Super trots ben ik op de aanbevelingen van mijn klanten! Om een idee te krijgen hoe het is om met mij te werken en de free publicity resultaten die klanten behalen bekijk de warme aanbevelingen op deze pagina. Meer aanbevelingen lees je ook op mijn Linkedin profiel.

As a Vegan company, one of the greatest challenges people face is finding a PR or Marketing person that understands a true vision. Stephanie not only understands vision but lives it. She is the perfect person to give your company the exposure it deserves so you can stop being the world’s best-kept secret. Use her, hire her!

Giles Fabris, co-founder Bali Secrets 

Ik heb jarenlang gebruik gemaakt van diverse PR-bureaus wat mij als kleine ondernemer veel geld heeft gekost en helaas vaak niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Daarom wilde ik graag mijn eigen PR gaan doen. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik mijn zelfbedachte producten ook het beste zelf kan promoten. Alleen kende ik de kneepjes van het vak nog niet. Stephanie leert je hoe je journalisten en bloggers het beste kunt benaderen voor het beste free publicity resultaat. Ze helpt mee met het schrijven van de berichten aan journalisten en leert je hoe je dit zelf zonder haar hulp ook kunt blijven doen, voor in mijn geval nieuwe producten in mijn webshop met gezondheidsproducten voor kinderen. Ze heeft mij haar PR-formule geleerd die keer op keer ontzettend goed werkt! Ik kreeg onder meer een artikel in KEK Mama, Lijfblad, BN de stem en sta op talloze (mama)blogs. Dankzij Stephanie’s inzichten en tips ben ik nu gastblogger voor de populaire website Vivonline.nl van presentatrice/health coach Vivian Reis en in mei sta ik zelfs op de cover van het blad GezondNU en met een hoofdartikel in het blad. Stephanie is persoonlijk, aanmoedigend, enthousiast maar geeft je ook kritische feedback als dat nodig is. Ze wil graag dat je goed scoort in de media en dat het je helpt met meer naamsbekendheid en sales. Dus niet twijfelen, gewoon één van haar free publicity programma’s bij haar gaan doen!

Marcia Korenhof, aromatherapeut en webshopeigenaar

De media-aandacht bij onder meer Editie NL (RTL4), Telegraaf, FD, Flair, Vrouw Magazine, De Gelderlander, Tijd voor Max (Omroep Max), Metro, Vrouwflits, Voeding.nu en Vrouw.nl heeft gezorgd voor een grote stijging in de verkoop van mijn boeken, veel meer bezoekers op mijn website en nieuwe klanten voor mijn online dieetbegeleiding en in mijn diëtistenpraktijk. Door Stephanie’s begeleiding is het nu zelfs zo dat de media mij belt als zij op zoek zijn naar een expert op het gebied van voeding, diabetes en afvallen!

Harriët Verkoelen, diëtist, diabetesdeskundige en boekauteur

Als startende ondernemer was een uitgave aan PR een grote gok. Waar krijg je als kleine starter nou echt waar voor je geld? Ik ben blij dat ik de gok gewaard heb met Stephanie. Met haar hulp heb ik een PR-strategie en boodschap kunnen opstellen die me enorm veel aandacht van tijdschriften en blogs heeft opgeleverd. Ik had nooit gedacht dat het zou lukken om in bijna al mijn gedroomde titels te verschijnen, maar dat lukte dus wel!

Stephanie pakte de klus aan op een heel betrokken en persoonlijke manier. Het was meteen duidelijk dat ze verstand van zaken en ervaring had, maar daarnaast was ze ook nog eens super proactief. Haar afspraken waren altijd afspraken, het was een heel prettige samenwerking! Stephanie gaf me niet alleen de ‘droge’ skills, maar was ook echt een coach. Ze trok me over de streep om journalisten te benaderen op een manier die ik zelf misschien niet zo snel gedurfd had. Daarnaast heeft Stephanie me echt de vaardigheden gegeven om dit proces te herhalen.

