Wil je begeleid worden door een PR-strateeg om zoveel mogelijk waardevolle free publicity te krijgen? Dit traject is speciaal bedoeld voor ondernemers die (meer) PR-succes willen voor hun unieke business, product of dienst en 1-op-1, of met hun team, begeleid willen worden door een PR-expert om snelle en betere media resultaten te behalen.

Hoe benader je de media zodat je waardevolle free publicity genereert voor je business, je meer naamsbekendheid krijgt en je producten/diensten sneller verkopen? Ik help je daarbij zodat je groeit in autoriteit groeit en je met je business grote sprongen kunt maken.

Waarom mijn PR-support vragen?

 • Als je een nieuwe business, product of dienst hebt, heb je one shot om daar in de media een succes van te maken. Het is maar één keer nieuw(s). De verkeerde aanpak kan je duur komen te staan. De juiste PR-aanpak kan de doorbraak naar succes betekenen. Dit geldt óók voor een business die niet vooruit lijkt te komen of dreigt te falen.
 • Als je een beproefde PR-expert formule wilt leren die ik met 15 jaar ervaring in de PR en journalistiek ontwikkeld heb die je ook na onze samenwerking wilt kunnen blijven toepassen.
 • Als je van jouw PR-campagne een succes wilt maken en zelf de touwtjes in handen wilt houden.
 • Als je zelf waardevolle mediacontacten op wilt bouwen die je ook in de toekomst kunt gebruiken.
 • Mijn werkwijze helpt je tienduizenden euro’s aan reclamekosten en hoge retainer fees van reguliere PR-bureaus besparen. Lees hier wat klanten zeggen over samenwerken met mij waarvan velen met mijn hulp honderdduizenden euro’s aan mediawaarde hebben weten te genereren (die ze dus gratis verkregen hebben).

 

free publicity, media-aandacht , in de media, in de pers, persbericht, supastar-pr

Een klant van Supastar-pr bij Editie NL.


Hoe werkt het?

Tijdens een 1-op-1 dag maken we samen een doelgerichte PR-strategie. Ik schrijf jouw persbericht en/of pitches om journalisten te kunnen overtuigen om je te interviewen en over je business te publiceren. We maken een shortlist van relevante media (radio, tv, kranten, magazines en online) en ik help je bij het opbouwen van de juiste contacten van journalisten en redacties. De pitches aan de media verstuur je zelf. Zo bouw je eenvoudig en snel een band op met de media. Journalisten spreken het liefst direct met de ondernemer. Logisch ook want jij bent immers de expert op jouw gebied. Ik help en begeleid je daar 5 maanden lang bij zodat je waardevolle publiciteit kunt genereren en je business naar een hoger niveau kunt tillen.


Wat levert het je op?

Het doel van de samenwerking is om waardevolle free publicity te kunnen (blijven) genereren voor je business; op korte en lange termijn. Door onze samenwerking weet je precies hoe en waarmee je journalisten kunt verleiden om aandacht te besteden aan je business. Je heb je je eigen media contacten opgebouwd zodat je succesvol free publicity kunt (blijven) genereren.

Als je na onze samenwerking besluit om alleen verder te gaan, kun je met de opgedane kennis vooruit om ook in de toekomst media-aandacht te genereren.

Je geeft met zelfvertrouwen en gemak interviews en weet het meeste uit de publiciteit te halen.


Het 1-op-1 PR-support programma houdt concreet in:

 • In een 1-op-1 of 1-op-team live dag maken we samen een doelgerichte PR-strategie voor je business.
 • Ik spreek uitgebreid met jou, we doen online research, selecteren relevante media en ik schrijf (samen met jou) tijdens de live dag een persbericht of twee media pitches op basis van jouw input.
 • Ik help je bij de voorbereiding van interviews en leer je hoe je je het beste kunt voorbereiden zodat je er het meeste uit kunt halen. Dit houdt concreet in dat wanneer jij een interview geregeld hebt, dat ik je door middel van een oefeninterview kan helpen met vragen die je kunt verwachten en dat ik je tips geef hoe om te gaan met de journalist.
 • Ik geef je advies hoe je ervoor kunt zorgen dat de media jou gaan bellen om mee te werken aan hun publicaties en programma’s.
 • We maken samen een korte biografie over jou/je business voor te pers (ook te gebruiken op bijvoorbeeld LinkedIN en je website)
 • Ik geef advies over een online perskit (met o.a. beeldmateriaal voor de pers dat jij hen aanlevert/beschikbaar stelt)
 • We plannen 5 telefonische voortgang- en adviesgesprekken om een goede follow up te geven aan de PR-campagne voor de beste resultaten.
 • Tussen de gesprekken kun je mij mailen voor korte vragen en wanneer je een interview geregeld hebt, plannen we een voorbespreking/oefeninterview in.
 • De adviesgesprekken zijn ook bedoeld om samen nieuwe/verwante ideeën te bedenken/op te stellen op om aan de media voor te leggen.
 • In die drie maanden leer je echt wat nieuwswaarde heeft en hoe je de media keer op keer kunt pitchen om free publicity te krijgen, zodat je dit ook kunt blijven gebruiken na onze samenwerking.
 • Optioneel: Positionering/copywriting voor je website.

Kortom, je hebt mij 5 maanden lang als jouw PR-adviseur en ik help je om waardevolle free publicity te krijgen voor je MKB-business, start-up, scale up of innovatief product/dienst.

