Eergisteren was ik bij de workshop ‘De kracht van het persoonlijke verhaal’ van verhalenverteller Linde ten Broek. Een echte eye-opener was, dat we allemaal veel meer verhalen in ons hebben dan waar we ons bewust van zijn. Ik heb er veel meer in mijn eigen levens- en ondernemersverhaal ontdekt dankzij deze workshop.

De kracht van je verhaal delen
Waarom is het delen van verhalen zo interessant? Met persoonlijke verhalen kun je verbinden, emotioneren en herkenning creëren bij/met anderen.

Jouw eigen unieke verhaal ontdekken
Als PR-expert ben ik met mijn klanten ook altijd op zoek naar hun unieke verhaal: om nieuwe klanten aan te trekken en de media te overtuigen voor free publicity. De workshop van Linde gaf me verdieping in mijn eigen verhaal. Binnenkort wil ik ook meer persoonlijke verhalen met je gaan delen. Hoe spannend ik dat ook vind ;-) Maar eerst wil ik een korte video van inspirator Prince Ea, die in de workshop aan bod kwam, met je delen.

Waar laat jij je door tegen houden?
We laten ons allemaal wel eens tegenhouden in ons leven. Bijvoorbeeld door gedachtes als: wat zullen anderen er wel niet van vinden? Ben ik wel goed genoeg? Kan ik dit wel? Wat zijn de gevolgen als ik toch de stoute schoenen aantrekt en er écht voor ga? Laat Prince Ea je inspireren in de video hieronder.

Klik op de afbeelding van Prince Ea of link hieronder om de video te bekijken:

Video: Everybody dies, but not everybody lives
– Prince Ea

Ik hoop dat het je inspireert om NU in actie te komen om je dromen écht waar te maken. You deserve it, others deserve it.

Welke quote of video inspireert jou? Laat het me weten in een comment!