Stephanie heeft een persoonlijke, flexibele aanpak die perfect past bij startende en groeiende bedrijven! Ik vind het heel leuk dat Stephanie betrokken blijft ook na onze eerste intensieve samenwerking. De lijnen blijven kort: ik voel me vrij om haar zomaar een PR-vraag te sturen, en dat is heel erg fijn.

Eva van der Brugge, Mamahoela.com

Een half uur voor Stephanie haar gratis webinar ging geven, had ik mij aangemeld. Met schroom want wie ben ik om met mijn verhaal in de media te komen, dacht ik. Enthousiast reageerde zij om mijn bedrijfsnaam Taboeparels. Toen had ik even een moment van blijheid. Ik hoorde haar vol passie vertellen over hoe je de media kan bereiken met haar 7 PR-tips. Interessant, dacht ik. Maar ga ik dit ook kunnen? Snel besloten om mee te doen met haar Kraak de Mediacode training. De tips, de werkbladen/lijsten en natuurlijk haar professionele hulp in de besloten Facebookgroep hebben mij vleugels gegeven. In mijn stoutste dromen had ik niet kunnen bedenken wat er nu allemaal gebeurt; mijn verhaal op Vrouw.nl – artikel over eenzaamheid in Trouw – interview over de Kracht van de Liefde… En dat allemaal in 3 maanden. Wie echt in de media wil komen, raad ik je aan om Stephanie Aukes en haar trainingen te leren kennen.

Vera vandervesse, taboedoorbreekster coach bij Taboeparels.nl

In het begin twijfelde ik over de investering van een PR-VIP dag. Als echte starter is mijn budget klein en vroeg ik mij of het ook voldoende zou opleveren. Ik ben blij dat ik de keuze gemaakt heb om deze stap wel te nemen. Stephanie heeft mij geleerd hoe je de aandacht kan trekken van journalisten. Deze techniek heb ik vervolgens ook toegepast om potentiële klanten/ samenwerkingspartners te benaderen. Door de cursusdag heb ik mijn pitch over mijn unieke dienst om patronen te visualiseren in 3D kunnen aanscherpen.

Na het volgen van de PR VIP-dag ben ik meteen aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn! In de grootste krant van Nederland De Telegraaf en op hun website stond Pattern Solutions in de rubriek Starter van de Week met een groot stuk en een foto. Ook De Ondernemer van het AD heeft een mooi stuk met foto geplaatst. Verder heb ik een pagina groot artikel gehad in het vakblad voor de denimbranche, JeansCult, met een vakinformatie stuk over 3D. Een maand lang stond ik met een stuk op de website van Textilia een toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals. Daarnaast heb ik ook in 2 plaatselijke kranten, Haarlemmermeers Dagblad en Informeer, gestaan met een stuk over mijn bedrijf. Dit alles heeft mijn omzet een boost gegeven van 50%!

Ik heb de begeleiding van Stephanie als zeer prettig ervaren. Ik voelde direct een positieve klik tussen ons. Stephanie heeft mij ook laten inzien om lef en een uitgesproken mening te hebben.

Het handboekje vond ik erg fijn om thuis nog te hebben. Hierdoor kon ik na de cursusdag ook goed aan de slag met de handvaten die Stephanie mij heeft geboden.

Ik kan iedere ondernemer dit aanbevelen. Wees van te voren bewust over wat je wil vertellen aan de pers zodat je hier meteen handen en voeten aan kan geven.

Ik ben Stephanie dankbaar dat zij mij het vertrouwen heeft gegeven dat mijn dienst uniek en nieuwswaardig is.

Kitty Verdel, Patternsolutions.nl

Stephanie heeft mij in korte tijd ongelooflijk veel geleerd over mijn websites en PR. Hierdoor zijn ze veel klantgerichter en meer overtuigend geworden. Iets waar ik zelf veel langer over zou hebben gedaan om te bereiken, of misschien wel niet was gelukt dan. Het heeft me ook een flinke boost gegeven in mijn groei als ondernemer.

