Heb je belangrijk nieuws dat je landelijk, regionaal of in jouw branche onder de aandacht wilt brengen? Wil je je naamsbekendheid vergroten en potentiële klanten of sponsoren aantrekken? Dan zou een PR-campagne heel goed bij je kunnen passen!

Een PR-campagne is geschikt als:
•  je het meeste wilt halen uit een persbericht en je mediabenadering maar je weet niet hoe je dat moet aanpakken of hebt eerder te weinig succes gehad
• je jouw PR uit handen wilt geven aan de expert zodat je er alles uit kunt halen

Bij welk soort nieuws is een PR-campagne interessant? Bij ‘hard nieuws’ als:
• Uitgave van een nieuw boek (roman, management boek, do-it-yourself boek etc.)
• Nieuwe app die nog niet bestaat
• Bijzonder event (lokaal/landelijk)
• Product of dienst die nog niet bestaat of die écht anders is als anders
En meer! Leg me jouw nieuws voor. We kijken dan samen naar de nieuwswaarde om te kijken of een PR-campagne geschikt is. Boek een gratis 15 minuten consult met mij!

Hoe gaat Supastar-pr te werk?
Ik verwoord je nieuws in een persbericht en verstuur dit aan alle relevante journalisten en redacties. Van dagbladen, blogs, radio en televisie tot maandbladen en vakbladen. Na het versturen van het persbericht ga ik jouw voorkeursmedia actief ‘nabellen’ (soms ook ‘voorbellen’). Dat blijft niet bij één nabelronde! Om zoveel mogelijk free publicity te genereren, is het het meest effectief om meerdere contactmomenten met journalisten en redacties te hebben. En ik weet hoe je dat doet, zonder irritant te worden maar wel aanhoudend te zijn. Want resultaat wil ik boeken voor mijn klanten! (zie HIER voorbeelden van supa-resultaten)

Heb je niet direct ‘hard nieuws’?
Ben je expert / deskundig op een bepaald vakgebied en wil je je naamsbekendheid vergroten om een autoriteit te worden op je vakgebied maar heb je niet direct ‘hard nieuws’? Dan raad ik aan om een te kijken naar mijn 1-op-1 VIP-dag In 1 dag PR-expert of mijn online free publicity training Kraak de mediacode.

Wil je meer weten of free publicity bij jouw business, product, idee of expertise past?

Boek een gratis 15-minuten consult met mij!