Droom je groot? Wil je bouwen aan je legacy?  Wil je de impact hebben die Supastars hebben? Ik begeleid excellente, visionaire ondernemers in het bereiken van hun volle potentieel met strategische PR- en business coaching. Hieronder lees je over de exclusieve trajecten die ik aanbied om jouw te helpen groeien naar je volle potentieel. 10x meer impact, inkomen en vrijheid.

Deze exclusieve vorm van PR-coaching en business coaching is niet voor iedereen. Volg je liever een laagdrempelig online programma? Bekijk dan mijn online PR-trainingen.

Legacy in the making: Ben jij een excellente, visionaire ondernemer? Een echte change maker en wil je (verder) bouwen aan jouw legacy? Als PR- en business strateeg help ik jou een onvergetelijke brand te zijn én te blijven door strategische business coaching. Samen (her)ontdekken we jouw Inner Supastar en ga je dat inzetten in al je PR en marketing. Ook als je denkt dat je er al bent, of een heel eind. Be surprised. Jouw Inner Supastar bestaat uit verschillende lagen. Door die lagen te ontdekken, bouw je steeds verder en bereik je uiteindelijk je volle potentieel. Legacy in the making laat je stappen zetten om een onuitwisbare impact te (blijven) maken. Jouw legacy is nooit af, want er zijn altijd volgende stappen, het is een work in process, een legacy in the making.

Lees meer

In 1 dag PR-expert is een 1-op-1 of incompany dagtraining met Stephanie. In 1 dag leer je mijn beproefde SUPASTAR-PR formule en krijg je alle vaardigheden om free publicity in de media te krijgen (kranten, magazines, online, radio en tv). Je maakt een PR-aanvalsplan waardoor je direct na afloop succesvol media-aandacht kunt genereren. Ook weet je wat nieuwswaarde heeft, en kunt dit keer op keer herkennen in je organisatie, of dit zelf creëren.

Lees meer

The Next Supastar. Dit 5-maanden free publicity en positioneringsprogramma is speciaal bedoeld voor deskundigen zoals adviseurs, trainers, coaches, auteurs en therapeuten die dé go-to-expert en autoriteit op hun vakgebied willen worden. Is jouw missie groter dan jijzelf? Wil je bijvoorbeeld de nieuwe Oprah, Sonja Bakker Tony Robbins of Jamie Oliver worden? Wil je de wereld met jouw bijdrage een beetje mooier, beter of gezonder maken? Dan is dit exclusieve VIP-programma voor jou.

Lees meer

Heb je interesse in één van deze PR- of business coaching trajecten? Vraag een belafspraak aan om te ontdekken of wij een match zijn om samen te werken.

Ja, wil een vrijblijvende groeisessie aanvragen.