Sagitta Peters, interieuradviseur en loopbaancoach

Door de training Kraak de Mediamode is een droom uitgekomen: een artikel van vier pagina’s in de Vrouw! Zonder de training van Stephanie had ik dit niet kunnen bereiken. Naast een publicatie in Vrouw heb ik ook een artikel in de Spiegelbeeld, en op Margriet.nl en op RTL.nl weten te bemachtigen. Echt geweldig! De training van Stephanie is goed gestructureerd, helder en bijzonder effectief. Stephanie leert je alle tricks en tips om zichtbaar te worden en jezelf te vestigen als expert in jouw gebied. De maandelijkse support sessies zijn ook ontzettend nuttig en leerzaam. Stephanie helpt je om een goede pitch te maken en is je grootste cheerleader tijdens het proces. Met de kennis die ik tijdens de training heb op gedaan kan ik keer op keer succesvol in de media verschijnen. Een fantastische en duurzame investering dus!

Hailey Noa, Palaceofbliss.nl

Ik kan het online free publicity programma Kraak de mediacode van Stephanie Aukes echt aanraden. Daarvoor moet je een investering doen. Maar als je dat ziet als een investering in jou als ondernemer en professional is dat echt de moeite waard. Het heeft mij veel geleerd om meer vanuit de journalist te denken en daarmee aandacht in de media te krijgen met een meerwaarde voor iedereen. Voor de lezer van het desbetreffende medium en voor jou als ondernemer. Win – win dus!

Alexandra Maris, Alexandramaris.nl

Door het free publicity programma van Stephanie Aukes heb ik de taal van de media leren spreken. Daardoor weet ik nu wat voor de media interessant is en wat niet, wanneer en hoe ik de media het beste kan benaderen, hoe ik om ga met interviews, hoe journalisten en redactie mij kunnen vinden en hoe ik een relatie met hen opbouw. Concreet heeft mij dit diverse artikelen in regionale en landelijke dagbladen opgeleverd, ben ik als coach voor werkende moeders in diverse bladen te zien geweest. Ook blog ik nu voor een landelijk magazine voor moeders. Daarnaast weten journalisten mij nu ook te vinden voor commentaar op actualiteiten. Zie hier een overzicht van de free publicity: http://www.momsandmore.nl/over/in-de-media.

Stephanie’s begeleiding heb ik ervaren als heel betrokken en een geweldig klankbord. Daarnaast heb ik het samenwerken met haar gewoon heel erg leuk gevonden. Het allerbeste aan het programma vond ik dat zij mij hebt geleerd hoe ik zelf de taal van de media kan spreken in plaats van dat een PR-bureau het voor je doet. Hierdoor kan ik nu na het volgen van je programma de ingeslagen weg ook zelf belopen.

Ik raad ambitieuze ondernemers aan dit programma van Stephanie te doen! Het omgaan met de media is niet vanzelfsprekend en met Stephanie’s begeleiding en goede tips & tricks heb ik en mijn bedrijf echt landelijke zichtbaarheid gekregen. In het bijzonder ben ik Stephanie dankbaar dat zij de ‘extra mile’ voor je gaat in het krijgen van goede resultaten!

Nikolien Martina-Doorenbos, Momsandmore.nl

Na ruim een jaar hard werken aan het uitwerken van een idee naar een levensvatbaar verdienmodel was ICTpartnergezocht.nl goed genoeg om de wereld van zijn bestaan te laten weten.

Ik wist eigenlijk niets van PR, niet eens het verschil tussen free publicity en al het andere. Na diverse gesprekken met ‘grote’ pr-bureaus, was ik er al snel over uit dat ik met Stephanie wilde samenwerken.

Het was een investering die ik dubbel en dwars terug verdiend heb met alle PR die ICTpartnergezocht heeft gekregen door de inzet van Stephanie. Inzet die ik zou omschrijven als creatief, kritisch maar vooral echt betrokken bij het succes van ICTpartnergezocht. Het beste resultaat is misschien wel geweest dat ik door deze campagne interesse heb gewekt van diverse investeerders, waarmee ik inmiddels een succesvolle samenwerking heb.

