My Title

PR-expert Stephanie Aukes genomineerd voor Freelancer of the Year Award 2015

Stephanie Aukes, PR, nominatie, award, PR bureau Amsterdam, Nominatie freelancer, free publicity award

Super vereerd voel ik me dat ik genomineerd ben als Freelancer of the Year 2015! Inmiddels heb ik honderden stemmen en 18 super mooie beoordelingen mogen ontvangen van klanten en relaties! Vind je dat ik de Freelancer of the Year award moet winnen? Je kunt nog op mij stemmen t/m a.s. zaterdag 31 januari aanstaande via: http://www.freelanceroftheyear.nl/stephanie-aukes

Heel veel dank voor je stem en/of beoordeling!

P.s. Onder het beoordelen staan 5 sterretjes, vergeet die niet te verschuiven want anders krijg ik als gemiddelde een 6.0. Niet iedereen ziet de sterretjes helaas, dus bij deze een attentie daarop ;-)

By | 2018-01-02T21:51:00+00:00 January 27, 2015|PR Tips & Tricks|

GRATIS WORKSHEET DOWNLOAD: 
Maak een 
succesvolle
PR-strategie
in 5 simpele
stappen.


close-link
Ontvang mijn gratis worksheet: Maak een succesvolle PR-strategie in 5 simpele stappen.

GRATIS WORKSHEET DOWNLOAD: 
Maak een 
succesvolle
PR-strategie
in 5 simpele
stappen.


close-link
Ontvang mijn gratis worksheet: Maak een succesvolle PR-strategie in 5 simpele stappen.