 

free publicity, media-aandacht, pr cursus, pr training, mediatraining

Een klant van Supastar-pr aan tafel bij Pauw & Witteman.


Wat klanten zeggen:

“Ik heb jarenlang gebruik gemaakt van diverse PR-bureaus wat mij als kleine ondernemer veel geld heeft gekost en helaas vaak niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Daarom wilde ik graag mijn eigen PR gaan doen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik mijn zelfbedachte producten ook het beste zelf kan promoten. Alleen kende ik de kneepjes van het vak nog niet.

Stephanie leert je hoe je journalisten en bloggers het beste kunt benaderen voor het beste free publicity resultaat. Ze helpt mee met het schrijven van de berichten aan journalisten en leert je hoe je dit zelf zonder haar hulp ook kunt blijven doen, voor in mijn geval nieuwe producten in mijn webshop met gezondheidsproducten voor kinderen. Ze heeft mij haar PR-formule geleerd die keer op keer ontzettend goed werkt! Ik kreeg onder meer een artikel in KEK Mama, Lijfblad, BN de stem en sta op talloze (mama)blogs. Dankzij Stephanie’s inzichten en tips ben ik nu gastblogger voor de populaire website Vivonline.nl van presentatrice/health coach Vivian Reis en in mei sta ik zelfs op de cover van het blad GezondNU en met een hoofdartikel in het blad.

Zie hier enkele resultaten: http://www.supastar-pr.com/kinderaromatherapeut-marcia-korenhof en onderstaande cover foto.

free publicity, pr advies, pr bureau, pr support, pr steun, pr bureau amsterdam, beste pr bureau,

Stephanie is persoonlijk, aanmoedigend, enthousiast maar geeft je ook kritische feedback als dat nodig is. Ze wil graag dat je goed scoort in de media en dat het je helpt met meer naamsbekendheid en sales. Dus niet twijfelen, gewoon met haar aan de slag gaan!”

Kinderaromatherapeut Marcia Korenhof, Aromakids.nl

Ik kreeg van Stephanie alle tips & tricks aangereikt om succesvol media-aandacht voor mijn bedrijf te genereren. Met mijn eerste actie richting de media, ik benaderde een journalist van een landelijke krant, was het al raak. Nu, bijna een half jaar na mijn publicatie in de Telegraaf, krijg ik nóg reacties erop. Dankjewel Stephanie voor het wijzen van de weg en het vertalen van mijn passie in een voor de media begrijpelijke taal!

Sybren Tuinstra, managing partner thecoachingsquare.nl

Door het free publicity programma van Stephanie Aukes heb ik de taal van de media leren spreken. Daardoor weet ik nu wat voor de media interessant is en wat niet, wanneer en hoe ik de media het beste kan benaderen, hoe ik om ga met interviews, hoe journalisten en redactie mij kunnen vinden en hoe ik een relatie met hen opbouw. Concreet heeft mij dit diverse artikelen in regionale en landelijke dagbladen opgeleverd, ben ik als coach voor werkende moeders in diverse bladen te zien geweest. Ook blog ik nu voor een landelijk magazine voor moeders. Daarnaast weten journalisten mij nu ook te vinden voor commentaar op actualiteiten. Zie hier een overzicht van de free publicity: http://www.momsandmore.nl/over/in-de-media.

Stephanie’s begeleiding heb ik ervaren als heel betrokken en een geweldig klankbord. Daarnaast heb ik het samenwerken met haar gewoon heel erg leuk gevonden. Het allerbeste aan het programma vond ik dat zij mij hebt geleerd hoe ik zelf de taal van de media kan spreken in plaats van dat een PR-bureau het voor je doet. Hierdoor kan ik nu na het volgen van je programma de ingeslagen weg ook zelf belopen.

Ik raad ambitieuze ondernemers aan dit programma van Stephanie te doen! Het omgaan met de media is niet vanzelfsprekend en met Stephanie’s begeleiding en goede tips & tricks heb ik en mijn bedrijf echt landelijke zichtbaarheid gekregen. In het bijzonder ben ik Stephanie dankbaar dat zij de ‘extra mile’ voor je gaat in het krijgen van goede resultaten!

Nikolien Martina-Doorenbos, Momsandmore.nl


Meer weten?

Wil je weten of dit PR-programma bij jouw business past? 

Ja, ik heb interesse in de 1-op-1 support en wil een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

 

P.s. Ik wil je laten weten dat ik niet iedereen kan aannemen voor dit 1-op-1 programma. Ik heb slechts een beperkt aantal plekken per kwartaal beschikbaar. Ook vind ik het belangrijk dat we een klik hebben en ik het gevoel heb dat we samen heel succesvol kunnen zijn. Je bent zo goed als je laatste succes, toch? Tijdens het gratis consult zal ik je aangeven of mij deze vorm van samenwerking geschikt lijkt voor jouw business, wat de investering is en wat ik van onze samenwerking en PR-acties verwacht. Het gaat om free publicity, dus garanties zijn er niet, maar ik neem je alleen aan als ik echt het idee heb dat we samen waardevolle publiciteit kunnen scoren voor jouw business.

Dit 1-op-1 support programma is de meest exclusieve manier om met mij te werken als MKB’er of start- of scale up. Ben je geen startup of MKB’er? Kijk dan eens naar mijn online training of  speciaal voor zzp’ers, kennisondernemers, deskundigen en experts.