Cassim Leeuwenburgh, ICTpartnergezocht.nl

Stephanie’s online free publicity programma Kraak de mediacode heeft me al veel media-interviews opgeleverd. In mijn regio word ik op straat zelfs herkend door mijn interviews met lokale kranten of bladen. Echt heel leuk.

Wat ik prettig vond aan Stephanie’s programma was dat ze alles helder en stap voor stap uitlegde. Met de mediatemplates en Stephanie’s persoonlijke support kon ik gemakkelijk mijn eigen verhalen maken voor de media. Ze hielp me ook met het schrijven van mediapitches, het bedenken van ideeën om aan redacties en journalisten voor te leggen en legde uit hoe en wanneer je de media het beste kunt benaderen. Ik had niet verwacht dat ik de training zo leuk zou vinden. Het heeft me doen ontdekken dat ik het geven van interviews geweldig vind.

Ik ben dan ook blij met de bekendheid die ik tot nu toe gekregen heb en dat ik wat ik geleerd heb altijd kan blijven toepassen voor mijn business. Binnenkort kom ik ook op TV. Dat stond altijd al op mijn moodboard, en nu komt mijn wens uit!

Antje Boek, Antjeboek.nl

Stephanie is een kei in PR en super om mee samen te werken. Ze heeft verstand van zaken, is super enthousiast, behulpzaam en zorgt voor goede resultaten.

De samenwerking met Stephanie heeft ons veel opgeleverd. Mede dankzij de publiciteit in Telegraaf, AD, RTLNieuws.nl, RTLZ.nl, Bright, Computer Idee en BNR, zagen we het aantal abonnementen voor GOOSE VPN in no-time verdubbelen. De 20.000 gebruikers zijn we inmiddels gepasseerd. Daarnaast heeft de mediatraining van Stephanie heeft mij goed voorbereid op het interview bij BNR Nieuwsradio. Ook lastige vragen, zoals over illegale downloads, kon ik door de goede voorbereiding met gemak en op een gepaste manier beantwoorden, zoals dat bij GOOSE als merk past.

Heb je met jouw onderneming PR-ondersteuning nodig, dan ben je bij Stephanie aan het juiste adres!

Joeri van de Watering, GooseVPN.com

“De samenwerking met Stephanie Aukes heeft mij zeer concrete zaken opgeleverd: een boekdeal, meer naamsbekendheid, een interview in Santé magazine, twee keer een publicatie op Vrouw.nl (Telegraaf), artikelen op diverse websites en er staat een interview met Libelle gepland. Stephanie’s uitleg en onderbouwing hoe je de media kunt bereiken en haar grote netwerk hebben mij de doorslag gegeven om met haar samen te werken. Prettig vond ik haar luisterend oor, enthousiasme en motiverende woorden. Ik beveel haar van harte aan aan iedereen die meer naamsbekendheid wil en zijn/haar bedrijf naar een hoger plan wil tillen!”

Shari Bhattoe, eventstyliste van Shaar.nl

Stephanie is een kei in haar vak. Zij heeft mij en mijn business partner vijf maanden begeleid met het doel meer free publicity te krijgen, onze relaties met journalisten uit te breiden en de naamsbekendheid van onze multiculturele business club The Other Network en The Other Businessman verkiezing te vergroten. Dat is goed gelukt en de samenwerking met Stephanie vonden wij uitermate prettig! Ik ben geïnterviewd door BNR Nieuwsradio en dagblad METRO, die een paginagroot interview plaatste. Daarnaast is ons netwerk en de verkiezing meerdere malen genoemd in het Algemeen Dagblad. Onder meer ook het Leidsch Dagblad deed uitgebreid verslag van The Other Businessman verkiezing. De winnaar van The Other Businessman werd geïnterviewd door radio FunX en bij Werken FM heb uitgebreid over de verkiezing verteld. Ook benaderde televisieprogramma Een Vandaag (Avro/Tros) mij als expert ‘multiculturele arbeidsmarkt’ en eigenaar van online job community, Young Global People. Zij interviewde mij over mijn ervaring en visie op de kansen voor multiculturele jongeren op de arbeidsmarkt. Ik kan Stephanie warm aanbevelen als media expert!

