Thought Leader Mastermind

Thought Leader Mastermind: Ben jij een excellente, visionaire ondernemer? Een echte change maker en wil je bouwen aan jouw legacy, jouw nalatenschap? Ik help je jouw invloed, impact en succes vergroten en een gedachteleider in jouw markt te worden. Dit programma is voor ondernemers en vakexperts van goedlopende bedrijven. Het is voor jou als je verandering in de wereld wilt brengen, goede verandering. Wil jij voorop (blijven) lopen in jouw markt? Jouw visie en boodschap verstrekkend delen? Jouw naam voor eens en altijd vestigen? Lees dan verder over dit exclusieve PR- en Though Leadership programma.

Lees meer

In 1 dag PR-expert is een 1-op-1 of incompany dagtraining met Stephanie. In 1 dag leer je mijn beproefde SUPASTAR-PR formule en krijg je alle vaardigheden om free publicity in de media te krijgen (kranten, magazines, online, radio en tv). Je maakt een PR-aanvalsplan waardoor je direct na afloop succesvol media-aandacht kunt genereren. Ook weet je wat nieuwswaarde heeft, en kunt dit keer op keer herkennen in je organisatie, of dit zelf creëren.

Lees meer

The Next Supastar. Dit PR-jaarprogramma is speciaal bedoeld voor deskundigen zoals adviseurs, trainers, coaches, auteurs en therapeuten die dé go-to-expert en autoriteit op hun vakgebied willen worden. Is jouw missie groter dan jijzelf? Wil je bijvoorbeeld de nieuwe Oprah, Sonja Bakker Tony Robbins of Jamie Oliver worden? Wil je de wereld met jouw bijdrage een beetje mooier, beter of gezonder maken? Dan is dit exclusieve VIP-programma voor jou.

Lees meer

Heb je interesse in één van deze PR- of business coaching trajecten? Vraag een belafspraak aan om te ontdekken of wij een match zijn om samen te werken. Volg je liever een laagdrempelig online programma? Bekijk dan mijn online PR-trainingen.

Ja, wil een vrijblijvende groeisessie aanvragen.