Regelmatig word ik gevraagd voor masterclasses, lezingen en workshops over PR, free publicity en groots ondernemen vanuit je Inner Supastar.

Mijn lezingen worden altijd zeer goed ontvangen door het publiek, of dit nu gaat om kleine groep met 20 toeschouwers of een grote groep van +1000 ondernemers.

In 2017 behaalde ik de tweede plaats als beste spreker onder zo’n 30 andere sprekers tijdens de Dag van de ZZP’er. In 2015 behaalde ik de top 3 van de beste consultants van Nederland.

Hieronder vind je twee ready to go lezingen (andere lezingen op aanvraag):

Lezing 1: Zo scoor je gratis publiciteit voor je business

• Leer hoe je gemakkelijk met je kop in de krant komt; jij ook!

• Op welke informatie journalisten altijd zitten te wachten

• Waarom free publicity veel meer effect heeft dan adverteren

• Hoe je door free publicity je naamsbekendheid vergroot, meer klanten aantrekt en meer omzet genereert


Lezing 2:
Een webinar als klantenmagneet

• Hoe zet je het perfecte webinar op?

• Hoe verkoop je jouw verhaal?

• Wat maakt een webinar interessant?

• Hoe maak je van een webinar een klantenmagneet?

 

PR-expert en businesscoach Stephanie Aukes als spreker

Stephanie Aukes van Supastar-pr is een ervaren PR- en business strateeg en helpt ondernemers al meer dan 15 jaar met het ontdekken van hun Inner Supastar en groots ondernemen.  Haar klanten stijgen boven zichzelf uit en staan veelvuldig in de media: interviews op radio, televisie, in print en online. Als geen ander weet Stephanie excellente, gedreven ondernemers in no time te groeien in expertstatus en autoriteit.

Stephanie’s klanten verschenen in media als: Telegraaf, Pauw & Witteman, Financieel Dagblad, Linda, Metro, Flair, BNR radio, AT5, SBS6, RTL4, VROUW Magazine, Trouw, Libelle, Viva, Sprout, DWDD, Radio 2 en Management Team en grote online platformen als Vrouw.nl, Nu.nl, Sante.nl en Chicklit.nl.

Stephanie heeft onder meer gewerkt met bestselling boekauteurs, lifestyle experts, business coaches, trainers, radio- en televisiepresentatoren, goede doelen en ondernemers op het gebied van gezondheid. Daarnaast is Stephanie een online marketing enthousiast en expert geworden op het gebied van onder meer verkoopwebinars. 80% van haar klanten krijgt ze namelijk via haar webinars, ofwel online gratis trainingen, of andere slimme marketingstrategieën.

 

Testimonials

Stephanie helpt je een BN-er te worden!

Jolanda van Henningen, vrouw-en-haar-netwerk.nl

Bedankt voor je inspiratie. Ik maak schilderijen en schrijf nu een boek over schilderen. Hoe je zelf beter kunt leren schilderen. Jouw tips komen zeker van pas als het boek straks af is!

Kunstenares Roos van der Meijden, roosvandermeijden.nl

Stephanie Aukes is een enthousiaste deskundige mediaexpert die je heel veel kan leren.

Francine ten Hoedt, trickline.nl

Wat een leuk mens en wat een stap aan inside information en tips. Ik kan niet wachten om alles in actie te gaan brengen, want dat werpt geheid zijn vruchten af.

Thamara Zijlstra, blueberrydynamic.nl 

Stephanie leert je in de schoenen van een journalist te stappen. Het is een eye-opener dat ik hem juist kan helpen met mijn nieuws in plaats van andersom.

Titia de Vries, claritycoaching.nl


Specifieke wensen?

Ik sta voor zowel kleine als grote groepen. Heb je specifieke wensen? Laat het me weten. Ik sta ook open om een gastspreker te zijn tijdens je event, een netwerkbijeenkomst of bijvoorbeeld een online training, webinar of podcast.