Melvin Tjoe Nij, The Other Network

Stephanie heeft me in 1 dag geleerd hoe ik keer op keer free publicity kan krijgen voor onze vereniging, mijn bedrijf en expertise. Ze heeft me uitgelegd hoe je journalisten het beste kunt benaderen en waarmee. Dat was echt een eye-opener! En Stephanie’s voorspelling dat het direct zou gaan lukken, kwam nog uit ook. Bij mijn eerste contact was het raak: we krijgen een artikel in een fantastisch magazine precies in onze doelgroep. Ik raad dus zeker aan haar training “In 1 dag PR-expert” te doen want de toon is gezet!

Lisette Goes, bestuurslid van imageprofessionals.nl  en image consultant van colourbusiness.nl

“Ik had al wel een beetje ervaring met het benaderen van vakbladen en kranten, dus ik vroeg me in eerste instantie af of de VIP-dag “In 1 dag PR-expert” met Stephanie voldoende nieuwe informatie en inzichten zou bieden. Al snel bleek dat er voor mij nog veel winst te behalen viel. Stephanie heeft me op het spoor gebracht van heel veel nieuwe relevante media en bovendien hebben we invalshoeken verzonnen. Hierdoor zat ik na de dag vol nieuwe ideeën om mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk heb ik nu een column op de site van de popunie en op een fotografie-website en werd ik onlangs geïnterviewd voor het Financieel Dagblad. Ik merk dat dat het aantal aanmeldingen voor mijn Ezine heeft laten stijgen en zou anderen dus zeker aanraden om met Stephanie te gaan werken als je je mailinglijst wilt vergroten.”

Maaike van Steenis, www.gemstoneprojecten.nl

“Binnen 48 uur hebben wij enorm veel gratis aandacht van de media gekregen! Waaronder een volledige pagina in Grazia die ons vernoemde tot hotspot, een interview in het Parool én Telegraaf. Ook hebben we drie keer in het magazine Delicious gestaan en twee keer in VT-wonen. Daarnaast vind je talloze artikelen en recensies op websites en blogs. Onze zaak wordt platgelopen door nieuwe klanten. Ruim een jaar krijg ik nogsteeds enthousiaste reacties van mensen die ons in de media gezien hebben en daardoor langs komen om onze bijzondere taartjes en maaltijden te proeven. Free publicity werkt echt! Het heeft ons veel nieuwe klanten en meer omzet opgeleverd. Stephanie Aukes heeft bijzonder creatieve ideeën om free publicity te genereren en bulkt van het enthousiasme over haar vak!”

Armando Sacksioni, patisserie/traiteur Opera Prima

“Ik heb Stephanie’s programma  gevolgd en kreeg van haar alle tips & tricks aangereikt om succesvol media-aandacht voor mijn bedrijf te genereren. Met mijn eerste actie richting de media, ik benaderde een journalist van een landelijke krant, was het al raak. Nu, bijna een half jaar na mijn publicatie in de Telegraaf, krijg ik nóg reacties erop. Dankjewel Stephanie voor het wijzen van de weg en het vertalen van mijn passie in een voor de media begrijpelijke taal!”

Sybren Tuinstra, Managing Partner, Coachingsquare.nl

Stephanie Aukes heeft EuroCollege succesvol geholpen om in de media te komen. Door haar aanpak verscheen al snel een groot artikel in Financieel Dagblad over het feit dat wij niet geloven in laptops of iPads in de les. Later volgde ook een pagina-groot interview in de Volkskrant. Dit leidde tot een interview bij Pauw & Witteman tegenover Maurice de Hond. Het nieuws bereikte ook België waar Knäck en het Belgisch Nieuwsblad mij interviewde over de succesvolle aanpak van onze particuliere school. Daarnaast verschenen er onder meer nog artikelen in diverse regionale dagbladen, het CNV Onderwijsblad, de Telegraaf en was ik te gast bij RTV-NH, RTV-Rijnmond en BNR nieuwsradio. De naamsbekendheid van EuroCollege is door Stephanie’s aanpak enorm vergroot!

