

Persbericht: Stan Lenssen: “Angst drijft ondernemer tot succes”

Stand Lenssen WinnaarsbreinWinnaarsbrein event 6-8 juni 2013 in Maarssen voor ondernemers

De voornaamste voorwaarde voor succes is het beschikken over een winnaarsbrein: succes draait voor 90% om mindset. Angst werkt verlammend en kan een ondernemer belemmeren, maar ook juist drijven tot succes. Succesbepalend hierin is de omgang met angst; ervoor weglopen of de angst aangaan. Hoe met die angst om te gaan om een succesbedrijf te realiseren, is wat business coach Stan Lenssen ondernemers leert tijdens het driedaagse event het Winnaarsbrein op 6, 7 en 8 juni in congrescentrum Carlton President in Maarssen.


Angstvrij ondernemen
Stan Lenssen leert ondernemers angstvrij ondernemen. “Om te kunnen groeien, moet je je angsten overwinnen. Angst is eigenlijk een prachtig signaal. Angst laat het tot je doordringen dat je een grens overgaat. Achter die grens liggen nieuwe kansen. Angst betekent dus dat je gaat groeien: persoonlijk en als ondernemer” aldus Lenssen.

Angst is (bijna) nooit waar
Volgens Lenssen zouden ondernemers hun angsten moeten omarmen. 90% van hetgeen waarover mensen zich zorgen maken, gebeurt nooit. Negatieve gedachten hebben dus een kans van 10% om uit te komen. “Als je leert houden van je angst, geeft het je gemoedsrust én het zorgt ervoor dat je met je bedrijf tot ongekende hoogtes kunt uitstijgen,” vertelt Lenssen.

Winaarsbrein event
Stan Lenssen leert ondernemers tijdens het event hoe zij hun mindset op succes afstellen; angsten uitschakelen, interne blokkades opruimen, focus vasthouden en groeien naar een succesbedrijf.
Datum: 6, 7 en 8 juni 2013
Locatie: Carlton President congrescentrum, Maarssen
Meer informatie en aanmelden: www.winnaarsbrein.nl

Over Stan Lenssen
VrijeWerker.nl is opgericht door Stan Lenssen in 2009. Lenssen is bedrijfskundige, ICT-specialist, internetondernemer, schrijver en blogger. In een grijs maar vrolijk verleden is hij ooit zijn carrière begonnen als horecaman. Ook had hij ooit een ICT-adviespraktijk voor kleine bedrijven, twee speciaalzaken in allergieproducten en de uiterst succesvolle internetshop Allergiewinkel.nl dat hij inmiddels verkocht heeft. Lenssen droeg bij aan boeken als “Beweging in de Zaak” van Wim Aalbers, “Laat jezelf zien!” van Judith Webber en “Calimeromarketing 2.0 in een eierdop” van Karen Romme. Lenssen won de nummer 2 publieksplek in de verkiezing “Dutch Small Business Blog 2010”. www.vrijewerker.nl

By |2018-01-02T21:51:39+00:00May 2, 2013|PR Tips & Tricks|