My Title

Persbericht/uitnodiging: ‘Top Wijven’ schrijfdebuut Diana Verbeek

11 inspirerende levensverhalen van bekende en minder bekende vrouwen

Op 12 april 2012 presenteert trainer en coach Diana Verbeek haar eerste boek ‘Top Wijven’ in Swung House Den Haag van 17.00 uur tot 19.00 uur. Het boek schetst 11 inspirerende levensverhalen van bekende en minder bekende vrouwen. De geportretteerde vrouwen, waaronder Lucia Rijker en Julia Samuel, zijn allen krachtige, zelfbewuste vrouwen die openhartig hun levensverhaal vertellen. Ieder verhaal wordt afgesloten met een treffend gedicht en een aantal one-liners. Met haar boek wil Diana lezers aansporen om dromen waar te maken, vanuit hun hart te leven en bij te dragen aan een betere wereld. ‘Top Wijven’ is vanaf 12 april 2012 verkrijgbaar en te bestellen via Bol.com, het Centrale Boekhuis en Diana Verbeek’s website www.nieuwetijdtraining.nl

Uitnodiging: Diana Verbeek nodigt de pers van harte uit om tijdens de boeklancering van ‘Top Wijven’ aanwezig te zijn op donderdag 12 april 2012 in Swung House Den Haag.

Inspiratieboek
‘Top Wijven’ is een inspiratieboek over drijfveren, dromen, angsten, dilemma’s, keuzes en successen in het leven. De vrouwen in het boek zijn allen top vrouwen die hun hart volgen en op hun eigen manier een bijdrage leveren aan een betere wereld. In de interviews vertellen de vrouwen over hun achtergrond, hun persoonlijke ontwikkeling en wat hen inspireert en drijft in het leven. De 11 top vrouwen hebben diverse achtergronden: van fotograaf, sociaal ondernemer, innovator, presentator, trainer, coach, schrijver, wetenschapper tot topsporter.

Hartenwens
Auteur Diana Verbeek: “Met ‘Top Wijven’ wil ik mensen inspireren om meer vanuit hun hart te leven. Dat maakt ons niet alleen gelukkiger, maar draagt ook bij aan een mooiere wereld. Mijn hartenwens is in vervulling gegaan door dit boek te schrijven. Ik hoop dat mijn boek anderen inspireert hun eigen hartenwens waar te maken.”

Wie zijn de 11 geportretteerde ‘Top Wijven’?
Sylvia Kragten, Trainer en coach
Lucia Rijker, Sport- en motivatiecoach
Cathelijne Wildervanck, Trainer, coach en schrijver
Patricia Steur, Fotograaf
Petra Kroon, Expert sociaal ondernemen
Marinel van de Velde, oprichter Swung House
Rianne Valkenburg, Specialist Open Innovatie
Julia Samuel, Operational Director Drive Against Malaria
Mieke Verdonk, Eigenaar Verdonk Horse Group
Damaris Matthijsen, Initiator Economy Transformers
Nicolette Mak, Oprichter Valid Express

Het boek ‘Top Wijven’ van Diana Verbeek telt 224 pagina’s. De prijs bedraagt € 24,95. ISBN-nummer: 978-90-818403-0-9

Over Diana Verbeek
Diana Verbeek (40) is trainer, coach en schrijver. Al meer dan tien jaar werkt zij voor het bedrijfsleven vanuit haar bedrijf Nieuwe Tijd Training & Coaching. Diana gelooft erin dat iedereen zijn hart kan volgen en zijn dromen waar kan maken. Zelf volgt zij ook haar hart en doet datgene waar zij het meeste energie van krijgt. Haar schrijfdebuut ‘Top Wijven’ en haar kaartenset met gedichten zijn daarvan de meest recente voorbeelden. Diana is gehuwd, heeft twee kinderen en woont in Delft.

Noot voor redactie
Voor meer informatie, interviewaanvragen, het ontvangen van een proefhoofdstuk (in pdf beschikbaar) en/of een proefexemplaar van het complete boek (beschikbaar vanaf 16 maart 2012 in pdf of ingebonden), kunt u contact opnemen met Stephanie Aukes | Supastar-pr via telefoonnummer 06-24608220 of via e-mail info(at)supastar-pr.com

Uitnodiging: Diana Verbeek nodigt de pers van harte uit om tijdens de boeklancering van ‘Top Wijven’ aanwezig te zijn op donderdag 12 april 2012 in Swung House Den Haag.

De inloop is vanaf 16.30 uur en het programma start om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Indien u aanwezig wilt zijn, kunt u een e-mail sturen naar info(at)supastar-pr.com. U ontvangt dan een bevestiging met programma van de boeklancering. Na de boeklancering bestaat er de mogelijkheid om Diana Verbeek te interviewen.

Hoge en lage resolutie beeldmateriaal kunt u hier downloaden: www.nieuwetijdtraining.nl/pers

Bekijk hier een aantal YouTube filmpjes waarin Diana Verbeek zichzelf en een aantal top vrouwen voorstelt: www.youtube.com/NieuweTijdTraining

W. www.nieuwetijdtraining.nl
T. www.twitter.com/#!TopWijven
L. www.linkedin.com/in/dianaverbeek

 

By |2018-01-02T21:52:16+00:00March 15, 2012|PR Tips & Tricks|