E. van de Walle, directeur EuroCollege

Stephanie weet echt waar ze het over heeft. Ze is eerlijk en ervaren waardoor je kansen gaat zien en pakken maar ook zorgt dit ervoor dat je geen tijd, geld en energie steekt in kansloze persberichten en acties.

Dolly Heuveling, www.bureaudolly.nl

Stephanie is echt een topper binnen haar vakgebied! Ze heeft veel warme contacten met journalisten. We hebben mede door haar hulp veel media aandacht (Het Parool, Metro, DHZ markt, Avrobode, Het gezinsblad, Grazia, Frankwatching, Twinkle en RTV N-H) ontvangen. Dit heeft in één klap geresulteerd in duizenden bezoekers op onze site en vele aanmeldingen voor klussen. Op dit moment werken we samen aan de volgende media campagne. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit weer een succesvolle campagne gaat worden. Al met al, Ik kan iedereen die behoefte heeft aan meer naamsbekendheid en/of media aandacht Stephanie van harte aanbevelen!

Thanh Truong, mede-eigenaar Klusup.nl

De samenwerking met Stephanie heeft me behoorlijk wat exposure in de verschillende media (radio, gedrukte pers en TV) opgeleverd. Onder meer een interview bij Nieuwsuur, het Financiële Dagblad en aandacht in diverse regionale kranten. Indrukwekkend waren het snel geregelde interview bij BNR en de nadrukkelijke exposure op Spout. De media contacten bieden mij nu ook voor mijn opdrachtgevers relevante extra ‘lijntjes’ met (onderzoek)journalisten. Uiteraard merkte ik een fikse toename in de verkoop van mijn boek ‘Rotbanken’ en afgeleid daarvan bekendheid uitmondend in boekbesprekingen, een concrete consultancy opdracht en verschillende leads. Ik heb Stephanie van harte aan meerdere ondernemers aanbevolen en dat zal ik zeker blijven doen. De geleverde prijs/prestatie verhouding is uitstekend. Stephanie’s begeleiding vond ik uitermate plezierig, professioneel en gericht op het leveren van persoonlijk advies!

Michiel Werkman, auteur Rotbanken en voormalig zakelijk bankier, www.insparco.nl

De verkoop van mijn boek “Omgaan Met Draken” steeg enorm door de free publicity. Het behaalde de top 4 positie van best verkochte managementboeken. Ik stond onder meer in de Telegraaf, Management Support Magazine, in 8 regionale kranten waaronder het NH-dagblad, in Communicatie Magazine en ik was te gast bij Werken FM. Ook leverde de media-aandacht nieuwe business opportunities op waaronder lezingen en workshops. De samenwerking met Stephanie was top! Wil je je naamsbekendheid een boost geven en meer sales genereren, bel dan zeker met Stephanie!

Jeanne Bakker, trainer en auteur Omgaan met Draken, www.jeannebakker.nl

“Stephanie heeft de PR (naar bladen en kranten) gedaan voor mijn boek Top Wijven en daar ben ik erg tevreden over. Allereerst is het prettig werken met Stephanie, ze is een professional in haar vak en een prettig persoon om mee samen te werken. Ze heeft een goed persbericht geschreven dat de eerste dag al direct leidde tot een artikel landelijk in het AD. Ook verschenen er artikelen en recensies in Management Team magazine, Bewustzijn Magazine, Vrouw.nl (Telegraaf), het magazine Inzicht en Leestafel.Ze benadert actief diverse media en houdt niet na één keer mailen of bellen op. Ze is enthousiast en gecommiteerd om het beste resultaat voor je te behalen en denkt dan ook waar mogelijk creatief mee over verder mogelijkheden. Daarnaast houdt ze je regelmatig op de hoogte van de voortgang van zaken en als klant is dat erg prettig.”

Diana Verbeek, trainer en coach en auteur van het boek Top Wijven.

