My Title

Recensie boek “Top Wijven” op Leestafel.info

De boekensite Leestafel.info heeft een prachtige recensie geschreven over het boek “Top Wijven” van Diana Verbeek, één van de klanten van Supastar-pr. Lees hieronder een korte passage uit de recensie van Leestafel.info

Leestafel.info over het boek “Top Wijven”:
“Eindelijk eens positieve, stimulerende verhalen die je laten voelen dat er in iedereen een ‘top wijf’ schuilt. Die laten zien dat heel veel mogelijk is ondanks tegenwerking of moeilijke en zware omstandigheden. Verhalen over vrouwen die het niet makkelijk gehad hebben maar de kracht en moed hadden om niet op te geven. Die niet bij de pakken neer gingen zitten, maar doorgingen en gaan. Dit alles ook nog eens op een heel integere, mooie, liefdevolle manier beschreven. Dat was mijn eerste reactie en zo voelt het na een paar weken nog steeds.

Maar waarom ben ik deze keer zo enorm enthousiast, er zijn toch wel meer boeken geschreven over geweldige vrouwen? Het is vooral denk ik wat dit boek uitstraalt. Voor mij voelde het als thuiskomen. Eindelijk eens verhalen over hoe vrouwen die ondanks alles de moed niet verloren. Geen trieste verhalen over hoe erg ze het hadden maar over actie, over doorgaan, over léven.”

Lees de hele recensie van Leestafel.info over Diana Verbeek’s “Top Wijven”  hier.

By |2018-01-02T21:52:14+00:00April 12, 2012|PR Tips & Tricks|