Hands-on PR-support

PR support. Wil je hands-on support om aandacht te krijgen in de media voor je producten of diensten? Kies dan voor een PR-traject waarbij ik als het ware 24/7 voor je klaar sta en we samen PR-campagnes lanceren die een miljoenenpubliek bereiken. Meer ogen, meer geloofwaardigheid, vertrouwen en sales.

Lees meer

In 1 dag PR-expert is een 1-op-1 of incompany dagtraining met Stephanie. In 1 dag leer je mijn beproefde SUPASTAR-PR formule en krijg je alle vaardigheden om free publicity in de media te krijgen (kranten, magazines, online, radio en tv). Je maakt een PR-aanvalsplan waardoor je direct na afloop succesvol media-aandacht kunt genereren. Ook weet je wat nieuwswaarde heeft, en kunt dit keer op keer herkennen in je organisatie, of dit zelf creëren.

Lees meer
Thought Leader Mastermind

Thought Leader Mastermind: Ben jij een ondernemer met een duidelijke visie en missie? Ben jij een change maker en wil je bouwen aan jouw legacy, jouw nalatenschap? Ik help je jouw invloed, impact en succes vergroten en een gedachteleider in jouw markt te worden. Dit programma is voor ondernemers en vakexperts van goedlopende bedrijven die meer producten of diensten willen verkopen. Het is voor jou als je verandering in de wereld wilt brengen, goede verandering. Wil jij voorop (blijven) lopen in jouw markt? Jouw visie en boodschap verstrekkend delen? Jouw naam en merk voor eens en altijd vestigen? Lees dan verder over dit exclusieve PR- en Thought Leadership programma.

Lees meer

Heb je interesse in één van deze PR-trajecten? Vraag een belafspraak aan om te ontdekken of wij een match zijn om samen te werken. Volg je liever een online programma? Bekijk dan mijn online PR-trainingen.

Ja, ik wil vrijblijvend contact met je!