Het enthousiasme van de pers- en nieuwsberichten spat er van af. Helemaal gericht op onze doelgroep. Een compliment. Ons project Plant in de Klas is door Stephanie super onder de aandacht gebracht. Bedankt.

Käthe Vogels, Air So Pure

“Stephanie, heeft in korte tijd “Pjotr de Musical” in de agenda van verschillende kranten (De Pers, Volkskrant en lokale kranten) & musicalwebsites gekregen. Met haar enthousiasme, vasthoudendheid en haar gevoel voor kwaliteit kan ik haar zeer aanbevelen voor PR & Communicatie! Dank je wel, Peter.”

Peter Bresser, Pjotr.tv

“Mooi en flitsend geschreven persbericht, kom het zelden zo goed tegen.”

Mailreactie van een journalist van Dagblad Metro naar aanleiding van een persbericht voor Festival 5D.

Stephanie is met haar bedrijf Supastar-PR zeer succesvol in het trainen en begeleiden van ondernemers bij het realiseren van free publicity en PR. Ik heb haar leren kennen door haar deelname aan de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), en sinds kort is zij bij ons aangesloten als ambassadeur. In die hoedanigheid heeft ze ons onder meer geholpen om meer dan 310.000 euro aan mediawaarde te genereren rondom de Dag van de ZZP’er. Free publicity-expert nodig? Stop met zoeken!

Jeroen Sakkers, oprichter VictorMundi.com

Stephanie Aukes is een hard werkende collega. Ze doet wat gedaan moet worden. Ze is specialist op het gebied van free publicity en een fijne collega om mee samen te werken omdat ze veel humor heeft. Voor Festival 5D heeft ze de publiciteit en media contacten gecoördineerd, het design van de website en de coördinatie gedaan van de communicatie stagiaires. We hopen weer met haar te mogen werken!”

Beer Boneschansker, directeur Festival 5D

De stijl, wijze en uitvoering van Stephanie’s werk omschrijf ik als: empathisch, vol toewijding en focus. Hiermee weet ze haar werk tot een overstijgend eindresultaat te brengen. Haar warme, open instelling maakt samenwerken met Stephanie tot een feest!

Sjieka van Rooijen van Stichting Estafettemars Tegen Kindermishandeling

“Stephanie heeft mij bijgestaan toen ik in de finale van de Grote Prijs van Nederland stond. Stephanie regelde media-aandacht in de krant, op televisie, bij radiostations en online. In een mum van tijd vergrootte zij mijn naamsbekendheid in de juiste kringen en was ik op internet overal zichtbaar. Stephanie is gedreven, gefocust en niet van haar stuk te brengen. Ze gaat recht op haar doel af. Ik zou iedereen willen aanraden om Supastar-pr in te huren. If you want to be a superstar you need Supastar-pr!”

Berthold Mijnals van Luv4daGame

“Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo goed kan schrijven als Stephanie Aukes.”

Voormalig leidinggevende Marketing- en Communicatie Buma/Stemra

“Stephanie heeft ons geholpen met het verbeteren van onze website, nadat we zelf de eerste versie hadden opgezet. In een paar gesprekken had ze de essentie van onze boodschap te pakken en lagen de voorstellen voor een nieuwe structuur en flink ingekorte content klaar. De teksten zijn zo opgezet dat we ze ook in onze verkoopfolders kunnen gebruiken. Erg efficiënt! De nieuwe site is een stuk overzichtelijker en de teksten veel beter leesbaar. We zien dat er meer bezoekers op de site komen en dat ze langer blijven om te lezen. Door haar enthousiasme en ‘handen-uit-de-mouwen’-instelling was het aangenaam en vrolijk samenwerken. Als we weer aan een flinke verbouwing toe zijn bel ik dus naar Supastar-pr.”

Tom Louwrier, Ratio Consultants

Meer referenties? Bezoek LinkedIN profiel of bekijk de reacties op mijn workshop “5 manieren om free publicity te krijgen“.

Geinspireerd geraakt en wil je ook free publicity krijgen voor jouw business en expertise?

Boek een gratis kennismakingsconsult met mij!